Master in Digital Business in Madrid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

programma beschrijving

De

Het programma-curriculum is zeer uitgebreid, met onderwerpen als e-commerce, digitaal bedrijfsmodelontwerp, sociale netwerken, SEO / SEM-strategieën, webanalyses, mobiele marketing en meer. Studenten kunnen het programma aanpassen aan hun behoeften als ondernemer, aan diegenen die ondersteuning willen bij digitale starttechnieken of als een professionele professional die de transformatie van een bedrijf wil stimuleren door de keuzevakken te kiezen die voor hen interessanter zijn.

GBSB Global 's Master in Digital Business in Madrid bereidt studenten voor op het voldoen aan de eisen van bedrijven over de hele wereld die steeds digitaler worden en hun vaardigheden op het gebied van sociale media, online adverteren, digitale marketing, big data management en analyses optimaliseren om concurrerend te zijn. Master in Digital Business in Madrid, Spanje is ontworpen voor studenten en professionals die een verschil willen maken in de zakenwereld. Het biedt uitgebreide praktische kennis en inzicht in de industrie met behulp van een verscheidenheid aan multimedia-lesmethoden.

De Master in Digital Business in Madrid helpt studenten praktische vaardigheden en gespecialiseerde kennis te ontwikkelen die hun inzetbaarheid vergroot. De faculteit is zeer divers, zowel qua nationaliteit als qua ervaring in de sector, dus studenten hebben de zeldzame mogelijkheid om les te krijgen van zeer succesvolle bedrijfsleiders die een passie hebben voor het begeleiden van studenten op hun weg naar succes.

Het lichaam van de studenten wordt vertegenwoordigd door mensen uit meer dan 65 landen over de hele wereld. De deelnemers aan dit programma zullen cruciale vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om te slagen in de wereld van digitale zaken, unieke netwerkmogelijkheden vinden en interculturele vriendschappen opbouwen. Master in Digital Business in Madrid helpt je om de kracht van digitaal zakendoen te omarmen en een carrière op te bouwen met een enorm potentieel.

Na hun afstuderen hebben studenten niet alleen een GBSB Global Business School graad behaald, maar zullen ze ook een diploma behalen aan de Universiteit van Alcala , gerangschikt als een van de beste universiteiten in Spanje, volgens een evaluatie van verschillende Spaanse en internationale ranglijsten.

Belangrijkste feiten

 • Duur van het programma - 9 maanden
 • Taal van het programma - Engels
 • Inname - oktober, januari, april / jaarlijks
 • Schema - Voltijd, ochtenden
 • Locatie - Madrid, Spanje
 • Dual degree met University of Alcala

Programma Hoogtepunten

 • Twee studiewegen: Digitaal opstarten of bedrijfsuitdagingen.
 • Faculteit met industrie-ervaring.
 • Industriële bezoeken.
 • Studenten uit meer dan 70 verschillende landen.
 • Exclusieve toegang tot digitaal zakendoen, opstarten
 • Praktische kennis toepasbaar op een wereldwijde schaal.
 • Carrièremogelijkheden bij enkele van de beste digitale en technologische bedrijven.

Doelstellingen van het programma

 1. Kennis ontwikkelen in verband met een digitale omgeving met een diep begrip van concepten, hulpmiddelen en digitale technologieën die verband houden met verschillende functionele gebieden van een bedrijf.
 2. Leer hoe u een bedrijf digitaliseert en online wereldwijde bedrijfspraktijken kunt optimaliseren om de efficiëntie van een bedrijf of organisatie uit te breiden of te verbeteren.
 3. Bied het nieuwste op het gebied van technologische vooruitgang en innovatieve bedrijfsstrategieën om professionals te ontwikkelen met een concurrentievoordeel op de internationale arbeidsmarkt.
 4. Ontwikkel een globaal perspectief om digitale oplossingen en bedrijfsstrategieën te creëren die effectief en toepasbaar zijn in de digitale omgeving.
 5. Ondernemersgerichte studenten ondersteunen en leren hoe ze online bedrijven kunnen bouwen, gemeenschappelijke uitdagingen kunnen oplossen en over het algemeen succesvol zijn in de digitale sfeer
 6. Verbeter managementcompetenties door activiteiten die training in teamwork, leiderschap, communicatie en creativiteit bieden.

Studie plan

 • Managementvaardigheden van wereldwijde leiders.
 • Digitale bedrijfsmarketingstrategieën.
 • Procedurele strategieën in Digital Business.
 • Tactisch beheer van digitale bedrijven.
 • Digital Law
 • Agile methodologieën

Studie tracks

 • Een digitale startup maken: een professioneel businessplan strategisch plannen, schetsen en regisseren vanaf het eerste plan voor een digitale startup.
 • Digitale zakelijke uitdagingen: ondersteun uw bedrijf, pak het digitale transformatieproces aan en lever waardevolle inzichten om zijn doelen te bereiken.

WAAROM GBSB Global ?

 • De enige business school in Spanje met een internationale accreditatie van ASIC.
 • De eerste en enige officiële Microsoft School in Spanje, erkend door Microsoft als een leider in digitaal onderwijs, biedt studenten vanaf dag één de meest geavanceerde leerervaring.
 • Officiële Microsoft Showcase School.
 • De enige business school in Barcelona en Madrid met de status van ACCA Computer Based Examination Center.
 • Lid van de Raad voor Accreditatie voor Business Schools and Programs (ACBSP), VS.
 • Opgenomen als EEN VAN DE BESTE BUSINESS SCHOLEN in Europa door MYBS (Mind Your Own Business School).
 • Erkend als een LEIDER IN HET GLOBALE ONDERWIJS door Newsweek Magazine.
 • Staat nummer 1 in Europa in de gids voor duurzaamheidsscholen.
 • AMBTENAAR VAN DE EUROPESE RAAD VOOR ONDERWIJSONDERWIJS (ECBE).
 • Repetitieve winnaar van de International Business Ethics Case Competition, VS.
 • Wereldwijde diversiteit | Studenten uit 70 landen en faculteit uit 20 landen.
 • Focus op innovatie | Van lesmethodes, cursuscurriculum en workshops tot volledig gedigitaliseerde onderwijsomgeving, alles draait om innovatie en een uitdagende status-quo.
 • employability

werk

Master in Digital Business in Madrid bereidt je voor op een van de vele bedrijfssectoren over de hele wereld met opmerkelijke voordelen. Met een diploma hoger onderwijs in digitale zaken, opent u vele deuren om uw droomcarrière te vinden en te werken in het land van uw keuze. Afgestudeerden van GBSB hebben een baan gevonden bij topbedrijven over de hele wereld. Net als GBSB-alumni zou je kunnen werken bij Apple, SAP, Deloitte en nog veel meer. Met de juiste opleiding, training en netwerken zijn de mogelijkheden om je toekomstige carrière op te bouwen eindeloos.

DIGITALE STRATEGIE

Digital marketing strategen streven naar specifieke statistieken en doelen die door het merk zijn vastgesteld voor zijn producten of diensten. Professionals in deze sector moeten zeer geavanceerd zijn in de SEM / SEO-strategie, sociale media en een goed begrip van hoe ze het merk digitaal kunnen verbinden met de juiste consumenten.

SOCIALE MEDIA

Social media-managers onderhouden de social-mediakanalen van een bedrijf om merkbekendheid en een positieve online reputatie op te bouwen. Professionals op sociale media betrekken ook de online community, behandelen klantenserviceverzoeken en beheren over het algemeen alle content en interactie in online mediamunities. Hun inspanningen worden geleverd om binnenkomend verkeer naar de sites te genereren om uiteindelijk leads te verzamelen die later kunnen worden omgezet in verkoop.

E-COMMERCE

E-commerce managers beheren de online inkoopsite voor een bedrijf. Zij zijn verantwoordelijk voor het creëren van een digitale merkidentiteit, het lanceren van aansprekende digitale reclametactieken, het genereren van verkeer naar de website bij de juiste doelgroep en uiteindelijk het verzamelen van zoveel mogelijk website-verkopen. Zakelijke marketingvaardigheden, bekendheid met technologie en analyses en webontwerpvaardigheden zijn gangbaar bij e-commerce managers.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)

SEO-specialisten gebruiken verschillende technische digitale strategieën om de zichtbaarheid van een website in een zoekmachine te vergroten. Deze professionals zijn zeer bedreven in specifieke tactieken die ontworpen zijn om de algoritmen van populaire zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing te slim af te zijn. SEO-specialisten zijn zeer gewild in de professionele sector omdat hun vaardigheden uniek en van vitaal belang zijn voor het online succes van een bedrijf.

DIGITALE MEDIA KOPEN

Kopers van digitale media zijn verantwoordelijk voor het kopen van advertenties voor een bedrijf in online communities. Ze moeten beoordelen waar het grootste deel van het verkeer voor hun doelgroep ligt, of het nu op sociale mediakanalen is, online publicaties, blogs, enz. Sterke onderzoeksvaardigheden, evenals communicatie- en onderhandelingsvaardigheden, zijn een must voor deze posities.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Lees meer

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Lees Minder
Barcelona , Madrid + 1 Meer Minder