Master in Digital Business (DMBA ISDI - Leiderschap EADA )

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master in Digital Business (DMBA ISDI - Leadership EADA ) is een uitgebreid programma dat kennis, technologiecertificeringen, methodologieën en professionele praktijk biedt via ons netwerk van toonaangevende bedrijven in hun sector, om professioneel te slagen in de digitale wereld van vandaag.

De masteropleiding die je carrière begeleidt naar de grootste bedrijven in de digitale omgeving.

Het Master in Digital Business (DMBA ISDI - Leadership EADA ) -programma geeft je de mogelijkheid om te studeren aan twee van de meest gereputeerde Business Schools in Spanje en Europa, EADA (Barcelona), die al meer dan 50 jaar EADA in managementonderwijs, en ISDI (Madrid), de toonaangevende Digital Business School.

De Master in Digital Business (DMBA ISDI - Leadership EADA ) is ontstaan uit een belangrijk inzicht in het talent dat de bedrijven van vandaag nodig hebben. De snelheid van innovatie en verandering in digitale technologie vereist managers met een breed en diep begrip van hoe deze technologieën bestaande bedrijven kunnen transformeren en nieuwe bedrijfsmodellen kunnen creëren voor opkomende kansen.

Nieuwe benaderingen van zaken, hand in hand met steeds beter wordende technologie, veranderen de manier waarop we ons professionele en persoonlijke leven leiden. Bedrijven die anderen in nieuwe digitale sferen willen overtreffen, zijn op zoek naar professionals met de juiste mix van harde en zachte vaardigheden om geweldige resultaten te behalen. Welke rol zou je willen spelen in deze nieuwe succesverhalen?

Wat krijg ik uit de Master in Digital Business?

 • Ga aan de slag. Een op maat gemaakte master in digitaal zakendoen om je inzetbaarheid te verbeteren met de mogelijkheid om stage te lopen bij toonaangevende bedrijven
 • Krijg de knowhow die bedrijven willen. Leer de belangrijkste vaardigheden en wordt een expert in de tools en platforms die door topbedrijven worden gebruikt
 • Neem contact op met experts. Krijg inzichten over digitale zaken en technologie van topmanagers en experts in digitale zaken
 • Krijg praktische vaardigheden. Ontwikkel praktische vaardigheden en expertise in de tools en platforms die door topbedrijven worden gebruikt om te slagen in de nieuwe digitale economie
 • Internationale ervaring opdoen. Beleef een internationale ervaring in twee van de grootste steden van Europa, Barcelona en Madrid

Hoe leer ik tijdens de Master in Digital Business?

Deze master is gebouwd om zijn deelnemers uit te rusten met de praktische vaardigheden en het strategische inzicht om bij te dragen aan duurzame strategieën die digitale technologieën effectief gebruiken om transformatieve bedrijfsplannen sneller en beter uit te voeren dan hun concurrenten.

Plan strategisch

Er is geen visie zonder een strategie

Ontwerp de strategie voor de digitalisering van een echt bedrijf door middel van agile methodologieën. Vanaf de eerste dag leer je 100% hands-on, inclusief het backbone-project, je kans om je nieuwe vaardigheden en kennis toe te passen om een toonaangevend bedrijf digitaal te transformeren.

Effectief uitvoeren

Het leven is te kort voor een slechte uitvoering

Start een e-commercebedrijf op de markt met echte facturering en investeringen via de E-commerce Challenge. U ontvangt een belastingnummer en marketingbudget zodat u uw plan in actie kunt zien en ervan kunt leren. De gespecialiseerde knowhow die u in de Challenge opdoet, geeft bedrijven een signaal dat u een project van begin tot eind kunt creëren, ontwerpen en uitvoeren, en dat geeft u een voorsprong op de concurrentie.

Bereid je proactief voor

Ontwikkel de expertise die bedrijven willen

Word een expert in de tools en platforms die door toonaangevende bedrijven worden gebruikt. Met een digitale mindset kom je tot nu toe; uw ervaring met de beste technische tools is cruciaal voor uw succes.

Succesvol werken

Maak een keuze uit aanbiedingen

Maak een vliegende EADA met toegang tot professionele bronnen bij EADA Business School en ISDI. Complimenteer je master met een stage tijdens of na je studie. We zijn toegewijd om bedrijven in contact te brengen met gekwalificeerde digitale experts uit ons programma.

Leerervaring

EADA & ISDI

Leer van de besten

Studeer aan twee van de meest gereputeerde Business Schools in Europa - EADA en ISDI zijn samengekomen om een innovatief en best-in-class programma te creëren met lessen op de campus en leiderschapsontwikkeling in Barcelona en bedrijfsbezoeken in Madrid.

ISDI Barcelona: de leider in digitaal onderwijs

ISDI is een internationaal digitaal ecosysteem dat zich toelegt op onderwijs, talent, ondernemerschap en sociale innovatie. Die allemaal stimuleren de digitalisering en verbeteren het concurrentievermogen van individuen en organisaties door professionals op te leiden, digitale ondernemers te ondersteunen en bedrijven te helpen bij hun digitale transformatie. Je profiteert van onze ultramoderne campus in het hart van Barcelona. Met speciale open werkplekken en klaslokalen om je leerervaring te vergemakkelijken, zul je gedijen op onze innovatieve, moderne en digitaal uitgeruste campus.

Toegekende graad: Digital Master in Business Administration

EADA Barcelona: focus op leiderschap

EADA , opgericht in 1957, is al meer dan een halve eeuw een leider op het gebied van bedrijfseducatie en leiderschap. Onze Residentiële Trainingscampus biedt duurzame leerresultaten met een hoge impact door u uit uw comfortzone te duwen. Dit ervaringsleren wordt gecombineerd met door hoogleraren geleide workshops, zodat je wat je hebt geleerd effectief kunt overbrengen naar de werkplek.

Toegekende graad: Master in Digital Business

Madrid: Bedrijfsbezoeken in de hoofdstad

EADA bij EADA en ISDI dat dicht bij bedrijven zijn een van de centrale pijlers van onze activiteit is. Om deze reden omvat uw programma een week in Madrid met bezoeken aan toonaangevende digitale bedrijven in de hoofdstad Madrid. Deze waardevolle ervaring geeft inzicht in de uitdagingen waarmee bedrijven momenteel worden geconfronteerd en laat zien hoe in de klas geïntroduceerde concepten in realtime worden toegepast.

Klasse profiel

Ervaar samen exponentieel leren

De Master in Digital Business is bedoeld voor jonge professionals die hun digitale knowhow willen opdrijven en pas afgestudeerden in het proces van voorbereiding op een digitale toekomst. Het hele jaar door vinden levendige klassikale discussies plaats in een boeiende, multiculturele omgeving, waarin je de meest urgente digitale uitdagingen analyseert en leert van anderen terwijl zij van jou leren.

 • Gemiddelde leeftijd: 22-27 jaar
 • Werkervaring: <5 jaar

Faculteit

De Master in Digital Business is ontworpen en gegeven door werkende professionals van toonaangevende digitale bedrijven en vooraanstaande docenten van de EADA managementschool. Ze kennen de regels van een mondiale digitale wereld en weten hoe ze die moeten uitdagen.

"De Master in Digital Business is ontstaan uit een belangrijk inzicht in het talent dat de bedrijven van vandaag nodig hebben. De snelheid van innovatie en verandering in digitale technologie vereist managers met een breed en diep begrip van hoe deze technologieën bestaande bedrijven kunnen transformeren en nieuwe bedrijfsmodellen kunnen creëren. voor nieuwe kansen. " Antony Poole , Master in Digital Business Academic Director & Director International Masters bij EADA

Wat we zoeken

Kandidaten die meer doen dan alleen de vakjes aanvinken.

We willen kandidaten die voorop willen lopen in de digitale wereld van de vooruitgang die we vandaag zien en die we nog niet hebben gezien. Kandidaten zijn het talent waar bedrijven naar smachten. Kandidaten die zich gesterkt voelen door alles wat digitaal is en die anderen in staat stellen hun volledige potentieel te bereiken.

Toelatingsproces

Vertel ons een beetje over jezelf.

Het toelatingsproces is bedoeld om een samenhangend, nauwkeurig beeld te schetsen van wie je bent. We willen weten hoe u de digitale wereld om u heen beïnvloedt - en hoe deze u beïnvloedt - en waarom we rechtop moeten gaan zitten en nota moeten nemen. Naast uw testscores en GPA, willen we weten hoe het is om met u om te gaan en waarom u in de toekomst waarschijnlijk zult slagen.

De Master in Digital Business (DMBA ISDI - Leadership EADA ) heeft een doorlopend toelatingsbeleid om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk een antwoord ontvangt. De toelatingscommissie komt elke 7-10 dagen bijeen en plaatsen worden ingevuld op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

1) Vul het formulier "Nu aanmelden" in

2) Eerste gesprek met de Admissions Manager

3) Stuur de vereiste documentatie:

 • Transcripties van de universiteit
 • Motivatiebrief
 • Kopie van buitenlands paspoort of Spaans identiteitsbewijs
 • CV of LinkedIn-profiellink
 • Aanbevelingsbrief (optioneel maar aanbevolen)

4) Demonstreer B2 Engels niveau

Kandidaten hebben 2 opties:

 • Optie 1: Dien een bewijs in van het succesvol afronden van het eerste certificaat
 • Optie 2: doe een online examen Engels

5) Voltooi een interview met een lid van de toelatingscommissie

Uw investering

Je collegegeld op het werk.

EADA Business School wordt gerund door een stichting zonder winstoogmerk die uw collegegeld, gecombineerd met andere financieringsbronnen, gebruikt om onderwijs van wereldklasse te bieden. De vergoedingen dragen ook bij aan ondersteunende faciliteiten zoals bibliotheken en aan grote investeringsprojecten, waaronder de recente renovatie van de EADA Barcelona City Center Campus.

Het collegegeld van € 29.000 is inclusief:

 • Gebruik van alle faciliteiten op de ISDI Barcelona Campus
 • Gebruik van de faciliteiten van het EADA Training Centre, inclusief transfer van en naar de campus
 • Vervoer en accommodatie in Madrid
 • Toegang tot het kennis- en informatiecentrum (bibliotheek) en aanverwante bronnen op en buiten de EADA campus
 • Toegang tot bronnen en activiteiten van EADA Careers
 • Deelname aan bedrijfsbezoeken

Mogelijkheden voor beurzen en kortingen

Droom niet van succes - werk ervoor.

Wij geloven dat digitaal onderwijs de wereld kan veranderen. Om deze reden ondersteunen we je tijdens je masterreis door middel van een breed scala aan kortingen en beurzen die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat de beste kandidaten om financiële redenen niet over het hoofd worden gezien.

 • 5% korting bij volledige betaling van het collegegeld bij inschrijving
 • 10% vroegboekkorting bij inschrijving voor 30 november 2020
 • 5% vroegboekkorting bij inschrijving voor 31 december 2020

Professionele kansen

Kies je eigen avontuur.

De mogelijkheden voor afgestudeerden van de Master in Digital Business zijn divers en weerspiegelen de multidisciplinaire, one-size-fits-not-all-aard van het programma. Als groeigebied biedt het digitale bedrijf transversale vaardigheden en ben je uniek gekwalificeerd om een leidende rol op je te nemen in een breed scala van industrieën in de voorhoede van het initiëren van digitale verandering.

 • Digital Transformation Project Manager: implementeert belangrijke digitale oplossingen en levert succesvolle resultaten voor transformatieprojecten
 • E-commerce specialist: stimuleert de product-, inhoud- en gebruikersstrategie van de e-commercesite en zorgt voor een positieve klantervaring
 • Digital Account Manager: beheert relaties met bedrijfsklanten met betrekking tot digitale oplossingen, technologieën en tools
 • Digitale analist: implementeert meetstrategieën om KPI-rapporten en dashboards te produceren die gegevensgestuurde beslissingen sturen
 • UX Specialist: beheert klanttevredenheid en klantbehoudstrategieën
 • CRM-specialist: creëert intuïtieve en aangename interfaces die zakelijke doelen ondersteunen en voldoen aan de behoeften van eindgebruikers
 • SEO & SEM Specialist: Creëert, voert en optimaliseert betaalde en organische zoekcampagnes om bedrijfsgroei te stimuleren
 • Social Media Specialist: ontwikkelt en voert social media strategie uit om het merk op verschillende platforms te ontwikkelen

getuigenissen

“Ik heb de beslissing genomen om de focus van mijn carrière te verleggen van Civiele Techniek naar de digitale wereld. Dit programma heeft me de kans gegeven om mijn hele leven te veranderen, en de kans om bij Accenture te komen werken en daar als professional te groeien. " Alejandro Gómez Bru, alumnus; Digitaal analist, Accenture Interactive

"Een van de sterke punten is de kennis van afgestudeerden van de digitale omgeving en hun zeer beslissende manier van denken, waardoor ze zonder angst verantwoordelijkheden nemen." Stephanie Airiau, wervingspartner, Europe Digital Sales & Marketing Director, Meliá Hotels International

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach g ... Lees meer

As the only top-ranked, accredited business school in the Barcelona city centre, EADA has over 60 years of experience providing business training programmes. We are committed to a practical approach geared to applying knowledge to the real day-to-day company world. Lees Minder