Master in Digital Arts and Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma beschrijving

Het programma "Digital Arts and Design" is een van de meest innovatieve gebieden van studeren in de masteropleiding. Elk jaar doordringen digitale technologieën dieper in alle sferen van het menselijk leven. Kunst is geen uitzondering. Een belangrijk verschil op dit gebied van de kunst is dat digitale kunstenaars en ontwerpers meestal betrokken zijn bij activiteiten die verband houden met geavanceerde technologieën en bijgevolg voorop lopen bij de ontwikkeling van wetenschap en technologie.

Het voordeel van dit educatieve programma is een bredere benadering van de rol en het proces van de vorming van niet alleen interieurs en buitenkanten, maar ook stedelijke evenementen, festivals, tentoonstellingen, enz. De Graduate kan er zeker van zijn dat hij objectief kan beoordelen op welk niveau de subject-ruimtelijke en digitale omgeving en geven methodologische aanbevelingen die deze aanzienlijk kunnen verbeteren, evenals de directe implementatie van het project.

Disciplines gericht op de studie van informatietechnologieën, creatieve programmering en moderne digitale apparatuur laten je doordringen in het proces van het creëren van een digitaal artefact en het creëren van digitale kunstwerken met een volledig begrip van de mogelijkheden van de technologie van hun creatie.

Het onderwijsproces in de masteropleiding is zo opgebouwd dat studenten hun kennis en vaardigheden op het gebied van informatie- en communicatie-, organisatie- en managementactiviteiten zullen verdiepen. Dit wordt mogelijk gemaakt door bekendheid met de activiteiten van ontwerpbureaus en studio's waar studenten betrokken zijn bij innovatief werk.

Programma doel

Tijdens de masteropleiding van de opleiding zullen studenten hun kennis uitbreiden op het gebied van artistiek, creatief en projectwerk op het gebied van design en digitale kunst. Daarnaast blijven ze academische tekenen en schilderen bestuderen en creëren ze vaak echte creatieve werken, zodat ze tijdens het leerproces actief deelnemen aan verschillende kunsttentoonstellingen en -wedstrijden.

Carrièremogelijkheden

De combinatie van ontwerp en digitale kunst stelt afgestudeerden in staat om succesvol praktisch ontwerp en creatieve kunstactiviteiten uit te voeren gebaseerd op het begrip en competent gebruik van digitale technologieën.

Ontwerper en digitale kunstenaar zijn een professional in de transformatie van een subject-ruimtelijke, artistieke en digitale omgeving:

 • hij bestudeert de rechtmatigheid van de vorming van de vak-ruimtelijke omgeving en voorspelt de ontwikkeling ervan;
 • ontwerpt interieurprojecten met objectinhoud en digitale apparatuur;
 • organiseert acties en evenementen op verschillende niveaus - van stadsfestival tot de tentoonstelling van digitale kunst;
 • creëert artefacten van digitale kunst;
 • biedt consulten in de organisatie van de onderwerp-ruimtelijke en digitale omgeving van verschillende typen;
 • leert de principes van vorming van een comfortabele omgeving van verschillende soorten en soorten;
 • maakt een expertbeoordeling van de voltooide projecten en de transformaties van de subject-ruimtelijke en digitale omgeving.

Studieduur

2 jaar, Fulltime

Curriculum (programmastructuur)

Basiscursussen:

 1. Academisch tekenen en schilderen.
 2. Art management (bescherming van intellectuele eigendom en internationaal recht).
 3. Creatief programmeren.
 4. Creativ-technologieën in digitaal ontwerp
 5. Onderzoekswerk.

Optionele cursussen:

1. 3D-modellering en animatie.

2. 2D- en 3D-animatie.

3. Objecten van digitale kunst in de openbare ruimte (Ambient Design).

4. VR-werelden.

5. Infographics.

6. Geschiedenis en methodologie van ontwerpprojectie.

7. Computeresthetiek.

8. De psychologie van de perceptie van digitale kunstobjecten

Toegangsvereisten

 • De kandidaat moet een bachelor- of specialistische graad in kunst en humaniora hebben. Het relevante diploma moet binnen de laatste 5 jaar worden afgegeven.
 • Om de ingangstest succesvol af te leggen, heeft de aanvrager enige kennis van de geschiedenis, ontwerp- en ontwerpmethoden nodig, evenals de basiskennis van digitale kunst en gerelateerde methodologie.
 • Van de aanvrager wordt verwacht dat hij in staat is om Engels te spreken en teksten in het Russisch te lezen en vertalen, indien nodig met behulp van een woordenboek.

Programma onderwezen in

Engels

Trainingsbasis

Een masterstudent heeft een praktische training in instellingen en organisaties die vergelijkbaar zijn met of vergelijkbaar zijn met die in het onderwerp van het masteronderzoek, daarom is de praktijkbank zeer divers. Dit kan zijn: stadsadministratie, winkel- of entertainmentcentra, onderwijs- en medische instellingen, cafés en restaurants, evenals reclamebureaus of ontwerpbureaus. In ieder geval is de student bekend met het werk van de instelling, zijn locatie, onderwerp-ruimtelijke omgeving en de mogelijkheden om de elementen van digitale kunst te gebruiken, bovendien biedt men richtlijnen voor het verbeteren van de methoden van hun implementatie.

Duur & prijs

Startdatum: 1 september 2020

Duur: 2 jaar Voltijds

Prijs: 2.500 USD per jaar

Deadline: 30 juni 2020

Contact

Lenin Street, 38, Magnitogorsk city, Chelyabinsk Region, Rusland, 455000

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Nosov Magnitogorsk State Technical University (NMSTU) is one of the most credible and reputable multiple- discipline technical universities and scientific centers in Russia. Representing a widespread ... Lees meer

Nosov Magnitogorsk State Technical University (NMSTU) is one of the most credible and reputable multiple- discipline technical universities and scientific centers in Russia. Representing a widespread infrastructure, sophisticated material resources and high intellectual potential, our University became an internationally recognized research school; it has a wide range of cultural and scientific ties with both Russian and overseas universities. Lees Minder