Master in Data Science

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Two years

DataScience
Het Master in Data Science-programma wordt in het ENGELS gegeven. De data science is een nieuwe grens van menselijke kennis en een nieuw ontdekkingsdomein. Datawetenschappers hebben de analytische en programmeervaardigheden die nodig zijn om waardevolle kennis uit data te halen. De snelgroeiende technologiesector wordt snel het epicentrum voor data science.

Het MSc-programma is bedoeld voor diegenen die hun begrip van alle aspecten van de datawetenschap willen verdiepen. Aanvragers kunnen afgestudeerden zijn van andere graden met een sterke wiskundige kern, of degenen die hun academische streven voortzetten na het behalen van een BSc in data science.

PROGRAMMA STRUCTUUR

Eerste jaar

Studenten beginnen het programma met een basiskennis van programmeren en wiskunde, inclusief gegevensstructuren en algoritmen, statistiek en machine learning. Gedurende het eerste jaar wordt hun kennis van wiskunde, programmeren en data-analyse aanzienlijk uitgebreid. Het programma biedt ook de mogelijkheid om belangrijke soft skills te verwerven voor de professionele wereld, waaronder technisch projectmanagement, schrijven en presenteren. Ten slotte wordt van studenten verwacht dat ze een aanzienlijk aantal lezingen en workshops bijwonen die door de universiteit worden aangeboden, en dat ze aan het Capstone-project werken.

modules

Combinatoriek en grafieken Big data-analyse / machine learning - 2
Objectgeoriënteerd programmeren (C ++) R
Gegevensstructuren en algoritmen Convexe optimalisatie
Databases Leiderschap en groepsdynamiek
Theorie van waarschijnlijkheid en statistieken Technisch schrijven en presenteren
Praktische Unix Сomplexity Theory
Inleiding tot interactie-ontwerp Technisch projectmanagement
Master machine learning Statistische gegevensanalyse
Python Capstone Project - 1
Netwerken Seminars & Workshops - 1
Java-programmering

Tweede jaar

Tijdens het tweede jaar van het programma zullen studenten zich voornamelijk richten op het leren van de belangrijkste toepassingen van de datawetenschap en geavanceerde methoden in wiskunde en data-analyse. Een aanzienlijk deel van het jaar zal worden besteed aan de voltooiing van het sluitsteenproject. Door voltooiing van het programma leren studenten data-analyse uit te voeren op elke schaal, de software te ontwikkelen die nodig is voor analyse en de resultaten op een professionele en efficiënte manier te presenteren.

modules

Parallelle en gedistribueerde computing Beeld- en videoanalyse - 1
Statistische gegevensanalyse - 2 Informatie opvragen
Software-ontwerp Veilingen
Stochastische en grootschalige optimalisatie Statistische gegevensanalyse - 3
Grondslagen van cryptografie Informatietheorie
Kaart verkleinen Beeld- en videoanalyse - 2
Gedistribueerde databases Machine vertaling
Text Mining Data visualisatie
Spel theorie Algoritmen in bio-informatica
Neurale netwerken en diep leren Spectrale grafiekanalyse en data science-toepassingen
Analyse van sociale netwerken Web grafieken
Tijdreeksen Capstone Project - 2
Robuuste optimalisatie Seminars & Workshops - 2

Bekijk ons academisch schema 2019-2020 voor een overzicht van alle lessen die we aanbieden.

MATH ALS TWEEDE TAAL (MSL)
Een haven. Ruimte, een belangrijke vereiste voor alle studenten in tech is een zeer goed wiskundig niveau. Iedereen die de sterke wiskundige basis mist, maar leergierig is, heeft een thuis in onze basiscursus . Studenten verwerven alle basiskennis en vaardigheden die ze nodig hebben om hun studie voort te zetten in informatica, data science of cyberbeveiliging. Afstuderen aan MSL betekent de deuren openen om een plaats aan te vragen bij Harbour.Space University en elke andere hoog aangeschreven technische universiteit ter wereld.

Programma leiderschap

Andrei Raigorodskii
alt = "Andrei Raigorodskii
Dr.Sci, Ph.D., voorzitter van de afdeling discrete wiskunde
DSci of Physics and Mathematics alt = "Andrei Raigorodskii is een professor in de afdeling Wiskundige Statistiek en Stochastische Processen, Faculteit Mechanica en Wiskunde aan de Lomonosov Moscow State University, voorzitter van de afdeling Discrete Wiskunde en voorzitter van de Data Science Bachelor Program aan de Moscow Institute of Physics and Technology Faculteit Innovaties en Geavanceerde Technologie, hoogleraar van het gezamenlijke bachelorprogramma van de New Economic School en Higher School of Economics, en hoogleraar Discrete Analyse, Kansrekening en Grafieken aan de Yandex Data Analysis School naast zijn faculteit leiderschap bij Harbour.Space.

Konstantin Mertsalov
alt = "Konstantin Mertsalov
Ph.D., Director of Software Development Europe, Rational Retention.
alt = "Konstantin Mertsalov is European Director of Development bij Rational Enterprise, een wereldwijd toonaangevend softwareontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfsinformatiebeheer.
Hij kwam oorspronkelijk uit Rusland en verhuisde in 1998 naar New York om informatica en toegepaste wiskunde te studeren en vervolgde zijn academische carrière bij een Rensselaer Polytechnic Institute Ph.D. op grote dynamische sociale netwerken. Hij is een expert op het gebied van machine learning, informatieverspreiding in sociaal netwerk, semantisch zoeken op het web, ongestructureerde data, big data en data-analyse in het algemeen. Hij ontwikkelde U Rank, een zoekmachine waarmee mensen zoekresultaten kunnen ordenen, bewerken en annoteren en informatie kunnen delen.

Bekijk ons Data Science-programma voor meer informatie!

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thai ... Lees meer

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thailand. Lees Minder