Master in Cybersecurity (online)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In de afgelopen jaren zijn cyberaanvallen tegen bedrijven en particulieren met meer dan 33% toegenomen en volgens een rapport van ONTSI (National Observatory of Telecommunications and the Information Society) en INCIBE (National Institute of Cybersecurity), is het cijfer van incidenten van cybersecurity geregistreerd in Spaanse bedrijven steeg met 200% van 2014 tot 2015.

Het creëren van bijna een miljoen banen gerelateerd aan cybersecurity wordt verwacht tegen 2020, volgens een recent rapport van de Europese Unie. Cybersecurity is een van de belangrijkste risico's van de wereldeconomie geworden en dit heeft ertoe geleid dat bedrijven steeds meer investeren in het beschermen van zichzelf tegen cyberaanvallen en het voorkomen van kwetsbaarheden in hun systemen.

Vanwege de daaruit voortvloeiende vraag van gekwalificeerde professionals op dit gebied, hebben IMF Business School en Deloitte deze master gecreëerd, ontwikkeld als een technisch klasaanbod op hoog niveau, met de hulp van professionele trainers die gespecialiseerd zijn in elk onderwerp (ethisch hacken, forensische analyse , Reverse engineering, enz.).

Masterstudenten krijgen de kans om door Deloitte te worden geselecteerd voor een professionele stage in CyberSOC Deloitte, Global Cybersecurity Operations Center, een benchmark in de beveiligingssector en de eerste optie voor de belangrijkste bedrijven in de markt. Deze praktijken vertonen ook een hoge mate van incorporatie in het bedrijf na de voltooiing ervan.

Daarom bieden deze onderzoeken een unieke gelegenheid voor studenten om te worden opgeleid in het nieuwe veld van Cybersecurity, te leren van de beste professionals, met de steun van het Deloitte-kantoor, waardoor IMF de eerste school is die een face-to-face masterdiploma aanbiedt met Deloitte in Madrid.

Naar schatting is de vraag naar werkgelegenheid om deze dreiging te dekken ver boven de huidige mogelijkheden van gespecialiseerde professionals, daarom is training op alle gebieden een onmisbaar stuk om toekomstige vooruitgang te verzekeren.

De praktijken in de CyberSOC van Deloitte, het Global Cybersecurity Operations Center en een benchmark in de beveiligingssector, garanderen een totale onderdompeling in de wereld van Cybersecurity in de handen van de beste experts.

CyberSOC heeft:

 • Bijna tweehonderd medewerkers met gedifferentieerde expertise.
 • Brede catalogus van wereldwijde diensten met hoge toegevoegde waarde.
 • Deloitte wereldwijde oplossingen om de digitale transformatie van organisaties te consolideren.
 • Twee Cyber Intelligence Centers (CIC) met kantoren in Madrid en Barcelona, die geavanceerde inlichtingendiensten aanbieden en de diensten van de SOC aanvullen.
 • Verbinding met de rest van de Global Cybersecurity Centers en CIC's die het bedrijf bezit, waardoor het kan profiteren van een unieke intelligentie om te anticiperen op aanvallen.
 • Certificering als een knooppunt van het CERTS-netwerk, door de Carnegie-Mellon University.
 • Structuur van drie niveaus van expertise om de veiligheid van zijn klanten te waarborgen onder een 24x7-model.

CyberSOC werkt met zijn klanten aan het optimaliseren van de beveiligingsmiddelen die het bedrijf heeft. De volwassenheid die de afgelopen jaren is verkregen bij de levering van haar diensten, samen met de middelen die worden aangeboden door het internationale netwerk van Deloitte, maakt van CyberSOC een hoog garantiecentrum.

DOELSTELLINGEN VAN DE BLended Master in Cybersecurity

Voorzie de student van een brede en rigoureuze kennis in disciplines zoals cyber-intelligentie, malware-analyse, systeem- en netwerktechnische audits (ethisch hacken), forensische analyse en veiligheidsincidentbeheer, veilige ontwikkeling van webapplicaties en de monitoring en correlatie van beveiligingsgebeurtenissen (via SIEM-technologieën).

De studenten:

 • U krijgt een algemeen en inleidend overzicht van de wereld van cyberveiligheid, weet de meest relevante aanvallen en hoe deze te verminderen.
 • Verkrijg de nodige mogelijkheden om digitaal bewijsmateriaal te verkrijgen, te onderhouden en te verwerken met behulp van specifieke procedures en hulpmiddelen.
 • Ontwikkel technische vaardigheden en leer het gebruik van hulpmiddelen die hun vaardigheden en kennis maximaal benutten voor het uitvoeren van inbraakproeven met systemen en netwerken.
 • U kent de wereld van reverse engineering en de analyse van kwaadaardige code, ervan uitgaande dat de processen de werking van bestanden begrijpen die op een laag niveau werken in systemen en netwerken.
 • Het zal voldoende kennis assimileren om een duidelijk beveiligingsbeleid voor de mobiele component van een informatiesysteem te beheren en vast te stellen.
 • U zult de grondbeginselen van de bewaking en correlatie van beveiligingsgebeurtenissen kennen, door de studie, de uitwerking en interpretatie van echte rapporten.
 • Hij zal worden gekwalificeerd als ontwikkelaar in veilig programmeren en zal de vaardigheden van beveiligingsauditors verbeteren bij de analyse en evaluatie van de broncode van applicaties.

Methodologie en Evaluatie

METHODOLOGIE

IMF Business School en Deloitte presenteren een gemengde methode met 20 uur training per week.

Studenten zullen de inhoud van de Master in online modus gaan bewerken, waarbij ze, later en met de gelijkgestelde basisinhoud, het face-to-face deel ervan bijwonen.

Plaats en tijd van de face-to-face sessies:

 • 216 contacturen
 • Openingstijden: 20 uur per week, van maandag tot vrijdag, van 06:00 uur tot 21:00 uur
 • Plaats: IMF Business School Headquarters, C / Bernardino Obregón 25, Madrid.
 • Startdatum: 19-09-2017. Voltooidatum: 20/04/2018

Het doel is om een complete en gepersonaliseerde training aan te bieden, de conventionele statische visie op risico's te overwinnen en een dynamisch en intelligent perspectief te bieden op het Cyberamenzas-scenario.

 • Alle online content is altijd en overal toegankelijk voor de student via het online platform, waar ze ook toegang hebben tot tutorials, forums, webinars, tests ...
 • Alle vakken zullen theoretisch-praktisch zijn vanaf de eerste sessie.
 • De instructeur zal een presentatie gebruiken die ook zal dienen als een script voor de student, tijdens de ontwikkeling van de lessen en tijdens het persoonlijke werk dat het individueel ontwikkelt.
 • Voor de ontwikkeling van elk onderwerp moeten studenten in het bezit zijn van een computer met ten minste 8 jollen RAM en ten minste 20 gratis optredens van de harde schijf.
 • De student heeft toegang via e-mail, hetzij via de leraarcoördinator, hetzij rechtstreeks met de verantwoordelijke docent, voor vragen of verduidelijking van de gegeven sessies.
 • Hij zal directe communicatie hebben met de persoon die verantwoordelijk is voor het gebied van gebruiken voor de ontwikkeling van de taken die zijn toevertrouwd tijdens de face-to-face ontwikkeling van dezelfde taak.

EVALUATIE

Het behalen van de Master's Degree door IMF Business School en titel CyberSOC Academy of Deloitte is onderworpen aan:

 • Het overwinnen van alle modules (van het online en face-to-face gedeelte).
 • De voltooiing (of validatie) van de credits die overeenkomen met de CyberSOC-praktijken.
 • De afronding van een masterproef.

Het verkrijgen van de 4 Deloitte-certificeringen op het niveau Associate (Forensic Analysis, Reverse Engineering, Web Development en Ethical Hacking) is onderworpen aan:

 • Een examen afleggen.

Carrièremogelijkheden

Boeiende sector

Volgens een recent rapport van de Europese Unie is de creatie van een miljoen banen op het gebied van cyberbeveiliging gepland voor het jaar 2020.

Na het voltooien van deze master kunnen onze studenten oefenen als:

 • Beveiligingsanalist
 • Expert in cyberintelligence en cyberfraud.
 • Ontwikkelaars en analisten van broncode.
 • Consultant in cybersecurity.
 • Ethische hacker
 • Forensisch analist.
 • Malware-analist

Gegarandeerde werkwijzen in bedrijven

Deloitte garandeert de beste studenten in de CyberSOC van Deloitte. Praktijken met een hoge mate van integratie in het bedrijf na de voltooiing ervan.

De validatie van credits behorende bij de practices is niet verplicht in CyberSOC. Studenten kunnen ze in andere bedrijven uitvoeren of de credits in hun bedrijf valideren.

Bovendien garandeert de IMF Business School via haar portaal Employment and Practices studenten van de Master's Degree in Cybersecurity, stages bij bedrijven in de sector. Controleer de voorwaarden.

Onder de bedrijven waarmee het IMF onderwijssamenwerkingsovereenkomsten heeft voor training in banen, zijn:

Partners110

Prijs en beurzen

Bij IMF bieden we onze studenten geweldige betalingsfaciliteiten:

 • Beurs tot 65%
 • Financiering tot 12 maanden zonder rente of bankinterventie (zie voorwaarden)
 • Betalingswijze: Cash (5% korting) / Rente-vrije termijnbetaling
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects ... Lees meer

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects we teach. We want to grow with you. The aim is to ensure a high level of satisfaction of our customers through personalized attention and excellence in service quality. This objective requires continuous improvement in the technical and material resources, and maximum involvement of all staff training to IMF is a different experience. Lees Minder
Madrid , Valencia , Sevilla + 2 Meer Minder