Master in Corporate Communication Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Digitalisering en de impact van sociale netwerken op onze communicatie en merkbekendheid, naast andere factoren, plaatsen ons in een steeds innovatievere en complexere situatie. De totstandkoming van een 100% bidirectionele communicatie waarin de burger zijn zorgen en meningen kan uiten, heeft de relatie tussen het bedrijf, zijn doelgroep en zijn omgeving gewijzigd.

Gezien de culturele ontwikkeling van communicatie en de diversiteit van toegang tot informatiesystemen van meerdere platforms (internet, smart tv, radio, smartphones, televisie), moeten we steeds creatiever worden bij het communiceren en verzenden van onze boodschap.

De markt is verzadigd van informatie, dus het is van vitaal belang om te weten hoe we onze communicatie benadrukken en waarderen. Het is essentieel om een integrerende visie te hebben op alle communicatietechnieken en -instrumenten, om een goede strategie te consolideren via alle kanalen die we tot onze beschikking hebben.

De Master in Corporate Communication Management is ontworpen om communicatieprofessionals op te leiden die origineel, creatief en efficiënt zijn bij het opstellen van communicatieplannen, en die ook bereid zijn om te werken in bedrijven en organisaties en in communicatiebureaus. Professionals die in staat zijn om de strategieën van communicatie, public relations en reclame op een innovatieve manier te perfectioneren en, bovenal, aangepast aan de kanalen waar hun doelgroep naartoe beweegt. Dit alles met het versterken van onze bedrijfsreputatie als de belangrijkste doelstelling, iets dat communicatiebedrijven en adviesbureaus identificeren als een bepalende factor voor de groei van een organisatie in de komende jaren.


Master in Corporate Communication Management - Campus Barcelona

Word een communicatieprofessional. Het onderscheidt zich van anderen door creatieve en efficiënte capaciteiten te ontwikkelen om een communicatiestrategie te ontwikkelen. De deelnemer die het programma met succes voltooit, behaalt de titel van Master in Corporate Communication Management van EAE Business School en de graad van de Polytechnische Universiteit van Catalonië. Om deze kwalificatie te verkrijgen, is het noodzakelijk om aan de eerder gevraagde vereisten te voldoen.

106823_5.jpg

Redenen voor de Master in Corporate Communication Management van EAE Business School

 1. EAE in de ranglijst
  Voor het zevende achtereenvolgende jaar werd de Master in Corporate Communication Management van EAE verkozen tot de beste in Spanje door de "250 Masters 2018" Ranking van El Mundo. Bovendien staat het in de top 30 van beste Europese meesters op het gebied van communicatie door de Eduniversal Ranking.


 2. Adviesraad
  Ons mastercurriculum is ontwikkeld in samenwerking met een overlegorgaan dat is gevormd door professionals van onder andere Unilever, Sony, Mango, Nissan, El Mundo, Atremedia, Danone, Telefónica, La Caixa of Dockers.


 3. Prestige Partners
  Wij zijn lid van de belangrijkste communicatieassociaties in Spanje, waaronder: DIRCOM, ADECEC, CORPORATE EXCELLENCE, AM en AEA.


 4. Residential Program in India
  Aan het einde van de academische periode kun je een stapje verder gaan met "Communicatie en sociale verantwoordelijkheid van bedrijven" bij het SDM Institute for Management Development (Mysore, India). Voor dit residentiële verblijf geldt een toeslag.


 5. EAE Emprende
  Via onze business incubator trainen, financieren en begeleiden we uw ondernemende projecten. EAE Lab biedt u de benodigde bronnen en omgeving, zodat u de concurrentievoordelen kunt bepalen en uw bedrijfsidee kunt ontwikkelen.


 6. Zakelijke netwerken
  Ontmoeting met professionals van grote bedrijven en andere studenten waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2018 organiseerden we bijeenkomsten met onder meer directeuren van bedrijven zoals Coca-Cola, LVMH, Ikea, Samsung, Nestlé, Disney, L'Oreal, Pepe Jeans, Melià, Henkel of Hilton.

106807_6.jpg

Vereisten en toelating

double Degree

Degene die het programma met succes voltooit, behalen de mastergraad in Corporate Communication Management van EAE Business School en de graad van de Polytechnic University of Catalonia (Barcelona Campus) of van de Rey Juan Carlos University (Madrid Campus). Om de door de universiteit toegekende kwalificatie te behalen, is het noodzakelijk om te voldoen aan de eisen die door beide instellingen worden gesteld.


Toelatingsproces

Het fundamentele doel van onze opnames proces is om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, door middel van hun professionele en academische curriculum. Alle deelnemers moeten het meeste uit deze leerervaring te krijgen, door middel van een context waarin het mogelijk om een ​​lange-termijn relatie met klasgenoten, docenten en alumni te ontwikkelen.

Om het toelatingsproces te starten, moet u het bijbehorende formulier invullen, zodat het profiel van de kandidaat kan worden beoordeeld door onze Academische Commissie. Als de resolutie van de toelating van de Academische Commissie tot de Master in Sponsoring, Organisatie van Evenementen en Protocol positief is, kan de kandidaat zijn inschrijving aan deze Master formaliseren.

106809_proceso-admision-eae_1.jpg

Carrièremogelijkheden

Career Services Beroepen EAE Business School is verantwoordelijk voor het scheppen van nieuwe banen die u begeleidt en begeleidt studenten met een analyse van hun profiel, om hun carrière doelen te bereiken en hun verwachtingen en belangen aan te passen aan de arbeidsmarkt.

De afdeling Carrière organiseert ook evenementen om de inzetbaarheid te bevorderen, zoals het online werkgelegenheidsforum; de Bank of Opportunities met meer dan 6000 vacatures die elk jaar worden gepubliceerd; of het International Talent Programme, gericht op studenten die internationale ontwikkeling en zichtbaarheid zoeken in multinationale bedrijven, met workshops en interviews met headhunters uit verschillende delen van de wereld. EAE ook deel aan de inzetbaarheidsprogramma's van merken met grote projectie, zoals L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, waar studenten toegang toe hebben.


Professionele uitgangen:

 • Directeur van bedrijfscommunicatie
 • Directeur interne communicatie
 • Directeur Public Relations bij bedrijven en andere organisaties
 • Directeur communicatie en public relations
 • Directeur van pers- en communicatiebureaus van nationale en internationale overheidsdiensten
 • Hoofd Productcommunicatie bij bedrijven
 • Specialist in maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Bedrijfscommunicatiespecialist
 • Specialist in relaties met stakeholders
 • Corporate Communications Consultant
 • Directeur Public Relations
 • Woordvoerder voor bedrijven en overheidsinstanties


Enkele gegevens van ons werkgelegenheidsverslag 2017:

 • 93% van de studenten vindt vóór zes maanden na het einde van het programma werk
 • 34% verhoogde hun salaris tot 30% een jaar na het voltooien van de master
 • 67% van de studenten heeft via een aantal van de beschikbare routes via EAE Business School een baan gekregen
 • 74% accepteert een nieuwe beroepsaanbieding na het afstuderen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 3 Meer Minder