Lees de Officiële Beschrijving

Dit programma implementeert het trainingsproject voor een uitstekende ingenieur.

Op basis van hoofdvakken van elektrotechniek, regeltechniek en ingenieurswetenschappen en computerwetenschappen en technologie, tracht het studenten te trainen in het verzamelen van systematische en professionele kennis van elektrotechniek, besturingstheorie, elektrotechniek en computerapplicatietechnologie en ook de capaciteiten te hebben om uitvoeren van werkzaamheden met betrekking tot systeemanalyse en -integratie, systeemontwerp en -bedrijf, onderzoek en ontwikkeling op het gebied van elektrotechniek.

Afgestudeerden zijn voornamelijk werkzaam in gebieden die verband houden met elektrotechniek om de werking van systemen, automatische besturing, informatieverwerking, experimentele analyse en onderzoeksontwerp uit te voeren.

De kernvakken zijn: Fundamenteel van elektrische circuits, Elektronica, Computer programmeertaal, Theorie van microcomputer en interface, Elektrotechniektechniek, Elektrische Meettechnologie, Vermogenselektronica, Elektrische machines en aandrijvingen, Automatische besturingstheorie, Elektrische transmissie en besturing, Motion Control Systemen, Energy Conversion Technology, Intelligent Building, Factory Power Supply, Electrical Engineering en Network and Communication Technology.

kwalificaties

  • Master-programma aanvragers moeten universitair afgestudeerden zijn of zullen afstuderen tegen 31 juli. Een doctoraatsprogramma aanvrager moet een master's degree in dezelfde grote of in de relatieve interessegebied hebben;
  • Efficiënte Chinese taalvaardigheden * (4 graden van HSK) of TOEFL- en IELTS-scores.
  • Aanbeveling door twee professoren.

* Opmerking: Chinees (Mandarijn) is de belangrijkste onderwijstaal. BIT biedt ook een aantal programma's in het Engels. Aanvragers van Engelstalige programma's zijn niet verplicht Chinese taalvaardigheden te hebben.

Opleiding te volgen in:
Chinese
Engels

Zie 5 andere vakken van Beijing Institute Of Technology »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum