Master in Conservation Biology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Menselijke impact, verlies van biodiversiteit en een groeiend bewustzijn van veranderingen in het milieu maken de biologie van het behoud elke dag belangrijker.

De Master of Conservation Biology, die natuurbehoud, ecologie, biodiversiteit en duurzaamheid met elkaar verbindt, is een professionele master van een jaar met 180 punten. Je krijgt de wetenschappelijke expertise die je nodig hebt om over de hele wereld natuurbeschermingswerk te doen.

Wellington is een internationale hotspot voor biodiversiteit en studeert samen met de School of Biological Sciences die je zult leren van wereldleiders op het gebied van conservatiepraktijken - internationaal gerespecteerde wetenschappers wier werk het management van de unieke biota van Nieuw-Zeeland informeert.

Met behulp van theoretische en veldgebaseerde benaderingen in een reeks terrestrische en mariene omgevingen, verken je de processen van conservatiebiologie. Bestudeer internationaal gerenommeerde voorbeelden van beste praktijken op het gebied van conservering in actie, en verwerf vaardigheden in experimenteel ontwerp, het verzamelen en analyseren van gegevens en de presentatie van onderzoeksresultaten.

Je studeert af met de expertise om een ​​waardevolle bijdrage te leveren aan het behoud van de natuurlijke omgeving.

Spike the TuataraVictoria University of Wellington"}" />

© Victoria University of Wellington

Werkdruk

Als je voltijd studeert, kun je een groot deel van het jaar een werkbelasting van 40-45 uur per week verwachten. Deeltijdstudenten die twee cursussen per trimester volgen, moeten ongeveer 20-23 uur per week werken. Zorg ervoor dat u hiermee rekening houdt als u werkt.

U kunt uw werklast schatten door het aantal punten op te tellen dat u gaat doen. Eén punt is ongeveer gelijk aan 10-12 uur werk.

Veldcursus

Een van je kerncursussen wordt gehouden in het veld en bezoekt belangrijke instandhoudingssites in Nieuw-Zeeland.

BIOL 424 New Zealand Conservation Practise houdt reizen door het hele land in om managementpraktijken te observeren en vertrouwd te raken met de unieke planten en dieren in Nieuw-Zeeland.

Hoe je zult studeren

Je studeert drie kerncursussen en 90 punten aan goedgekeurde cursussen van jouw keuze.

Als je in januari begint, begin je met de vier weken durende veldcursus, BIOL 424. De cursus valt buiten de normale trimesterdata waarbij de timing van jaar tot jaar verandert om rekening te houden met getijden. De gebruikelijke timing voor de start van de cursus eind januari / begin februari en de daadwerkelijke data kunnen ten minste zes maanden van tevoren worden bevestigd.

De start van het programma in juli omvat de kerntraining BIOL 405 Biosecurity, waarbij bioveiligheidsmanagement vanuit zowel biologisch als juridisch oogpunt is vereist.

Hoewel er geen thesisonderdeel is voor de MConBio, kunt u kleine onderzoeksprojecten doen via de electieve BIOL 440. U hebt een supervisor nodig voor dit cursusgesprek met medewerkers van de School of Biological Sciences over mogelijke projecten.

hoofd locatie

Studeren in Wellington biedt ongeëvenaarde toegang tot de natuurlijke rijkdom van Nieuw-Zeeland. Particuliere en openbare natuurbeschermingsgebieden zijn dichtbij door mogelijkheden te creëren om onderzoekservaring op te doen en instandhoudingstechnieken te leren.

Zealandia en Otari-Wilton's Bush liggen binnen de stadsgrenzen en er loopt een ecologisch restauratieprogramma op het eiland Matiu / Somes in de haven van Wellington.

Twee zeereservaten liggen ook dicht bij de stad Wellington - Taputeranga aan de zuidkust en Kapiti, een uur rijden naar het noorden.

Verbeter uw expertise met een doctoraatsstudie

Als je een academische of onderzoekscarrière wilt nastreven, kun je een doctoraat behalen. Je werkt onder begeleiding aan origineel onderzoek dat een belangrijke bijdrage levert aan kennis. Fulltime kandidaten voltooien de opleiding meestal binnen drie tot vier jaar.

De Faculteit Graduate Research (FGR) behandelt je aanvraag en ondersteunt je tijdens je promotieonderzoek.

Neem contact op met de faculteit Bètawetenschappen over beschikbaar toezicht voordat u zich aanmeldt.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Well ... Lees meer

Get a world-class education as an international student at Victoria University of Wellington—New Zealand's globally-ranked capital city university. Victoria University of Wellington is located in Wellington – New Zealand’s second largest city – in the geographic, political and cultural heart of the country. We’re number one in New Zealand for research quality. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder