Master in Conservation Biology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Menselijke impact, verlies van biodiversiteit en een groeiend bewustzijn van veranderingen in het milieu maken de biologie van het behoud elke dag belangrijker.

Link tussen natuurbehoud, ecologie, biodiversiteit en duurzaamheid, de Master of Conservation Biology is een eenjarige, 180-punts professionele master. Je krijgt de wetenschappelijke expertise die je nodig hebt om instandhoudingswerk te doen in Nieuw-Zeeland en de rest van de wereld.

Wellington is een internationale hotspot voor biodiversiteit en studeert samen met de School of Biological Sciences die je zult leren van wereldleiders op het gebied van conservatiepraktijken - internationaal gerespecteerde wetenschappers wier werk het management van de unieke biota van Nieuw-Zeeland informeert.

Met behulp van theoretische en op het veld gebaseerde benaderingen in een reeks van terrestrische en mariene omgevingen, zul je de processen van behoudsbiologie verkennen. Bestudeer internationaal gerenommeerde voorbeelden van best practices op het gebied van bescherming in actie en verwerf vaardigheden in experimenteel ontwerp, het verzamelen en analyseren van gegevens en het presenteren van onderzoeksresultaten.

Je studeert af met de expertise om een ​​waardevolle bijdrage te leveren aan het behoud van de natuurlijke omgeving.

Werkdruk

Als je voltijd studeert, kun je een groot deel van het jaar een werkbelasting van 40-45 uur per week verwachten. Deeltijdstudenten die twee cursussen per trimester volgen, moeten ongeveer 20-23 uur per week werken. Zorg ervoor dat u hiermee rekening houdt als u werkt.

U kunt uw werklast schatten door het aantal punten op te tellen dat u gaat doen. Eén punt is ongeveer gelijk aan 10-12 uur werk.

Veldcursus

Een van je kerncursussen wordt gehouden in het veld en bezoekt belangrijke instandhoudingssites in Nieuw-Zeeland.

BIOL 424 New Zealand Conservation Practise houdt reizen door het hele land in om managementpraktijken te observeren en vertrouwd te raken met de unieke planten en dieren in Nieuw-Zeeland.

Hoe je zult studeren

Je studeert drie kerncursussen en 90 punten aan goedgekeurde cursussen van jouw keuze.

Als u in januari begint, begint u met de veldcursus van vier weken, BIOL 424. De cursus bevindt zich buiten de normale trimester-datums en de timing verandert van jaar tot jaar om getij tijden mogelijk te maken. Gebruikelijke timing voor de start van de cursus is eind januari / begin februari en de werkelijke data kunnen minstens zes maanden voorafgaand worden bevestigd.

De start van het programma in juli omvat de kerntraining BIOL 405 Biosecurity, waarbij bioveiligheidsmanagement vanuit zowel biologisch als juridisch oogpunt is vereist.

Hoewel er geen thesisonderdeel is voor de MConBio, kunt u kleine onderzoeksprojecten doen via de electieve BIOL 440. U hebt een supervisor nodig voor dit cursusgesprek met medewerkers van de School of Biological Sciences over mogelijke projecten.

In het buitenland studeren

Verbreed je horizon met het studentenuitwisselingsprogramma, Victoria Abroad. Onderzoek naar je Victoria University-diploma aan een van de 100 partneruniversiteiten over de hele wereld. Praat met de programmamanager als u overweegt om een ​​uitwisseling in uw studieprogramma op te nemen.

hoofd locatie

Studeren in Wellington biedt een ongeëvenaarde toegang tot de natuurlijke rijkdom van Nieuw-Zeeland. Particuliere en openbare natuurbeschermingssites sluiten door mogelijkheden te creëren voor het opdoen van onderzoekservaring en het leren van conserveringstechnieken.

Zealandia en Otari-Wilton's Bush liggen binnen de stadsgrenzen en er loopt een ecologisch restauratieprogramma op het eiland Matiu / Somes in de haven van Wellington.

Twee zeereservaten liggen ook dicht bij de stad Wellington - Taputeranga aan de zuidkust en Kapiti, een uur rijden naar het noorden.

Verbeter uw expertise met Ph.D. studie

Als u een academische of onderzoeksloopbaan wilt nastreven, kunt u een Ph.D. Je werkt onder toezicht om origineel onderzoek te produceren dat een belangrijke bijdrage levert aan kennis. Full-time kandidaten voltooien meestal het diploma binnen drie tot vier jaar.

Een Ph.D. bij Victoria kost tussen $ 6.800 en $ 8.200 per jaar, afhankelijk van je onderwerp.

De Faculteit voor Gediplomeerd Onderzoek (FGR) zal uw aanvraag behandelen en u gedurende uw doctoraat ondersteunen. studie.

Neem contact op met de faculteit Bètawetenschappen over beschikbaar toezicht voordat u zich aanmeldt.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeel ... Lees meer

Volg een opleiding van wereldklasse als internationale student aan de Victoria University of Wellington - de wereldwijd gerangschikte hoofdstaduniversiteit Victoria University of Wellington Nieuw-Zeeland. Victoria University of Wellington ligt in Wellington - de tweede grootste stad van Nieuw-Zeeland - in het geografische, politieke en culturele hart van het land. We zijn nummer één in Nieuw-Zeeland voor onderzoekskwaliteit. Lees Minder
Wellington , Wellington , Wellington + 2 Meer Minder