Master in Conservation Biology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus samenvatting

De Master of Conservation Biology is bedoeld voor studenten die op zoek zijn naar verdere kennis en vaardigheden in de biologische wetenschappen of zich willen kwalificeren voor een postgraduaat onderzoeksdiploma.

Wat ga je studeren

De aandachtsgebieden omvatten biologie van het behoud, ecologische en evolutionaire fysiologie, mariene en terrestrische ecologie, en visserij en aquacultuur. Aanvullende voorbereidende onderwerpen richten zich op laboratoriumwerk en wetenschappelijke communicatievaardigheden. Kandidaten met de juiste kwalificaties en laboratoriumvaardigheden zullen geavanceerde status krijgen voor deze onderwerpen.

Deze graad

De Master of Conservation Biology is een unieke cursus omdat het u de mogelijkheid biedt om uw technische kennis uit te breiden en deze te gebruiken om uw competentie in de specifieke discipline te bepalen voordat u een van de drie mogelijke Pathways (onderzoek of technisch of management) kiest.

Studenten die presteren met een onderscheidgemiddelde (WAM) tot 48CP, kunnen een van de bovenstaande opties kiezen.

Met de juiste kwalificaties en laboratoriumvaardigheden, kan je geavanceerde status krijgen voor deze voorbereidende onderwerpen.

Cursus leerresultaten

Cursusleerresultaten zijn uitspraken over leerprestaties die worden uitgedrukt in termen van wat de leerling geacht wordt te weten, te begrijpen en te kunnen doen na voltooiing van een cursus. Studenten die afstuderen aan deze cursus zullen kunnen demonstreren:

 1. Oefen kritisch denken en oordelen in relatie tot concepten, perspectieven en recente ontwikkelingen in behoudsbiologie.
 2. Consolideer en synthese van kennis van onderzoeksbeginselen en -methoden die relevant zijn voor de instandhoudingsbiologie.
 3. Onderzoek, analyseer en synthetiseer informatie, problemen en theorieën in verband met behoudsbiologie.
 4. Consolideer veld- en laboratoriumvaardigheden in behoudsbiologie en een waardering voor hoe deze vaardigheden worden toegepast in onderzoek.
 5. Plan, voer en communiceer de resultaten van substantiële op onderzoek gebaseerde initiatieven op een reflectieve en ethische manier voor de academische en professionele praktijk.
 6. Oefen kritisch denken, probleemoplossing en reflectie.
 7. Rechtvaardig, interpreteer en communiceer hypothesen, methodologieën en conclusies.

Cursusstructuur

Om in aanmerking te komen voor een graadtoelating, de Master of Conservation Biology, moet een kandidaat met succes ten minste 96 studiepunten voltooien, zoals hieronder wordt beschreven.

Jaar 1

Herfst

Onderwerp Code

De lente

Onderwerp Code

Om door te stromen naar jaar 2 moeten studenten een WAM ≥ 70% EN ≥ 70% behalen in de discipline-gebaseerde vakken (BIOL). Als studenten een WAM hebben

Jaar 2

Voor studenten die het eerste jaar zijn begonnen in de voorjaarssessie - zie Academic Program Director (APD) voor academisch advies

Herfst

Onderwerp Code

De lente

Studenten met een WAM van 75% of meer:

Onderwerp Code

Studenten met een WAM 60% -74%:

Onderwerp Code

Studenten met een WAM van minder dan 60%, selecteren 24 studiepunten uit de volgende lijst met managementvakken:

Onderwerp Code

Waarom kiezen voor deze cursus

Science, Technology, Engineering and Mathematics (STEM) -vaardigheden in Australië worden een snelgroeiend gebied met nieuwe en verbeterde kansen op werk. Verwacht wordt dat de professionele, wetenschappelijke en technische diensten van 2018 tot 2023 met 10,2% zullen toenemen, als gevolg van de aanhoudende kracht van de vraag naar de diensten van gekwalificeerde en hoog opgeleide werknemers. Bron: Werkgelegenheidsprojecties

Onderzoek in biologische wetenschappen bij UOW omvat vele gebieden. De belangrijkste gebieden zijn Ecologie, Evolutionaire biologie, Mariene biologie, Conservation Biology, Celbiologie en biotechnologie, Diergedrag, Fysiologie

Onze onderzoekers zijn onder meer academisch personeel, onderzoeksmedewerkers, PhD, Masters Research en Honours-studenten, evenals een aantal medewerkers in andere instellingen zoals de National Parks and Wildlife Service, NSW Agriculture en de John Curtin School of Medical Research.

Omdat alle Science-graden praktisch laboratorium- en / of veldwerk omvatten, kunt u profiteren van het fantastische lokale leven in de zee, kustlandschappen, de dichtbijgelegen regenwoudrand en zoetwater- en terrestrische ecosystemen.

Samenwerkingen met industrie- en overheidsonderzoekers bieden u 'echte wereld'-ervaring.

Toelating

Een reeks toelatingsopties is beschikbaar voor studenten van alle leeftijden en academische achtergronden. De toelatingsprocedures zijn vastgelegd in de toelatingsprocedures van UOW en het toelatingsbeleid van de UOW.

Neem voor specifiek advies of vragen over een aanvraag contact op met het Future Students Team.

Toelatingseisen

Een erkend bachelordiploma dat inleidende vakken omvat op het gebied van algemene biologie, ecologie, genetica, evolutie, fysiologie en statistiek.

Engels Vereisten voor internationale studenten

Het volgende niveau van het Engels is vereist om toegang te krijgen tot dit programma:

IELTS Academic

 • Totale score: 6.5
 • Lezen: 6.0
 • Schrijven: 6.0
 • Luisteren: 6.0
 • Sprekend: 6.0

TOEFL (op internet gebaseerd)

 • Totale score: 86
 • Lezen: 18
 • Schrijven: 18
 • Luisteren: 17
 • Sprekend: 17

UOW College: Engels voor hoger onderwijs: credit (gewogen gemiddeld cijfer van 65 algemeen en minimum 50 in academisch lezen en schrijven)

Andere kwalificaties kunnen ook worden overwogen. Volledige informatie is te vinden op onze website met Engelse taalvereisten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for th ... Lees meer

In just 40 years, University of Wollongong has become a benchmark for Australia’s new generation of universities; dynamic, agile, innovative and prominent in national and international rankings for the quality of our teaching and research. The University began as an institute for the then the New South Wales University of Technology, Sydney at a single location in Wollongong. Since gaining independence in 1975, UOW has grown into an international multi-campus University, expanding to occupy two Sydney campuses and five regional campuses, as well as locations in Hong Kong and Dubai. With now over 36,000 students, more than 2,400 staff, and an economic impact of around $2 billion in activity annually, UOW is an influential part of its communities and the catalyst for Wollongong’s transformation into a University city. Lees Minder
Wollongong , Liverpool + 1 Meer Minder