Master in Computational Methods in Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master in Computational Methods in Science heeft tot doel studenten kennis te laten maken met de wetenschap van behandeling en analyse van experimentele gegevens, zodat een afgestudeerde in STEM de kracht van kwantitatieve methoden kan waarderen en weet hoe ze deze in hun vakgebied kunnen gebruiken

doelstellingen

Programmeertalen vergemakkelijken de taak van het verwerven, organiseren, bestellen, filteren, verwerken, verfijnen, representeren en ten slotte verklaren van de wetenschappelijke gegevens verkregen in experimentele disciplines. Speciale aandacht wordt besteed aan de verwerking en analyse van gegevens per computer, en aan de behandeling van de meest gebruikte softwarepakketten. De master wordt georganiseerd rond de experimentele masterproef (TFM) over een specifiek onderzoeksonderwerp, voorgesteld door een afdeling.

De cursussen die worden gegeven zullen bij uitstek methodologisch zijn, op procedures, algoritmen en analyse, van formele aard, voldoende algemeen, zodat elke student het onder leiding van de tutor in het gekozen werk toepast. Een optionele module wordt overwogen die cursussen bevat over meer specifieke technieken of procedures van disciplines zoals Bio-informatica, Natuurkunde en Toegepaste Wiskunde, Biologie en Milieu of Chemie.)

profiel

Afgestudeerden in STEM (wetenschap, technologie, engineering en wiskunde).industry, businessman, man geralt / Pixabay

leerplan

Dit programma heeft 4 fundamentele pijlers:

1. Masterproef

De master heeft een praktisch karakter gecentreerd rond de realisatie van een master-eindproject in een project gerelateerd aan de analyse van gegevens in een door de student geselecteerde discipline.

Het programma heeft een persoonlijke begeleidingsdienst voor advies over dit werk en de optionele onderwerpen die het beste passen bij het profiel van de student.

2e. Dynamisch curriculum

Dit programma heeft 60 ECTS, verdeeld in 3 modules.

De eerste module is 30 ECTS en komt overeen met het hierboven genoemde masterproject.

Module 2, die 18 ECTS omvat, verwijst naar een reeks algemene onderwerpen.

En ten slotte, module 3 heeft 12 optionele ECTS, zodat de student zijn leerplan kan configureren volgens zijn voorkeuren

3e. Professionele vertrekken

Brede arbeidsmarkt en meerdere uitgangen, aangezien studenten die deze master studeren hun professionele carrière op de volgende gebieden kunnen richten:

 • Academic. Toegang tot doctoraatsprogramma's in onderzoekslijnen zoals:
  • Farmaceutische en biotechnologische medische industrie
  • Biologische productie-industrie
  • Milieubeheer

4e. software

Als hoofdas worden studenten getraind in programmeren met R, Matlab, Python en Labview (afhankelijk van de gekozen vakken). Op deze manier leren studenten de in de master verworven kennis te ontwikkelen en kunnen ze deze in de praktijk brengen in deze programmeeromgevingen.

modules

Module 1: Masterproef 30 ECTS

 • Onderwerp 1.1: Onderzoeksproject

Module 2: Algemeen 18 ECTS

 • Onderwerp 2.1: Ethiek
 • Onderwerp 2.2: Programmering
 • Onderwerp 2.3: Gegevensverwerking en -analyse

Module 3: Optioneel 12 ECTS

 • Onderwerp 3.1: Optioneel

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the ... Lees meer

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the academic, cultural and personal education of its students; promote academic research and healthcare activities; provide suitable opportunities for the development of its professors and employees, and carry out broad cultural outreach and social promotion work with a clear goal of service. Lees Minder
Pamplona , Madrid , San Sebastián + 2 Meer Minder