Master in Business Management (MBM) Ondernemerschap en innovatie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Master of Business Management

Coronavirus (COVID-19) -update

Begin uw studie online en reis naar Duitsland zodra uw visum is afgegeven: we zetten ons in voor de ononderbroken opleiding van alle huidige, inkomende en toekomstige studenten aan New European College . Om deze reden bieden we een flexibele 'splendid blended'-optie voor studenten - begin uw studie online, zonder verdere vertraging en vanuit het comfort van uw huis, en reis naar Duitsland om verder te studeren op de campus zodra het mogelijk is en uw visum is uitgegeven. Neem rechtstreeks contact op met ons Admissions Team via [email protected] zodat zij uw individuele case kunnen ondersteunen en al uw vragen over blended learning voor het schooljaar 2020-2021 kunnen beantwoorden.

56790_56751_FIBAA_Logo.svg.png

De Master of Business Management (MBM) is een programma van 3 semesters dat is ontworpen om voort te bouwen op uw bestaande niet-gegradueerde studies, zodat u een breder scala aan carrières in het bedrijfsleven kunt nastreven. Het programma bestaat uit cursussen in financiën, internationale marketing, management accounting, operations, ethiek, gedrag van organisaties en human resources, en bereidt je voor om uit te blinken in een steeds veranderende en internationale werkplek.

Alle cursussen worden in het Engels gegeven , met een reeks lesmethoden die doen denken aan niet-gegradueerde lessen, zoals presentaties en groepsprojecten in combinatie met praktijkvoorbeelden en casestudy's. Het programma biedt ruimte voor meer specialisatie, met een nauwkeurig academisch en theoretisch kader dat is ontworpen om u te helpen een expert in internationaal management te worden. Hierdoor kun je solliciteren op meer gespecialiseerde functies en een betere voorbereiding op een Ph.D. programma in de toekomst.

34625_13767224_579180752261738_445750333960496912_o.jpg

Ondernemers en intrapreneurs zijn succesvol omdat ze snel complexe situaties kunnen begrijpen die vereisen dat ze plannen en strategische beslissingen nemen en tegelijkertijd aan een veelvoud aan zakelijke ideeën en projecten werken. Ze hebben een gedegen kennis van marketingontwerp en -implementatie. Om tegelijkertijd zakelijke ideeën te kunnen ontwikkelen, moet u in staat zijn om belangrijke details te bepalen en te begrijpen, alternatieven te lokaliseren en bedrijfsprocessen continu te evalueren en te herzien. Kenmerkend voor ondernemers is dat zij het vermogen hebben zich volledig in te zetten en zich in te zetten voor het behalen van hun lange termijn bedrijfsdoelstellingen en doelstellingen en dat deze energie ook direct vertaald wordt in de korte termijn doelstellingen.

Een ondernemer heeft het vermogen nodig om te managen door mensen te leiden en te motiveren. Dit kan voorkomen bij het opstarten van bedrijven en het opstarten van projecten, maar ook in tijden van verandering en innovatie. De ondernemer begrijpt de noodzaak van goede communicatieve vaardigheden en heeft een goed begrip van de samenleving, economie en duurzaamheid. De ondernemer zal de vaardigheden hebben om ideeën en producten te verkopen, commitment te winnen en bedrijfsplannen te presenteren en uit te voeren. Inzicht in de behoefte aan stabiel en solide management binnen een bedrijf - groot of klein - is belangrijk. Een ondernemende zakenman in het moderne Europa moet in staat zijn om te communiceren met mensen over het hele continent en over de hele wereld en moet in staat zijn om de effecten van nationale en internationale regeringen op de zakelijke ondernemingen waarbij ze betrokken zijn te begrijpen. Ondernemers en intrapreneurs hebben dit nodig. het vermogen om problemen en risico's vanuit een holistisch oogpunt te bekijken en oplossingen te vinden en risico's te beheersen door middel van innovatie.

Voorbeelden van cursussen:

  • Marketing Management
  • Internationale bedrijfsduurzaamheid
  • Durfkapitaal en privévermogen
  • Innovatie, creativiteit en ondernemerschap
  • Cruciale perspectieven op ondernemerschap

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and ... Lees meer

Together with Wittenborg University of Applied Sciences, New European College offers one of the most modern and forward-thinking approaches to business education in Germany, with Bachelor, Master and MBA programs fully taught in English. The academic combination of a research-based approach to education, real world mandatory project weeks and continuous evaluation ensures that students achieve highest level of sustainable employability in the 21st century world of business. We combine the virtues of the Dutch’s contemporary and practical approach to business education with the modern American model of small classes and real-world academics. In the sea of formulaic business schools, we stand out. By unleashing our students’ individual strengths, we prepare them to outperform in the business world. Our students’ sustained success is our passion and purpose. Lees Minder
Ga naar de website van de school