Lees de Officiële Beschrijving

Big Data is big business geworden. En naarmate het veld van bedrijfsanalyses groeit, neemt ook de vraag naar gekwalificeerde professionals met diepgaande analytische ervaring toe. De Master of Science in Business Analytics (MSBA) zet Bentley's lange traditie voort van het trainen van analytics-professionals op graduate niveau, en biedt de waardevolle tools die nodig zijn om te slagen in dit opkomende gebied.

Bentley's Business Analytics-programma rangschikt # 12 van de beste Big Data Grad-programma's

Value Colleges heeft de Top 50 residentiële big data-afstudeerprogramma's van 2016 gerangschikt en Bentley's Master of Science in Business Analytics-programma staat op nummer 12. Value Colleges kiest voor topprogramma's door het salarisverslag van Payscale's College, US News en World Report Rankings te bekijken. kosten.

Value Colleges - Big Data Graduate Programs Top 50 Programs

Bedrijven gebruiken big data om meer te weten te komen over hun klanten en hun behoeften. Onderzoekers in de gezondheidszorg bijvoorbeeld, zijn in staat ziektepatronen te volgen, patiëntinformatie te organiseren en de beste behandelingen te bepalen. Geografen kunnen beide landeigenschappen analyseren om architecten en wandeltrends te helpen bij het helpen van reddingsteams.

Binnen de komende drie jaar zullen er ongeveer twee miljoen vacatures in data-analyse zijn, maar van slechts een derde van hen wordt verwacht dat ze worden ingevuld. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de aanvangssalarissen voor bedrijfsanalysespecialisten uitzonderlijk hoog zijn.

Via ons curriculum neemt u zes vereiste statistische cursussen. Door keuzecurven te kiezen, kunt u uw expertise verder verfijnen door deze toe te passen op een van de zes professionele disciplines, wat waarde toevoegt voor u en uw huidige of toekomstige werkgever. Je neemt zes vereiste statistische cursussen en je kunt je studies specialiseren door je te concentreren in een van de zes clusters: data science, economie, informatiebeheer, management, marketing en financiën. Je kunt ook rechtstreeks samenwerken met professoren en ons onderzoeksteam voor gegevensanalyse voor onderzoeksprojecten.

Studentenprofiel

Het Masters of Business Analytics-programma verwelkomt aanvragers die analytics-expertise willen ontwikkelen en gebruiken op vele bedrijfsdomeinen, evenals in overheidsbeleid (zoals gezondheidszorg) en sociale wetenschappen (zoals economie). Over het algemeen zijn full-time studenten 1,5 tot 2 jaar nodig om te voltooien. Voltijdstudenten kunnen hun status wijzigen in deeltijd en omgekeerd, behalve internationale studenten met een F1-visum. Voor informatie over internationale studentenreglementen, bezoek het Center for International Student

Potentiële studenten kunnen beginnende kandidaten zijn die onlangs een vierjarige undergraduate-graad hebben behaald met enige kwantitatieve analyseachtergrond of computerwetenschapservaring en die dieper willen graven in hun vakgebied door geavanceerde analytische technieken en de creatieve mindset te leren die nodig is om deze technieken toepassen in complexe situaties. Andere kandidaten zijn mogelijk al meerdere jaren in het personeelsbestand werkzaam na het behalen van een bachelordiploma en willen hun professionele succes vergroten door geavanceerde analytische technieken en een creatieve mindset toe te passen op complexe problemen die kenmerkend zijn voor hun werkomgeving.

Met een solide kwantitatief curriculum is ons programma een STEM-programma (Science, Technology, Engineering en Math). Daarom hebben internationale studenten meer flexibiliteit in dit programma. Voor meer informatie over internationale STEM-voordelen voor studenten en de STEM-aangewezen programma's, bezoekt u de Amerikaanse immigratie- en douanediensten.

Carrière resultaten

In de bedrijfswereld is er een grote vraag naar bedrijfsanalisten of gegevensanalisten in veel zakelijke gebieden.

Binnen de komende drie jaar zullen er ongeveer twee miljoen vacatures in data-analyse zijn, maar van slechts een derde van hen wordt verwacht dat ze worden ingevuld. Als gevolg hiervan zal de aanvangssalaris voor afgestudeerden van Masters of Business Analytics-programma's naar verwachting uitzonderlijk hoog zijn. Werkgevers zijn het erover eens dat een goede kennis van algemene bedrijfsgebieden, in combinatie met sterke blootstelling aan analytische technieken en hulpmiddelen voor databasemanagement, de sleutel zijn tot succes bij het belonen van data-analytics-carrières. Typische werkgevers zijn onder meer:

  • Financiële instellingen zoals Bank of America en Fidelity Investments,
  • Zorginstellingen zoals Partners HealthCare,
  • Database marketing en marktonderzoeksbureaus zoals Digitas, Epsilon, Calexus en Predilytics,
  • Analytics-groepen in toonaangevende bedrijven zoals Deloitte,
  • Adviesbureaus zoals de Boston Consulting Group, D50 Media, Chadwick, Martin en Bailey,
  • Retailers zoals Staples en grote supermarktketens.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Bentley University - McCallum Graduate School of Business »

Laatst bijgewerkt op October 29, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
18 - 24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Bentley MS Business Analytics: Overview