DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

9e editie - De masteropleiding Brand Management leidt professionals op die in staat zijn merken te bouwen en te beheren in elke B2B- en B2C-context, volgens een werkmethodologie gericht op de opbouw van een duidelijke en efficiënte merkstrategie.

De geschiedenis van een merk vertelt ons over het heden, verleden en toekomst van een instelling. Om het te ontwikkelen en succesvol te houden, is de missie van elke Brand Manager.

Om deze reden koos de cursus als Teaching Partner Saatchi

De Master heeft ook de volgende partners: Fondazione per la Musica per Roma - Auditorium Parco della Musica, La Via del Tè, Mercato Metropolitano, Milleocchiali.

Doel - De Master in Brand Management vraagt ​​studenten met een BA of een gelijkwaardige academische kwalificatie.

Structuur en methodologie - De master heeft een typische bedrijfsgerichte benadering. De lesmethode, praktisch en operationeel, omvat lezingen, directe vergelijking met praktijkmensen en experts uit de industrie, individuele en groepsoefeningen, analyse van casuïstiek, organisatie van evenementen, bedrijfsbezoeken en projectwerk.

De lesmethodologie van het culturele gebied introduceert de specifieke sector van culturele marketing, het betreden van de gebieden van Media, sociologie van culturele consumptie, visuele cultuur en lokale marketing. Studenten benaderen de evolutie van het merk en marketing, concurrentievoordeel, project en creatieve methodologie, leren omgaan met de klant. Ze onderzoeken ook de sector van Art Direction (gecoördineerde identiteit, ruimtebeheer en lay-out).

Op technisch en instrumentaal gebied worden lessen ontworpen om het projectmanagement en het merkbeheer te analyseren (personal branding en corporate branding, distributiestrategieën). Een deel van de cursus is gewijd aan Audiovisuele Productie (script, richting). Lessen op de campus worden afgewisseld met bezoeken aan het hoofdkantoor van bedrijven.

In het projectgebied maken studenten kennis met de merkanalyse. Ze leren hoe ze een opdracht kunnen schrijven, gegevens kunnen verzamelen, de markt kunnen analyseren, budgettering en facturen.

De organisatie van evenementen (individuele fasen, planning, evenementenbeheer, persberichten, public relations) heeft een fundamentele rol. Als onderdeel van bloggen

Een week van intensieve workshops over Project Management staat gepland aan het begin van de cursus, die een ISIPM, Italiaans Project Management Institute, uitreikt.

Opleiding te volgen in:
Italiaans

Zie 3 andere vakken van IED – Istituto Europeo di Design Rome »

Laatst bijgewerkt op September 11, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
mrt 2020
Duration
11 maanden
Voltijd
Prijs
11,900 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
mrt 2020
Aanmeldingslimiet

mrt 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum