Master in Brand Management en Communicatie (in samenwerking met CBA Design - Carmi e Ubertis)

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ITALIAANSE TAAL.

De Master in Brand Management en Communicatie leidt professionals op die in staat zijn om branding-activiteiten te beheren en om een ​​merkstrategie te definiëren die de tastbare waarden van kwaliteit en prestaties en immateriële waarden combineert, zoals differentiatie, relevantie en afbeeldingen. Werkend in bedrijven of agentschappen, kunnen ze allebei een creatieve taal gebruiken en omgaan met de technische en strategische processen.

Veel bedrijven, zoals Swarovski, Lierac, Deborah, Comete Gioielli, TucanoUrbano, Red Bull, Milanosport, Decathlon, Crodino, Carrefour en Nintendo, om maar enkele te noemen, kozen ervoor om hun waarden en expertise te delen met IED-studenten, op zoek naar een andere, nieuw en multidisciplinair oogpunt, om samen een strategisch project voor hun merk te ontwikkelen.

De master is georganiseerd in samenwerking met CBA en Carmi e Ubertis.

Doelgroep - Afgestudeerden in humaniora, sociale wetenschappen, economie of wetenschappelijke disciplines, evenals afgestudeerden in creatieve disciplines van ontwerpscholen, of professionals met minstens twee jaar ervaring op het gebied van branding.

Methodologie en structuur - De mastercursus volgt een multidisciplinaire aanpak, wisselende lezingen, oefeningen, case histories, workshops en projecten gerealiseerd in samenwerking met bedrijven en agentschappen en individueel of in groepen ontwikkeld. Hands-on is de uitdrukking die de mastercursus beter weergeeft, dankzij het nauwe contact met de partnerbedrijven, die studenten de kans bieden directe ervaringen te beleven door middel van vergaderingen, projecten en bezoeken ter plaatse.

Deze educatieve Pathway bereidt deskundigen op het gebied van merkcreatie en management voor door middel van een multidisciplinaire aanpak op het gebied van business, strategische marketing en communicatie. Een uitgebreide reis die rekening houdt met de verschillende stappen van het proces: van het definiëren van merkwaarde - door het vaststellen van merkwaarden en positionering, en door het plannen van de strategische marketingactiviteiten - tot de acties gericht op het ontwikkelen en ondersteunen van het merk.

Professionele kansen - De mastercursus leidt professionals op die kunnen werken in agentschappen, bedrijven of als consultants. In de afgelopen 15 edities heeft het een sterke community van merkprofessionals voortgebracht, zoals merkmanagers, productmanagers, merkstrategi, accountmanagers, merkconsultants en strategische planners.

De mastercursus is georganiseerd in twee edities, de eerste in november in het Italiaans, en de tweede in januari in het Engels.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli.

The cradle of design and industry. IED owes its establishment in 1966 to the intuition of its President Francesco Morelli. Lees Minder
Milaan , Milaan , Milaan + 2 Meer Minder