Master In De Biotechnologie Van Milieu En Gezondheid

University of Oviedo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master In De Biotechnologie Van Milieu En Gezondheid

University of Oviedo

Master in de biotechnologie van milieu en gezondheid

De Master in Biotechnology of Environment and Health is een multidisciplinair voorstel om de kennis van de biotechnologische toepassingen op het gebied van milieu en gezondheid te verbreden. In het bijzonder concentreert de MBEH zich op de studie van de effecten van milieuveranderingen op de gezondheid, een krachtige subdiscipline van het nieuw ontstane subject gezondheid van het milieu.

De opleiding is bedoeld om de studenten een degelijke kennis bij te brengen in de fundamentele wetenschappelijke en technische principes van biotechnologie die worden toegepast op de analyse van de chemische en biologische risico's die van invloed zijn op het milieu en de gezondheid. De vroege detectie, de preventie en de evaluatie van risico's, samen met het gebruik van moderne biotechnologische technieken voor het behoud van het milieu en de gezondheid, vormen de kern van de meesters.

De cursus omvat ook instructie in beheer en marketing van biotechnologie, op intellectuele en industriële eigendom, milieuwetten, evenals professionele vaardigheden en ethische principes met betrekking tot biotechnologische activiteiten.

De cursus zal voornamelijk in het Engels zijn, met enkele relevante delen in het Spaans. De volledige masteropleiding is georganiseerd in twee jaar voor studenten die geïnteresseerd zijn in het behalen van een doctoraat en voor diegenen die een professionele carrière met een biotechnologisch profiel willen volgen.

PROSPECTIEVE STUDENTEN

Afgestudeerden in de biotechnologie of in aanverwante disciplines zoals biologie, scheikunde, chemische technologie, farmacie en medicijnen, onder andere, die een opleiding willen volgen als professional op het gebied van biotechnologie, of die geïnteresseerd zijn om hun opleiding voort te zetten in een doctoraatsprogramma (de eerste jaar volstaat in het laatste geval voor Spaanse licenciados).

Professionals uit verschillende vakgebieden die geïnteresseerd zijn in het verbreden van hun kennis over biotechnologische toepassingen met betrekking tot het milieu en de gezondheid.

Beschrijving

De Master in Biotechnology of Environment and Health - (MBEH) heeft een gemengd onderzoeks- en / of professioneel karakter. Het belangrijkste kenmerk van de MBEH is de versterking van synergieën tussen traditioneel gescheiden velden:

 1. Tussen experimentele, toegepaste en sociale wetenschappen, dankzij het uitgesproken interdisciplinaire karakter.
 2. Tussen studenten van verschillende achtergronden, uit Asturië, de rest van Spanje en het buitenland, mede dankzij de dubbele titel en ruime internationale samenwerkingen.
 3. Tussen de universiteit, particuliere bedrijven en de maatschappij in het algemeen, dankzij modules die worden uitgevoerd in privé-bedrijven, de waardevolle deelname van het Europees Centrum voor Business en Innovatie (CEEI) van het Principado de Asturias, met brede en erkende ervaring in de vorming van biotechbedrijven en de talrijke bedrijven waarin de studenten werk / projectplaatsingen kunnen uitvoeren.

De MBEH is een multidisciplinair voorstel dat is bedoeld om kennis over biotechnologische toepassingen met betrekking tot het milieu en de gezondheid uit te breiden. Speciale nadruk wordt gelegd op de studie van hoe veranderingen in de omgeving van invloed kunnen zijn op de gezondheid, een krachtige onlangs opgedoken subdiscipline die bekend staat als milieugezondheid. Zonder af te wijken van de wetenschappelijke grondslagen en de onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden die dit veld biedt, zijn de meesters gericht op de professionalisering van de studenten, gegeven praktische aspecten, zoals de vroege detectie, de evaluatie van toxische risico's en de biotechnologische toepassingen die nuttig zijn voor het behoud van het milieu en de gezondheid worden bij voorkeur aangepakt. Meer in het bijzonder wordt in het tweede jaar speciale aandacht geschonken aan vorming bij de oprichting en het beheer van biotechbedrijven, juridische aspecten en intellectuele eigendom, enz., Op het gebied van biotechnologie en het milieu, om bij te dragen aan het vergroten van het ondernemerschap en de zelfstandigheid van de student mogelijkheden.

De BEH Master richt zich op studenten die een biotechnologiestudie hebben afgerond, maar ook op afgestudeerden en professionals in aanverwante vakgebieden zoals biologie, chemie, chemische technologie, farmacie, geneeskunde, enzovoort. Het praktische belang van een van de twee onderwerpen afzonderlijk, namelijk gezondheid en het milieu, samen met de sociale gevoeligheid die ze opwekken, zijn bekend, maar in deze master proberen we beide aspecten tegelijkertijd te bestuderen in wat ze gemeen hebben en hoe de een heeft invloed op de ander.

VERWACHT AFZET PROFIEL

Deze Meester tracht de volgende kenmerken te verlenen aan zijn succesvolle kandidaten:

 • Profiel: onderzoeker, professioneel of ondernemer afhankelijk van de onderneming volgens de gekozen formatieve route.
 • Capaciteit om te ontwikkelen in een internationale professionele omgeving
 • Specialisatie in wetenschappelijke / technische interventie op het gebied van milieu en gezondheid
 • Multidisciplinaire kennis van de biotechnologische toepassingen op milieu- en sanitair gebied
 • Capaciteit om te debatteren in wetenschappelijke, technische, institutionele, commerciële en industriële omgeving
 • Multiculturalisme en talen
 • Capaciteit om het initiatief te nemen en beslissingen te nemen

Bijgevolg zullen de afgestudeerden geschikt zijn om de volgende soorten taken uit te voeren:

 • Milieuadviseur en risicobeoordeling.
 • Ontwikkeling en optimalisatie van biotechnologische oplossingen.
 • Regie van multidisciplinaire projecten en teams.
 • Oprichting en beheer van biotech-bedrijven.
 • Onderwijs en onderzoek op het gebied van biotechnologie, milieu en biogeneeskunde.

MBEH-kenmerken

Multidisciplinair onderwijs: een breed scala aan gespecialiseerde docenten uit zowel de universitaire als de private sector.

internationalisering:

Double Master's titel van de Université de Pau et des Pays de l'Adour (Frankrijk) en de Universidad de Oviedo voor studenten die een academisch jaar in elk van de twee instellingen studeren. Fellowships zijn beschikbaar.

Double Master's titel wordt toegekend aan studenten van Tecnológico de Monterrey (Mexico) en de Universidad de Oviedo die twee semesters (eerste en vierde in de oorspronkelijke universiteit en tweede en derde in de partneruniversiteit) in elk van de twee deelnemende instellingen studeren.

Double Master's titel zal worden toegekend aan studenten van Universita di Bologna (Italië) en Universidad de Oviedo die een academisch jaar studeren in elk van de twee instellingen.

Double Master's titel zal worden toegekend aan studenten van Universidad de Oviedo die het tweede academische jaar aan de Universiteit van Cranfield (VK) studeren.

 • Tweetalig onderwijs in het Spaans (30%) en in het Engels (70%).
 • Docenten van buitenlandse universiteiten en onderzoekscentra (6 landen en twee continenten).
 • Overeenkomsten met verschillende buitenlandse universiteiten met betrekking tot stages.

Onderzoek en professionele vorming

 • Goede kennis van de wetenschappelijke / technische principes van de biotechnologie.
 • Praktijkgerichte training in risico-evaluatie, milieubehoud en gezondheid.
 • Practica en masterprojecten in publieke en private voorzieningen.

Bevordering van ondernemerschap en werken als zelfstandige

Formatieve module over intellectueel eigendom, juridische aspecten en oprichting en beheer van bio-ondernemingen (in samenwerking met het Centro Europeo de Empresas e Innovación -CEEI- van het Principado de Asturias).

Wonen in Oviedo

Oviedo is de hoofdstad van het Prinsdom Asturië (Noord-Spanje). De oude stad staat vol met mooie pleinen en smalle straatjes, met een rijke culturele en artistieke erfenis. De stad is erg schoon (gestemd als een van de schoonste steden in Spanje voor vele jaren), veilig en alles is te voet bereikbaar.

Asturië, gelegen aan de noordkust van Spanje, is een van die geweldige plaatsen die vaak over het hoofd wordt gezien voor de zonniger, warmere bestemmingen in het zuiden, maar de bezoeker toch zoveel te bieden heeft.

Terwijl je in Oviedo bent, ben je in slechts 25 minuten met de bus vanuit Gijon aan de kust en veel vissersdorpjes voor geweldige zeevruchten. Je kunt 's ochtends skiën en' s middags op het strand zijn. Het is een wandelparadijs, tonnen bergwandelroutes om te doen en ga zo maar door.

Sommige commentaren van internationale reizigers en studenten helpen u om uw mening over ons te bepalen.

Tijdens je verblijf in Oviedo, ben je misschien geïnteresseerd in het leren of verbeteren van je Spaanse kennis. La Casa de la Lenguas biedt u de mogelijkheid om het te doen.

We kunnen je ook helpen bij het vinden van geschikte accommodatie en in het algemeen om je stage bij ons te plannen.

Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
 • Engels


Laatst bijgewerkt op February 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Oviedo
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Oviedo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan