Master in Biology of Environmental Change (BEC)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De masteropleiding Biology of Environmental Change (BEC) is een nieuw onderzoeksgericht programma dat tot doel heeft de kennis van studenten over biologische en biogeochemische aspecten van de toestand van het milieu te vergroten. De 2-jarige opleiding biedt geavanceerde kennis in milieukunde, biologie, biogeochemie, hydrobiologie, ecotoxicologie, milieubeleid en -recht, en milieugerichte bosbouw.

Er zijn twee hoofdvakken in het BEC-programma: Milieuwetenschappen op de Kuopio-campus en Biologie op de Joensuu-campus. Het curriculum bestaat uit 120 ECTS-studiepunten, waaronder algemene vaardigheidsstudies, cursussen op gevorderd niveau in het hoofdvak plus masterscriptie, evenals alternatieve studies in andere disciplines, zoals milieurecht en beleid, statistiek of duurzame ontwikkeling.

verkiesbaarheid

Een in aanmerking komende aanvrager moet ten minste een lagere universitaire graad (BSc) in milieu- of biologische wetenschappen hebben, behaald aan een internationaal erkende en geaccrediteerde universiteit of instelling voor hoger onderwijs.

Collegegeld

Het jaarlijkse collegegeld voor dit programma bedraagt 8000 euro. Er worden kosten in rekening gebracht bij burgers buiten de Europese Unie (EU) en de Europese Economische Ruimte (EER) of Zwitserland. Voor niet-EU / EER-studenten die collegegeld moeten betalen, biedt de University of Eastern Finland een genereus en aantrekkelijk beurzenstelsel.

Het collegegeld dekt de studies opgenomen in de graad (persoonlijk studieplan), studiegerelateerde supervisie en counseling, en studiegerelateerde ondersteunende diensten aangeboden door de universiteit. Daarnaast hebben studenten recht op de diensten van de Finse Studentengezondheidsdienst door de contributie van de Student Union te betalen. De universiteit helpt studenten bij het vinden van huisvesting.

Beurzen

De University of Eastern Finland zal een aanzienlijk aantal beurzen beschikbaar hebben voor studenten die collegegeld moeten betalen voor masteropleidingen die in het Engels worden aangeboden. De beurzen zijn beschikbaar voor de meest getalenteerde betalende studenten.

Daarnaast biedt de universiteit alle studenten - ongeacht of ze collegegeld moeten betalen of niet - een reeks diensten die een deel van de financiële lasten voor de student verminderen. Studenten hebben bijvoorbeeld gratis toegang tot de collecties van de Universiteitsbibliotheek, er zijn computers en gratis WiFi op de campus beschikbaar voor studenten, evenals een aantal andere ondersteunende diensten die zijn ontworpen om het dagelijks leven van onze studenten te vergemakkelijken. Als leden van de studentenvereniging zullen een groot aantal voordelen beschikbaar zijn voor alle studenten. Als leden van de studentenvereniging zullen een groot aantal voordelen beschikbaar zijn voor alle studenten.

In Finland moeten studenten al hun eigen kosten van levensonderhoud kunnen dekken. Eigen financiën zijn ook een van de vereisten voor de Finse verblijfsvergunning, en de financiën moeten permanent beschikbaar zijn op de bankrekening van de student gedurende de hele periode dat de vergunning wordt aangevraagd. Het is niet mogelijk om iemands verblijf en studie in Finland te financieren door te werken. Zie Migri.fi voor meer informatie over de verblijfsvergunning.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sust ... Lees meer

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sustainable future. Our research is ranked among the best in the world in several fields. Lees Minder
Joensuu , Kuopio + 1 Meer Minder