Master in Big Data en Business Intelligence

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De Master in Big Data en Business Intelligence beoogt zijn studenten een overzicht en globalisering van Big Data-technologieën en hun bruikbaarheid voor het bereiken van bedrijfsdoelstellingen te bieden, evenals toegepaste en praktische training in bedrijfsanalysetechnieken (Business Analytics) om de student voor te bereiden op de huidige vraag op dit werkgebied waarvoor professionals nodig zijn die grote hoeveelheden gegevens verwerken.

Deze master is bedoeld voor professionals met of zonder ervaring, die zich willen richten op nieuwe beroepen die verband houden met data-analyse (Data Analyst, Data Scientists, Chief Data Officer, Data Engineer , etc.).

Aan het einde van deze masteropleiding zullen studenten voldoende potentieel hebben om enkele van deze gespecialiseerde profielen te dekken, in staat zijn om waardevolle kennis te halen uit grote hoeveelheden gegevens, de zakelijke beslissingen van verschillende bedrijven en instellingen begeleiden, dit is de nieuwe focus strategisch waarin veel bedrijven vooruit gaan.

De master omvat ook de nieuwste trends in bedrijfsstrategie en teambeheer, zodat de student niet alleen de gegevens kan relateren en analyseren, maar deze ook kan toepassen en beheren in de richting en het management van teams.

De aanbevolen toegangsprofielen zijn die gerelateerd aan ICT, carrières met een hoog kwalitatief component en carrières in het bedrijfsleven en economie. De masteropleiding is vooral gericht op digitale marketing, bedrijfsstrategie en personeelsbeheer.

Dankzij de methodologie van voortdurende evaluatie van ENEB door onze leraren, zullen praktische cases worden aangeleverd waarin de student alles wat in elke syllabus is geleerd in praktijk moet brengen en zo de nodige kennis moet bereiken om de uitdagingen van de hedendaagse samenleving aan te gaan .

Kies om te trainen bij ENEB , een van de meest relevante afstandsscholen in Europa waarmee je op het hoogste niveau kunt trainen, waar dan ook en met de dagelijkse ondersteuning van alle docenten en docenten.

Voor wie is het bedoeld?

De Master in Big Data en Business Intelligence is gericht op al die professionals die kennis willen opdoen in de interpretatie en het gebruik van marketinggerichte big data. Afgestudeerden in telecommunicatie, informatica, natuurkunde, wiskunde, reclame, marketing, public relations, zakelijk of aanverwant.124168_Propuesta-imagen-Oferta-Master-en-Big-Data-y-Business-Intelligence-Keystone.jpg

doelstellingen

Het curriculum van de Master in Big Data en Business Intelligence is bedoeld om de student de volgende kennis en vaardigheden te bieden:

 • Leer belangrijke bedrijfsindicatoren op alle gebieden te meten en evalueren, met behulp van data science-methoden.
 • Weet hoe u architecturen en oplossingen voor big data-problemen die waarde toevoegen aan de organisatie beheren en ontwerpen.
 • Weet hoe u analytische en voorspellende modellen kunt toepassen op bedrijfssituaties die een geavanceerde behandeling vereisen.
 • Praktisch de verschillende analysetechnieken toepassen om ze in een bedrijf te implementeren om aan de huidige vraag in het bedrijfsleven te voldoen.
 • Begrijp de rol van verschillende databasemodellen en het gebruik van multidimensionale databases om patronen en trends te analyseren en visualiseren.
 • Beheer ICT efficiënt en implementeer deze bij de ontwikkeling van onze vaardigheden.

Carrièremogelijkheden

De Master in Big Data en Business Intelligence bereidt je voor op het werken als data-analist, verantwoordelijk voor Big Data- of Business Intelligence-projecten of datawetenschapper, Big Data / Business Intelligence-oplossingenarchitect, beheerder of Big Data-systeemontwikkelaar, Data Consultant of de oprichting van uw eigen bedrijf.

Triple titratie

Aan het einde van je studie ontvang je een drievoudige graad uitgegeven door de European Business School of Barcelona, goedgekeurd en gecertificeerd door de Isabel I University:

 • Master in Big Data en Business Intelligence
 • Diploma van specialisatie in coaching en NLP
 • Business English Program Certificate

Al onze trainingsprogramma's worden begeleid door een optionele cursus Engels op zakelijk niveau, waarmee u in een internationale werkomgeving kunt werken. In het geval dat u het niet neemt, krijgt u een dubbele graad.

leerplan

De Master in Big Data en Business Intelligence bestaat uit de volgende blokken:

 • Blok 1. Big Data en Business Intelligence
 • Blok 2. Het ETL-proces
 • Blok 3. Klantanalyse
 • Blok 4. Big Data Marketing
 • Blok 5. Coaching
 • Blok 6. NLP (neurolinguïstisch programmeren)
 • Blok 7. Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Blok 8. e-commerce
 • Blok 9. SEM, SEO en sociale media Webpositionering
 • Blok 10. Communitymanager
 • Blok 11. Marketing

methodologie

Om het persoonlijke en professionele leven te combineren, wordt de Master in Big Data en Business Intelligence volledig online onderwezen. Op deze manier hebt u toegang tot alle trainingsinhoud via onze virtuele campus, dit is het belangrijkste platform van uw training, zodat u overal ter wereld en op elk moment kunt studeren. Alle evaluaties en laatste werken worden ook op afstand uitgevoerd.

Na registratie kun je toegang krijgen tot de Virtual Campus met alle academische middelen die je nodig hebt, waardoor je een permanente communicatie krijgt tussen de andere studenten en de professoren, krijg je toegang tot discussieforums, kun je de training in het Engels voor leidinggevenden voltooien en heb je toegang tot de Campus ENEB om al je collega's te ontmoeten, naast vele andere mogelijkheden.

evaluatie

Constantie is een van de assen in uw trainingsplan. Via de zelfbeoordelingen die via de Virtual Campus worden aangeboden, kunt u de opgedane kennis consolideren. Om alle onderwerpen te halen, is het van essentieel belang om voor elk onderwerp een eindpaper te geven. Wanneer uw docententeam u heeft beoordeeld, kunt u uw notitie bekijken op de virtuele campus. Op dezelfde manier zal een document naar uw e-mail worden gestuurd, waarin alle punten van uw case study uitvoerig worden toegelicht.

In de evaluatie zullen je docenten de volgende aspecten beoordelen:

 • Presentatie van de oefening, ontwerp, visuele rijkdom en spelling.
 • Ontwikkeling van het werk, complexiteit van de verklaring, logica en samenhang in de resultaten behaald in de praktijk.
 • Toegevoegde waarde bij de analyse en ontwikkeling van de voorgestelde zaak.

Er dient aan te worden herinnerd dat alle zelfevaluaties vrijwillig zijn en niet worden berekend voor het eindcijfer voor elk van de onderwerpen.

Je kunt de rest van de ENEB trainingsprogramma's bekijken - Barcelona European School

123493_duracion_y_precio.png

Startdatum: om te kiezen
Duur: 18 maanden
Prijs: € 7.200
De prijs met beurs is 249 euro.
Deadline: Contact

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

ENEB es una escuela de negocios especializada en formación de Máster y Posgrado de alto rendimiento basada en metodologías pedagógicas a distancia. ENEB imparte varios programas de referencia de carác ... Lees meer

ENEB es una escuela de negocios especializada en formación de Máster y Posgrado de alto rendimiento basada en metodologías pedagógicas a distancia. ENEB imparte varios programas de referencia de carácter internacional en España y Latinoamérica, formando a altos cargos en toda la comunidad hispanohablante. Lees Minder