Master in Big Data & Analytics

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De master in Big Data & Analytics wordt gegeven vanuit een perspectief dat zowel technologie als management omvat, met als doel je te leren hoe je Big Data-projecten kunt ontwerpen en beheren en het meeste uit massale gegevensverwerking kunt halen. Het resultaat? Je zult technologische projecten kunnen leiden en efficiënt beslissingen kunnen nemen binnen een zeer dynamische sector met een geweldige professionele projectie.

Nieuwe technologieën veranderen de wereld voor onze ogen. Het gebruik van technologische apparaten, sociale netwerken en de digitalisering van werkprocessen genereren een grote hoeveelheid data die, mits correct geanalyseerd, waardevolle informatie kan worden. Nu hebben we de mogelijkheid om meer te weten over de processen die plaatsvinden in ons bedrijf en over onze huidige en potentiële klanten.

Het beheer van gegevens die zijn afgeleid van het gebruik van nieuwe technologieën is een zeer nuttig hulpmiddel geworden om zakelijk succes te garanderen. Maar het vereist de implementatie van Big Data-technologieën om die gegevens op te slaan en te visualiseren. Aan de andere kant heeft het het werk nodig van gespecialiseerde technici die in staat zijn om ze correct te beheren en te interpreteren.

Momenteel zijn professionele profielen in Big Data, Data Science en Data Analytics het meest gevraagd in een markt die niet in staat is om aan de vraag te voldoen en die goed opgeleide professionals nodig heeft.

106823_5.jpg

Redenen om deze master te doen aan EAE Business School

 1. Een baanbrekend programma
  Wij bieden u het enige programma in Spanje waarin u technische vaardigheden met betrekking tot Big Data kunt ontwikkelen, onderschreven door onze partner UPC, samen met managementvaardigheden.


 2. Gespecialiseerde software
  In onze master beschikt u in realtime over gratis licenties en gebruikt u technologieën voor datawarehousing, analyse en machine learning of talen zoals SQL en Python.


 3. Internationaal talentprogramma
  Je krijgt maximale zichtbaarheid onder de multinationals die samenwerken met EAE via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale wervingsadviseurs.


 4. Zakelijk netwerken
  In 2018 organiseerden we onder meer bijeenkomsten met leidinggevenden van bedrijven als Google, Vodafone, Accenture, Intel, Cepsa, Bacardi of Telefónica.

106827_7.jpg

Aanbevolen

 • 77.000+ managers opgeleid sinds 1958
 • Top 25 van de 25 beste business schools ter wereld Ranking América Economía 2019
 • 1e business school in Spanje om officiële universitaire meesters te onderwijzen
 • Top 50 van de 50 beste in Europa Ranking QS Global MBA 2019
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018

Werkgelegenheidsverslag

 • 85% van de studenten kreeg aan het einde van de master nieuwe vacatures
 • Meer dan 7.000 vacatures en stages gepubliceerd in 2018
 • 81% Verhoog je salaris tot 30% een jaar na het voltooien van een EAE master
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol en Coca-Cola

Financieringsmogelijkheden

Bij EAE weten we dat getalenteerde Master of Big Data & Analytics-studenten ons positief inspireren en een motor zijn voor vooruitgang voor onze gemeenschap. De EAE beurzen belonen je inspanningen op weg naar excellentie en zijn een toewijding aan gelijkheid en sociale rechtvaardigheid die de mogelijkheden voor toegang tot onze educatieve programma's uitbreidt.

 • 25% van de studenten ontvangt financiële steun
 • 12 eigen financiering op 12 maanden zonder rente
 • 4 verschillende soorten EAE beurzen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder