Master in Big Data & Analytics

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

"Dit programma wordt hoog gewaardeerd door professionals die geavanceerde technologische kennis moeten integreren met competenties op het gebied van teamleiderschap."

Gustavo Ramírez, directeur van de meester in Barcelona.

133882_pexels-photo-373543.jpeg

De Master in Big Data & Analytics is een programma dat is ontworpen om te voldoen aan de uitgebreide zakelijke vraag naar gegevensanalyse. Nieuwe technologieën veranderen de wereld zoals we die kennen. Het wordt slimmer en zit boordevol informatie, dankzij sociale media, mobiele apparaten en het Internet of Things (IoT).

Nu, meer dan ooit tevoren, hebben we toegang tot realtime informatie over alle processen in ons bedrijf, onze klanten en zelfs onze potentiële klanten. Deze enorme hoeveelheid gegevens vertegenwoordigt een revolutie binnen bedrijven in termen van volume, vluchtigheid en complexiteit.

Dit vereist enerzijds de implementatie van Big Data-technologieën met de capaciteit om deze gegevens op te slaan en te bekijken, terwijl het anderzijds technische profielen vereist die gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden als antwoord op de diverse uitdagingen die deze revolutie met zich meebrengt. Tegenwoordig behoren Big Data-, Data Science- en Data Analytics-profielen tot de profielen waar de meeste vraag naar is in een markt die met de huidige middelen niet aan deze vraag kan voldoen. Binnen deze context is de Master in Big Data & Analytics ontworpen om professionals op te leiden die op elk moment kunnen voldoen aan de eisen van bedrijven en instellingen.

Master in Big Data & Analytics - Campus Barcelona

Schrijf je in voor deze Master aan de Universitat Politècnica de Catalunya en beheers alle soorten kennis en tools op het gebied van webanalyse. De Master in Big Data & Analytics geeft u de mogelijkheid om een professional te worden op een van de gebieden waar momenteel de meeste vraag naar is bij bedrijven. Je toekomst wacht op je bij EAE.

Redenen om EAE's Business School Master in Big Data & Analytics te volgen

 1. Baanbrekend programma
  Dit is het enige programma in Spanje waarmee je technische competentie kunt ontwikkelen met betrekking tot Big Data, geaccrediteerd door onze partner UPC, samen met de uitvoerende vaardigheden die worden ondersteund door de referenties van de methodologie van EAE.


 2. EAE-ondernemer
  Via onze bedrijfsincubator begeleiden, financieren en begeleiden wij uw ondernemingsactiviteiten. EAE Lab geeft u toegang tot de middelen en omgeving die nodig zijn om de concurrentievoordelen van uw project te identificeren en uw bedrijfsidee te ontwikkelen.


 3. Internationaal Talentenprogramma
  Als uw doel internationale professionele ontwikkeling is, zult u de maximale zichtbaarheid krijgen van de multinationals die met EAE werken via de werkgelegenheidsworkshops en interviews met headhunters en internationale rekruteringsconsulenten.


 4. Zakelijke netwerken
  Ontmoetingen met professionals bij toonaangevende bedrijven en andere studenten, waardoor u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2018 hebben we bijeenkomsten georganiseerd met leidinggevenden van bedrijven als Google, Vodafone, Accenture, Intel, Cepsa, Bacardi en Telefónica, om er maar een paar te noemen.

feiten

 • Top 25 Business Schools in de wereld - América Economía Ranking 2019
 • 2e beste business school in Spanje - Merco 2019
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018
 • Sinds 1958 zijn er +77.000 professionals gevormd
 • Top 25 beste projectmanagementmeesters ter wereld QS Global Masters Ranking 2019

Werkgelegenheidsverslag

 • 85% van de studenten ontving nieuwe banen na het voltooien van hun master
 • 98% van de EAE-studenten die stage lopen, vinden hun plaatsing via de afdeling Professional Careers
 • Meer dan 7.000 aanbiedingen voor werk en stage geplaatst in 2018
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol y Coca Cola

Financieringsregelingen en beurzen

Bij EAE weten we dat getalenteerde studenten ons inspireren en als een drijvende kracht achter de vooruitgang van onze gemeenschap fungeren. EAE-subsidies belonen hun inspanningen op weg naar excellentie en versterken onze toewijding aan gelijkheid en sociale rechtvaardigheid door de beschikbare mogelijkheden voor toegang tot onze educatieve programma's uit te breiden.

 • 25% van de studenten krijgt financiële ondersteuning
 • 12 maanden renteloze financiering
 • 4 verschillende soorten EAE-beurzen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each ... Lees meer

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each year, participants from over 72 countries develop their skills at EAE, equipping them to perform roles of responsibility within the business and institutional world. Lees Minder