Master in Big Data & Analytics ConnectEd

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze ConnectEd-programma's combineren een online periode met een face-to-face-periode, waardoor een leerecosysteem wordt gegenereerd dat het beste van elke modaliteit probeert te verbinden om de ontwikkeling en het leren van de deelnemers te optimaliseren.

De master in Big Data & Analytics wordt gegeven vanuit een perspectief dat zowel technologie als management omvat, met als doel je te leren hoe je Big Data-projecten kunt ontwerpen en beheren en het meeste uit massale gegevensverwerking kunt halen. Het resultaat? Je zult technologische projecten kunnen leiden en efficiënt beslissingen kunnen nemen binnen een zeer dynamische sector met een geweldige professionele projectie.

Het beheer van gegevens die zijn afgeleid van het gebruik van nieuwe technologieën is een zeer nuttig instrument geworden om zakelijk succes te garanderen. De Master in Big Data & Analytics bereidt je voor op de implementatie van Big Data-technologieën om die gegevens op te slaan en te visualiseren, gespecialiseerde professionals die in staat zijn om ze correct te beheren en te interpreteren.

Connect Ed is een nieuw hybride leerformaat dat de voordelen van afstandsonderwijs en de flexibiliteit ervan combineert met praktisch en dynamisch leren in de klas.

De master is opgedeeld in twee blokken, een eerste periode online en de andere in persoon.

In de eerste online fase van dit programma heeft de student toegang tot de inhoud die te allen tijde wordt begeleid door zijn professor en zijn medemasters van overal ter wereld. Deze eerste periode loopt van november 2020 tot februari 2021.

De tweede fase van het programma vindt plaats op onze campus in Barcelona, waar we alles waar we aan hebben gewerkt in de online periode naar een tweede niveau tillen. De face-to-face-periode loopt van maart 2021 tot juli 2021. Tijdens de face-to-face-periode leggen we speciale nadruk op de ontwikkeling van innovatie- en creativiteitsvaardigheden, sleutelaspecten om hooggekwalificeerde en competitieve professionals op internationaal niveau op te leiden.

type type type

Redenen om deze master aan EAE Business School

 1. Verbonden: een innovatief formaat
  Deze innovatieve methodologie, deels online, deels face-to-face, plaatst de student centraal in de trainingservaring. De focus van deze innovatieve weddenschap is dat onze studenten de competenties verwerven die een vooruitgang in hun professionele carrière vertegenwoordigen.


 2. Een baanbrekend programma
  Wij bieden u het enige programma in Spanje waarin u technische vaardigheden met betrekking tot Big Data kunt ontwikkelen, onderschreven door onze partner UPC, samen met managementvaardigheden.


 3. Gespecialiseerde software
  In onze master heb je gratis licenties in realtime en maak je gebruik van Data Warehousing, Analytics en Machine Learning-technologieën of talen zoals SQL en Python.


 4. Internationaal talentprogramma
  U krijgt maximale zichtbaarheid bij de multinationals die met EAE samenwerken via Employment Workshops en interviews met headhunters en internationale rekruteringsconsultants.


 5. Zakelijke netwerken
  In 2018 hebben we bijeenkomsten georganiseerd met leidinggevenden van onder meer Google, Vodafone, Accenture, Intel, Cepsa, Bacardi of Telefónica.

Aanbevolen

 • 77.000+ managers opgeleid sinds 1958
 • Top 25 van de 25 beste business schools ter wereld Ranking América Economía 2019
 • 1e business school in Spanje om officiële universitaire meesters te onderwijzen
 • Top 50 Bij de top 50 in Europa Ranking QS Global MBA 2019
 • 103 verschillende nationaliteiten in 2018

Werkgelegenheidsverslag

 • 85% van de studenten kreeg aan het einde van de master nieuwe vacatures
 • 98% van de EAE studenten die stage lopen, krijgt deze dankzij de afdeling Professional Careers
 • Meer dan 7.000 vacatures en stages gepubliceerd in 2018
 • Top 5 wervingsbedrijven van 2018: LVMH, Shneider Electric, Nestlé, Repsol en Coca Cola

Financieringsmogelijkheden

Bij EAE weten we dat getalenteerde studenten van de Master in Big Data & Analytics ons positief inspireren en een motor zijn voor vooruitgang voor onze gemeenschap. EAE beurzen belonen uw inspanningen op uw weg naar uitmuntendheid, en zijn een toewijding aan gelijkheid en sociale rechtvaardigheid die de toegang tot onze educatieve programma's verruimt.

 • 25% van de studenten ontvangt financiële steun
 • 12 eigen financiering op 12 maanden zonder rente
 • 4 verschillende soorten EAE beurzen
Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 5 Meer Minder