Lees de Officiële Beschrijving

Big Data Management - de sleutel tot zakelijk succes

Of het nu in de klassieke handel is of in de on-line winkel, in de financiële dienstverlening, de luchtvaart, de reis- en toerisme-industrie of in de telecommunicatie: in bijna elke branche bepalen data vandaag in belangrijke mate het succes van een onderneming. Dit gaat niet alleen om de hoeveelheid verzamelde gegevens, maar vooral om het analytisch voorbereiden en winstgevend gebruiken.

Als Big Data Manager is het uw doel om maximale strategische waarde uit gegevens te genereren. Je coördineert geschikte projecten en werkt op de interface tussen Top Management, Data Engineer en Data Analyst. Ze zijn bekend met de principes van informatiebeheer, begrijpen technieken voor kunstmatige intelligentie en hebben inzicht in nieuwe technologieën en hun voordelen voor de bedrijfsomgeving. Tegelijkertijd bent u zich bewust van de behoeften van uw bedrijf en kunt u het gebruik van gegevens afstemmen op de bedrijfsstrategie. Last but not least, u gebruikt uw kennis om actuele trends in big data kritisch te onderzoeken, pure hype te onderscheiden van haalbare oplossingen en gepaste aanbevelingen te doen aan het management.

gegevens

75933_Immagine.jpg

Multi-campus

Een studie, drie steden, talloze ervaringen

In geselecteerde masterprogramma's heb je de mogelijkheid om tijdens je studie te switchen tussen de studieplaatsen Bad Honnef en Dublin.

uw voordelen

  • Tijdens het studeren waardevolle ervaring opdoen in het buitenland
  • Breid uw netwerk uit via internationale contacten
  • Geen extra lessen
  • Een wijziging is mogelijk eenmaal per semester (aan het einde van elk semester)

voorwaarden

  • Ze studeren in het voltijdse model
  • Je opleiding wordt aangeboden op de gewenste campus

Welke carrièrevooruitzichten heb je als big data manager?

Grote en snelgroeiende bedrijven investeren veel in het bouwen van datamanagementsystemen en -structuren. Er zijn veel mogelijkheden voor gekwalificeerde specialisten. In bijna alle toekomstgerichte industrieën hebben projectmanagers voor big data management uitstekende carrièrevooruitzichten, onder andere in de IT-, media- en online-, auto- en financiële-dienstensector, evenals in marketing en verkoop. Als verantwoordelijke projectmanager in gegevensbeheer ben je verantwoordelijk voor een centrale interface-functie tussen management en technische implementatie. Ze ontwikkelen specifieke oplossingen voor uw bedrijf op basis van klant-, markt- en concurrentiegegevens en houden altijd de nieuwste ontwikkelingen in de gaten, bijvoorbeeld op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Afgestudeerden van IUBH worden zeer gewaardeerd in zowel nationale als internationale bedrijven. Op onze 'Carrièredagen' hebt u al de gelegenheid om tijdens uw studie in eerste instantie contact te leggen met toekomstige werkgevers.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van IUBH University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op May 8, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
4 - 8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019