Master in Big Data Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma

Bij Arcada introduceren we met trots het nieuwe masterprogramma in Big Data Analytics.

De software omvat tegenwoordig alle industrieën en met elk voorbijgaand uur worden buitengewone hoeveelheden gegevens gegenereerd. Het vinden van patronen in en in staat zijn om met deze enorme hoeveelheid gegevens om te gaan, opent voor betere en preciezere besluitvorming op basis van feiten. Bedrijven en organisaties hebben de kansen die dit biedt al gerealiseerd en er is tegenwoordig een voortdurend groeiende vraag naar getrainde ontwikkelaars van big data-analyse.

Deze studies geven u een diepgaand inzicht in hoe u gegevens kunt gebruiken om inzichten te creëren. Het programma is zo opgezet dat u snel een breed begrip krijgt van de essentiële concepten van big data-analyse; beschrijvende en voorspellende modellen, evenals optimalisatie. Het programma benadrukt het belang van inzicht in het bouwen van analytische oplossingen met productieniveau-code.

Dit programma is bedoeld voor mensen met ervaring in programmeren en softwareontwikkeling, die nieuwsgierig zijn naar en vertrouwd zijn met het oplossen van gegevensgerelateerde problemen door logische en wiskundig geïnspireerde methoden toe te passen. We verwelkomen aanvragers die mogelijkheden voor serviceontwikkeling hebben geïdentificeerd bij het gebruik van methoden voor machine-learning voor het aangaan van uitdagingen in data-analyse.

Houd er rekening mee dat masterstudenten geen recht hebben op studiegerelateerde sociale voordelen zoals kortingskaarten voor HSL, VR of Matkahuolto, tenzij je lid bent van de studentenvereniging ASK. De Kela-maaltijdsubsidiekaart wordt echter aan alle studenten toegekend.

Wat je zult leren

 • Programmering voor analytische diensten
 • Gegevensanalyse
 • Machine learning
 • Data engineering
 • Data visualisatie
 • Beschrijvende datamining
 • Voorspellende voorspelling
 • Automatisering van voorgeschreven beslissingen
 • Data science en verificatie van modelresultaten
 • Planning en ontwikkeling van analytische oplossingen

Voorbeelden van toekomstige posities

Afgestudeerden kunnen met een breed scala aan taken in verschillende industrieën werken. Functies omvatten ontwikkeling en conventionele managementfuncties, bijvoorbeeld:

 • Big data-analyse ontwikkelaar
 • Big data-analyse manager
 • Data engineer
 • Data scientist
 • De hoofd- of senior softwareontwikkelaar
 • Hoofd analyse
 • Hoofd ontwikkeling
 • Senior analist
 • Consultant

Ga realistische uitdagingen aan

Als student word je betrokken bij projecten die verband houden met echte problemen, die elementen van zowel groepswerk als individuele prestaties bevatten. De focus op real-world uitdagingen legt de nadruk op het oplossen van problemen door de ontwikkeling van analyseservices. Communicatie en zakelijke knowhow worden benadrukt door zowel datavisualisatie als traditionele pitching.

Een onderzoeksgerichte omgeving

Ons onderzoek omvat een breed scala aan interesses in analyse en machine learning waar u als student van kunt profiteren bij het nastreven van uw eigen domeinapplicaties. Deze omvatten malwaredetectie, tekstanalyse (bijvoorbeeld inhoudsclassificatie), netwerkinbraakdetectie, internet van dingen, objectherkenning in afbeeldingen en video en financiële analyse.

Gespecialiseerd volgens uw eigen interesses

Het masterproefproject (30 ECTS) bestaat uit een ontwikkelings- of onderzoeksproject voor een klant (bijvoorbeeld uw werkgever) of een samenwerking met de onderzoekers van Arcada , gevolgd door een scriptieverslag. In sommige gevallen kan dit onderdeel zijn van de ondernemersactiviteiten van de student. Je begint meteen aan je afstudeerproject te werken en laat zien dat je in staat bent om systematisch een project uit te voeren met een praktisch toegepast probleem als uitgangspunt. Op basis van de ontwikkelingsbehoeften van de klant / onderzoeker ontwikkel je vervolgens het afstudeerproject in nauwe samenwerking met je supervisor en contactpersoon bij het opdrachtgeverbedrijf.

Een solide basis voor je toekomstige carrière

Door deel te nemen aan deze masteropleiding verruim je je kansen op loopbaanontwikkeling aanzienlijk. Big data-analyse is een horizontale vaardigheid die op de meeste gebieden kan worden toegepast naarmate ze in toenemende mate datagestuurd worden. U krijgt de gelegenheid om een breed scala aan technieken te leren voor het omgaan met verschillende soorten gegevens.

Collegegeld

Niet-Europese Unie / EER: Ja

Houd er rekening mee dat aanvragers uit landen buiten de Europese Unie / EER-gebied collegegeld moeten betalen. Deze masteropleiding, bestaande uit 60 ECTS, kost 9 000 €.

In het geval dat een student niet in staat is om de graad binnen de gegeven studietijd te voltooien, moet de student 2 000 € betalen per extra semester totdat de graad is voltooid.

Er worden geen beurzen aangeboden voor studies op masterniveau.

Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

Arcada is a multi-professional university of applied sciences (UAS) with campus located in Arabianranta, Helsinki. We offer high quality practice-oriented higher education at both Bachelor’s and Maste ... Lees meer

Arcada is a multi-professional university of applied sciences (UAS) with campus located in Arabianranta, Helsinki. We offer high quality practice-oriented higher education at both Bachelor’s and Master’s levels as well as further education in Swedish and English. Lees Minder