Lees de Officiële Beschrijving

Luchtvaartbeheer - toekomstige luchtvaartindustrie

Klanten en goederen snel en veilig naar hun bestemming brengen - dit zijn de belangrijkste taken in Aviation Management. Maar in het hogere management zijn ook de marktpositie en de efficiëntie van het bedrijf in uw handen.

Met de Master in Aviation Management maak je van je passie voor luchtvaart- en logistieke processen een beroep. Met deze opleiding verwerft u de nodige knowhow op het gebied van luchtverkeersbeheer om de latere uitvoerende verantwoordelijkheid over te nemen in een bedrijfstakspecifiek bedrijf met internationale zakelijke activiteiten.

gegevens

Welke carrièrevooruitzichten heb je in Aviation Management?

De masteropleiding met een focus op luchtvaartmanagement maakt je een gewilde expert in de luchtvaart. Als toekomstige managers neem je de verantwoordelijkheid op het gebied van luchtverkeer en logistiek. Mogelijke werkgevers van een luchtverkeersbeheerder zijn bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappijen, transport- / logistieke bedrijven, leveranciers en dienstverleners, managementadviesbureaus en luchthavens.
Afgestudeerden van IUBH worden zeer gewaardeerd in zowel nationale als internationale bedrijven. Op onze 'Carrièredagen' hebt u al de gelegenheid om tijdens uw studie in eerste instantie contact te leggen met toekomstige werkgevers.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 11 andere vakken van IUBH University of Applied Sciences »

Laatst bijgewerkt op May 8, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
2 - 4 semesters
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum