Master in Aviation Management

IUBH University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master in Aviation Management

IUBH University of Applied Sciences

Luchtvaartbeheer - toekomstige luchtvaartindustrie

Klanten en goederen snel en veilig naar hun bestemming brengen - dit zijn de belangrijkste taken in Aviation Management. Maar in het hogere management zijn ook de marktpositie en de efficiëntie van het bedrijf in uw handen.

Met de Master in Aviation Management maak je van je passie voor luchtvaart- en logistieke processen een beroep. Met deze opleiding verwerft u de nodige knowhow op het gebied van luchtverkeersbeheer om de latere uitvoerende verantwoordelijkheid over te nemen in een bedrijfstakspecifiek bedrijf met internationale zakelijke activiteiten.

gegevens

Welke carrièrevooruitzichten heb je in Aviation Management?

De masteropleiding met een focus op luchtvaartmanagement maakt je een gewilde expert in de luchtvaart. Als toekomstige managers neem je de verantwoordelijkheid op het gebied van luchtverkeer en logistiek. Mogelijke werkgevers van een luchtverkeersbeheerder zijn bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappijen, transport- / logistieke bedrijven, leveranciers en dienstverleners, managementadviesbureaus en luchthavens.
Afgestudeerden van IUBH worden zeer gewaardeerd in zowel nationale als internationale bedrijven. Op onze 'Carrièredagen' hebt u al de gelegenheid om tijdens uw studie in eerste instantie contact te leggen met toekomstige werkgevers.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 8, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
2 - 4 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - Bad Honnef, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan