Master in Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Coronavirus (COVID-19) update: leer nu online en later op de campus.

Bij RMIT willen we niet dat onze studenten een semester of een studiejaar missen als we het kunnen helpen. We hebben honderden cursussen bijgewerkt met online leeropties , zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het onderwijs en de leerresultaten. Ontdek hoe we u helpen om tijdens COVID-19 naar de universiteit te gaan met onze online studie .

Analytics is de wetenschap en kunst van het analyseren van gegevens om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

Het bouwt voort op de traditie van onderzoek naar statistieken en operaties, waarbij hulpmiddelen en expertise uit de computerwetenschappen, de techniek en het bedrijfsleven samenkomen.

Deze mix van disciplines maakt analyse uniek in zijn vermogen om kritieke problemen uit de praktijk op te lossen. U leert hoe u gegevens kunt gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen die een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van organisaties, wat een lonende en waardevolle loopbaan biedt.

Het programma stelt u in staat te kiezen uit een breed scala aan keuzevakken in combinatie met een sterke kern van statistiek en operationeel onderzoek.

Met zeven kerncursussen en negen keuzevakken bevat het programma een hoge mate van flexibiliteit. Je kunt je specialiseren in informatica, economie, financiën, logistiek of marketing of een breder inzicht krijgen in alle velden.

Probleemgestuurd en werkgeïntegreerd leren is een belangrijk aandachtspunt van het programma en blootstelling aan industriële projecten biedt u praktische ervaring om uw analytische vaardigheden te ontwikkelen.

Je hebt ook de mogelijkheid om stages of stages aan te vragen en ze te laten meetellen voor het programma in het tweede jaar.

State-of-the-art statistische software die in het programma wordt gebruikt, biedt u hands-on-ervaring die vereist is voor analytische praktijken.

Opties voor verkorte programmaduur

Op basis van uw eerdere studies komt u mogelijk in aanmerking voor vrijstellingen die uw programmaduur kunnen verkorten.

Opties voor afgestudeerd diploma

Na het voltooien van 96 studiepunten goedgekeurd door de programmamanager, kunt u afsluiten met een Graduate Diploma in Analytics.

Hoe je zult leren

De Master of Analytics wordt geleverd door een mix van lezingen, practica, online materialen, computerlabsessies, individuele en groepsprojecten.

De lessen worden meestal een keer per week 's avonds gehouden. Er zijn ook mogelijkheden om te werken als onderdeel van een team over projecten en adviesactiviteiten.

Je leert de basisprincipes van statistiek en computerprogrammering en alle belangrijke tools zoals R, SQL, SAS Enterprise Guide, SAS Enterprise Miner, Python, Java, Julia, CPLEX, Gurobi en Arena, zoals geïdentificeerd door onze industriële partners.

Het belang wordt gehecht aan werkgeïntegreerd leren en alle analytische studenten hebben projectervaring met onze branchepartners en werken aan echte gegevens.

Studenten die goedgekeurde stages en stages in de branche beveiligen, kunnen ervoor zorgen dat ze meetellen voor het programma.

Keuzevakken en programmastructuur

Met zeven kerncursussen omvat het programma een hoge mate van flexibiliteit. Je kunt je specialiseren in informatica, economie, financiën, logistiek of marketing of een breder inzicht krijgen in alle velden.

Admissions

  • Een bachelordiploma,

    OF

  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring.

Carrière

Afgestudeerden zijn werkzaam bij een verscheidenheid aan wetenschappelijke, commerciële en overheidsbedrijven, meestal als gegevenswetenschappers, statistici, bedrijfsanalisten, adviseurs, modelleurs en onderzoekers.

Met de toenemende beschikbaarheid van gegevens uit bronnen zoals smartphones, smartwatches en het internet der dingen, zijn er altijd analytische mogelijkheden om inzichten te verkrijgen.

De werkgelegenheid in marketing is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid, op de voet gevolgd door financiën, consulting en business intelligence.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Lees meer

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Lees Minder