Master in Analytics (bedrijfskunde)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Wat is als?

De Master of Analytics met een major in business rust op u met zowel de technische bekwaamheid als de competentie in kritisch denken die nodig is om enorme hoeveelheden data om te zetten in informatie die nuttig is voor cruciale zakelijke beslissingen.

Krijg wereldwijd erkende certificering

The Master of Analytics wordt gesponsord door 's werelds toonaangevende leverancier van zakelijke analytics-software - SAS. Dat betekent dat u na het behalen van deze graad de wereldwijd erkende SAS-certificering ontvangt.

SAS-bedrijfsinzichten zorgen er ook voor dat uw docenten op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de branche en u toegang krijgt tot het wereldwijde netwerk van klanten van SAS. Deze overeenkomst was de eerste in zijn soort met een universiteit in Nieuw-Zeeland.

Pas je kennis toe op zakelijke problemen

Wanneer je afstudeert met een Masters in Analytics (Business), heb je de vaardigheden opgedaan om een zakelijk probleem te begrijpen en kun je analytics gebruiken om intelligentie te genereren om echte zakelijke oplossingen te bieden. In deze grote onderneming kunt u ervoor kiezen uw nieuw gevonden kennis en technieken toe te passen op marketing, financiën of supply chain management.

U leert over verschillende beschikbare gegevensbronnen, hoe gegevens worden opgeslagen en opgehaald en leert de belangrijkste vaardigheden van datamining en statistische analyse.

Echte wereldleer

Bij Massey zorgen we ervoor dat uw leren stevig is gebaseerd op een zakelijke bedrijfscontext. Wij zijn van mening dat u, om u te helpen de meest geschikte techniek en gegevens te vinden om een probleem aan te pakken, de echte uitdagingen en context moet begrijpen waarmee bedrijven te maken hebben.

De Master of Analytics helpt u al deze dingen te begrijpen en geeft u training in het op een overtuigende manier communiceren van uw bevindingen naar een zakelijk publiek.

Dit leren omvat een toegepast project, waarbij u de kennis gebruikt die u heeft opgedaan in een commerciële organisatie.

Gezocht door werkgevers

De vaardigheden die u in de Master of Analytics leert, voldoen aan de groeiende vraag naar afgestudeerden die gegevens kunnen verzamelen, verwerken, analyseren en presenteren op een manier die goed geïnformeerde en effectieve besluitvorming in de organisatie bevordert. U leert hoe u nuttige informatie kunt extraheren uit big data terwijl u de gegevensbeveiliging en privacy bewaart.

Dit opent voor u het toenemende aantal rollen voor mensen die zakelijke vaardigheden combineren met data-analyse en uitstekende communicatieve vaardigheden hebben.

Nieuwste theorie en relevant, praktisch leren

Je opleiding in de Master of Analytics omvat fundamentele hulpmiddelen voor gegevensanalyse, waaronder datamining, statistieken en econometrie. U leert vervolgens hoe deze tools worden toegepast in een bedrijfsspecialisatie naar keuze: marketing, financiën of supply chain management. In de laatste fase van de studie voltooit u een project voor toegepaste analyse, waarbij de kennis en vaardigheden die u hebt geleerd worden gebruikt om een realistisch probleem in samenwerking met een organisatie aan te pakken.

Leer van toonaangevende zakelijke experts

De Massey Business School is een van de leidende en grootste business schools van het land - het behoort tot de top twee procent van business schools wereldwijd en is geaccrediteerd door AACSB.

Massey University bedrijfs- en managementstudies van Massey University staan in de top 200 (door QS (Quacquarelli Symonds) ranglijst). We staan ook gerangschikt in de top 150 van universiteiten over de hele wereld voor bedrijfskundige programma's door de Global Ranking of Academic Subjects van ShanghaiRanking.

Onze docenten zijn actief aan het onderzoeken en brengen de meest relevante ontwikkelingen in bedrijfstheorie en -praktijk naar uw studie.

Voltooi in een jaar

Deze kwalificatie is een programma met 180 studiepunten, dus kan worden afgerond in 12 maanden voltijds onderzoek of gedurende een langere periode van deeltijdstudie.

Waarom postdoctorale studie?

Postdoctorale studie is hard werken, maar enorm lonend en empowerend. De Master of Analytics zal je pushen om je beste creatieve, strategische en theoretische ideeën te produceren. De werklast kopieert de hogedrukomgeving van senior werkplekrollen. Onze experts zijn er om te begeleiden, maar als u afkomstig bent van een niet-gegradueerde studie, zult u merken dat deze postdoctorale studie een meer diepgaand en onafhankelijk onderzoek vereist

Niet alleen meer van hetzelfde

Postdoctorale studie is niet alleen 'meer van dezelfde' undergraduate studie. Het brengt je naar een nieuw niveau in kennis en expertise, vooral bij het plannen en uitvoeren van onderzoek.

Belangrijkste feiten

 • Verkrijgbaar in Auckland
 • Verkrijgbaar bij Wellington
 • Een jaar voltijds studeren; Maximaal vijf jaar deeltijdstudie

Beschikbaar voor internationale studenten die in NZ studeren

Careers

Afgestudeerden met bedrijfsanalytische vaardigheden en het vermogen om die vaardigheden toe te passen in reële situaties zijn in alle bedrijfstakken zeer veel gevraagd. Professionele dienstverlenende bedrijven en overheidsinstanties zoeken ook specialisten op dit gebied.

Na het voltooien van deze kwalificatie omvatten mogelijke rollen

 • consultant
 • bedrijfsanalist
 • beleggingsspecialist
 • klantinzichten officier
 • database-analist
 • zakelijk inzicht executive
 • supply management specialist.

Als u momenteel werkt aan marketing, financiën of supply chain management, zal deze kwalificatie uw vaardigheden verbreden en u in staat stellen om uw carrière te bevorderen.

Toelatingseisen

Kandidaten voor de MAnalyt voldoen aan de toelatingseisen van de universiteit zoals gespecificeerd en zullen:

 • Zijn uitgereikt of gekwalificeerd voor een bachelordiploma in het vak waarin u van plan bent te specialiseren, of gelijkwaardig, met een minimum B-cijfer in de cursussen van het hoogste niveau.

En;

 • Beschikken over voldoende achtergrondinformatie over statistische analysetools om de Academic Board tevreden te stellen dat u over het vermogen beschikt om het programma uit te voeren.

Om uw aanvraag te ondersteunen, moet u de volgende documenten / s vermelden:

 • Geverifieerde kopieën van alle academische transcripties voor studies die zijn afgenomen aan alle universiteiten buiten Massey University ;
 • Een actuele CV met alle relevante werkervaring met statistische software.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

For more than 80 years, Massey University has helped shape the lives and communities of people in New Zealand and around the world. Its forward-thinking spirit, research-led teaching, and cutting-edge ... Lees meer

For more than 80 years, Massey University has helped shape the lives and communities of people in New Zealand and around the world. Its forward-thinking spirit, research-led teaching, and cutting-edge discoveries make Massey New Zealand’s defining university. Lees Minder
Auckland , Palmerston North , Wellington + 2 Meer Minder