Master in Agri-food Technology

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De cursus

Dit programma is bedoeld om studenten uit te rusten met de gevorderde vaardigheden, kennis en expertise om technische en productionele managementrollen te vervullen in de wereldwijd belangrijke agrovoedingssector.

De agrofoodsector is intrinsiek verbonden met uitdagingen rond land- en watergebruik, klimaatverandering en gezondheid en welzijn.

Studenten krijgen de mogelijkheid om gebieden te bestuderen zoals geavanceerde gewaswetenschap, geavanceerde voedselproductie, nieuwe producten en procesontwikkeling, voedselveiligheid

Studenten hebben ook toegang tot branchegerelateerde gespecialiseerde technologieën en nieuwe apparatuur op de voedsel- en landbouwcampussen van de University of Lincoln , het National Center for Food Manufacturing in Holbeach en in Riseholme Park.

Er zal de kans zijn om een ​​onderzoeksproject in de industrie of de academische wereld uit te voeren, wat een gelegenheid biedt om nieuwe kennis toe te passen in een realistische omgeving. Dit biedt studenten ook de mogelijkheid om waardevolle contacten te leggen met potentiële werkgevers voordat ze de cursus voltooien.

Lincoln's onderzoek op het gebied van landbouw, diergeneeskunde en voedingswetenschappen wordt internationaal geprezen. Het wordt beoordeeld als een van de beste in het VK voor de kwaliteit van de outputs in de laatste nationale beoordeling van universitaire onderzoeksnormen (REF 2014).

Accreditaties

Deze cursus is geaccrediteerd door het Institute of Food Science and Technology (IFST). IFST is het leidende Britse orgaan voor voedselwetenschap en -technologie.

Hoe je bestudeert

Deze MSc is opzettelijk breed opgezet om studenten optimaal voor te bereiden op kansen in deze brede en snel veranderende omgeving. Dit programma erkent dat om de prestaties te optimaliseren en de voedselproducten in de agrovoedingsketen zo goed mogelijk te beheersen, het steeds wordt erkend dat een holistische, allesomvattende supply chain-focus van boer tot bord vereist is.

Programmamodules

  • Introductie tot Agri-Food Systems
  • Geavanceerde Crop Science
  • Commercieel en operationeel management
  • Supply Chain en Agile Management
  • Agri-Food Robotics
  • Voedselveiligheid
  • Geavanceerde voedselproductie
  • Nieuwe product- en procesontwikkeling
  • Onderzoeksproject

De wekelijkse contacturen voor dit programma kunnen variëren, afhankelijk van de individuele modules en het stadium van de studie. De postdoctorale niveau studie omvat een aanzienlijk deel van de onafhankelijke studie, het verkennen van het materiaal behandeld in lezingen en seminars. Als algemene gids wordt van de studenten verwacht dat ze elk uur in de klas ten minste twee-drie uur besteden aan een onafhankelijke studie. Neem voor meer informatie contact op met de programmaleider.

Hoe je wordt beoordeeld

Tijdens deze cursus worden verschillende beoordelingsmethoden gebruikt, waaronder essays, examens, mondelinge presentaties en practica. Deze beoordelingen zijn bedoeld om vaardigheden te ontwikkelen die nuttig zullen zijn voor je carrière.

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Kenmerken

U hebt toegang tot voor de branche relevante gespecialiseerde technologieën en nieuwe apparatuur op de voedsel- en landbouwcampussen van de University of Lincoln , het National Center for Food Manufacturing (NCFM) in Holbeach en in Riseholme Park. Reiskosten tussen campussen worden gedekt door het Lincoln Institute for Agri-food Technology.

Het National Center for Food Manufacturing van de University of Lincoln zet zich in om de sector te helpen innoveren. We werken met werkgevers en partners aan dit doel, geholpen door onze samenwerking met toonaangevende leveranciers van apparatuur, en onze gespecialiseerde faciliteiten, voedselfabriek en geavanceerde automatisering.

Studenten aan deze cursus krijgen de gelegenheid om te studeren in Riseholme Park, op slechts drie mijl ten noorden van Lincoln in een prachtige parkachtige campus. Riseholme is de thuisbasis van het Lincoln Institute for Agri-Food Technology. Studenten Life Sciences die cursussen in diergedrag volgen, studeren ook in onze faciliteiten in Riseholme.

Het programma zal een verscheidenheid aan gastsprekers uit de industrie bevatten.

Toelatingseisen

Eerste of tweede klasse honours degree of gelijkwaardige buitenlandse kwalificatie.

We zullen sollicitanten uit niet-gerelateerde graden overwegen, met relevante ervaring.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder