Master in Accounting

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De MSc Accounting aan de University of Lincoln is een conversiemaster voor mensen met een niet-accountantsachtergrond die willen evolueren naar een boekhoudgerelateerd carrièrepad.

In de geglobaliseerde economie van vandaag is gestandaardiseerde financiële rapportage van het grootste belang. Dit programma is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om door te stromen naar hogere functies in de accountancy.

Academisch rigoureus biedt het MSc Accounting-programma studenten de mogelijkheid om zowel de boekhoudpraktijk in de context van hedendaagse theorie en onderzoek te verkennen en gezonde financiële oordelen en aanbevelingen te maken.

De cursusinhoud wordt regelmatig herzien in overeenstemming met de praktijk in het bedrijfsleven, waardoor studenten de kans krijgen een grondig begrip te ontwikkelen van de International Financial Reporting Standards die momenteel worden gebruikt door professionals over de hele wereld.

Accreditaties

MSc Accounting studenten zullen worden vrijgesteld van CIMA (Chartered Institute of Management Accounting) papers BA1, BA2, BA3 en BA4 plus P1, AIA (Association of International Accountants) Paper 1, Paper 3 en Paper 6, evenals ACCA F1, F2, F4 , F5 en F7 papers.

Hoe je bestudeert

Het onderwezen element van het programma bestaat uit zes verplichte modules en één optionele module.

Term 1

 • Financiële boekhouding - enkele entiteit (30 studiepunten)
 • Management Accounting - Product- en servicekosten (15 credits)
 • Management Accounting - Planning en controle (15 studiepunten)

Termijn 2

 • Financiële boekhouding - groepsrapportage (15 studiepunten)
 • Huidige kwesties in bestuur en financiën (15 studiepunten)
 • Management Accounting - Besluitvorming (15 studiepunten)
 • Optionele module (15 studiepunten)

Het volgende is een lijst met opties:

 • Sociaal ondernemerschap (15 studiepunten)
 • Internationaal ondernemen (15 credits)
 • Strategie maken (15 credits)
 • Wereldwijde bevoorradingsstrategieën (15 credits)
 • Duurzaamheid Leiderschap (15 credits)
 • Comparative Human Resource Management (15 studiepunten)

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling is door examen en schriftelijke cursussen.

Het beleid van de University of Lincoln over evaluatiefeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici je in-course evaluaties snel aan je teruggeven - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Kenmerken

 • De Business School heeft een ervaren team van medewerkers, dat bestaat uit academisch en professioneel gekwalificeerde docenten met relevante industriële ervaring en financiële experts met brede onderzoeksinteresses.
 • De Lincoln International Business School organiseert elk jaar een reeks gastsprekers. Als onderdeel van de school krijgen studenten de kans om te leren van experts uit de sector. Eerdere sprekers waren vertegenwoordigers van organisaties zoals Deloitte, Santander, HSBC, Innocent, The Institute of Internal Auditors en Sir David Tweedie (oud-voorzitter van de IASB).
 • Studenten hebben ook de kans om hun vaardigheden en kennis verder op te bouwen met extra-curriculaire activiteiten zoals het lid worden van een samenleving, vrijwilligerswerk of het worden van een studentenambassadeur.

Student Managed Investment Fund

De Lincoln International Business School heeft een nieuwe kans voor onze studenten in onze financiële en bancaire programma's. De bedrijfsschool heeft een investeringsfonds opgezet voor studenten om ervaring op te doen met het kopen van aandelen om een ​​portefeuille te creëren, met als doel positieve resultaten te bereiken door analyse van de aandelenmarkt.

Studenten zullen echt geld beheren met het doel van een positief rendement en het beheren van risico's. Hao Quach, veteraan in de branche en oud-docent, zal de studenten gedurende de hele loopbaan ondersteunen, met jarenlange ervaring in alle aspecten van investment banking en 20 jaar lesgeven in meerdere landen. Hao zal zijn ervaring gebruiken om de stabiliteit van het fonds te waarborgen en begeleiding te bieden . Ontdek meer door op deze link te klikken:

https://www.lincoln.ac.uk/home/lbs/studentmanagedinvestmentfund/

Toelatingseisen

Eerste of tweede klas honours degree en graad C in GCSE Mathematics.

Let op: deze cursus is mogelijk niet geschikt voor studenten die een undergraduate-opleiding in boekhouding of financiën in het VK hebben voltooid.

Internationale studenten hebben de Engelse taal op IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent. http://www.lincoln.ac.uk/englishrequirements

De University of Lincoln biedt internationale studenten (niet-EU / VK) die niet voldoen aan de directe toelatingseisen voor een postgraduaatsopleiding de mogelijkheid om een pre-masterprogramma te volgen aan het International Study Centre van de universiteit. Klik hier.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations ... Lees meer

The University of Lincoln’s global graduate community includes more than 90,000 former students across 135 countries. Lincoln graduates have gone on to secure jobs at major companies and organisations around the world, including the BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank, and Rockstar Games. Lees Minder