Master in Accounting en Financieel Management (specialisatie in International Finance and Accounting)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Master in Accounting en Financieel Management (specialisatie in International Finance and Accounting ) aan de UPF Barcelona School of Management zal je trainen als een expert in finance en accounting, met name denken aan bedrijven met internationale aanwezigheid. Basisaspecten zoals gedetailleerde kennis van internationale boekhoudregels, multinationaal financieel management of internationale belastingheffing zullen uitvoerig worden besproken.

Tijdens het bestuderen van de Master in Accounting en Financieel Management (specialisatie in International Finance and Accounting ) , zowel Spaans als Engels, verkrijgt u de nodige kennis om de evolutie van de economische en financiële omgeving af te stemmen op het management van bedrijven met een sterke internationalisering . Tijdens de cursus verdiept u internationale standaarden voor financiële verslaggeving, aspecten die verband houden met de financiering van internationale operaties en managementcontrolesystemen van multinationale ondernemingen.

Gericht op universitair afgestudeerden van administratie en management, economie of bedrijfskunde, of professionals die werkzaam zijn in de boekhouding en financiën, de Master in Accounting en Financieel Management (specialisatie in International Finance and Accounting ) beschikt over een eminent onderwijzend personeel bestaande uit docenten van het ministerie van Economie en Bedrijfskunde aan de Pompeu Fabra University en professionals werkzaam in toonaangevende bedrijven. Van deze gerenommeerde docenten leer je ook managementtechnieken en -vaardigheden voor toonaangevende werkteams in financiële en boekhoudafdelingen.

Met de Master in Accounting en Financieel Management kunt u zich ook specialiseren in controlling en bedrijfsfinanciering.

Waarom dit programma?

 1. Omdat het een eersteklas academisch bestuur en onderwijzend personeel heeft, samengesteld uit academici van de afdeling Economie en Bedrijfskunde van de Pompeu Fabra Universiteit en professionals werkzaam in de belangrijkste bedrijven in de sector
 2. Voor de kans om stage te lopen bij toonaangevende bedrijven en instellingen zoals BBVA, Puig, Banc Sabadell, Cinesa, Danone, DKV, Everis, Grupo Santander, Hewlett-Packard, Mango, Seat, T-Systems, Unilever, etc.
 3. Voor de dubbele focus van de inhoud: de academische sprekers leren u over hun nieuwste onderzoek op het gebied van auditing, accounting, controlling en financiën, terwijl de professionele docenten u zullen laten zien hoe u deze kennis kunt toepassen op de dagelijkse bedrijfsrealiteit van vandaag .
 4. Omdat het u een versnelde toegang geeft tot de CIMA (Chartered Institute of Management Accountants) en ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) accreditatie, twee van de meest internationaal erkende instellingen voor de accreditatie van professionals in management, financiële administratie en management accounting.

Doelen

 • Weet hoe u een financiële of boekhoudafdeling van een multinational moet beheren.
 • Om de werking van internationale standaarden voor jaarrekeningen volledig te kennen (NIF-IFRS).
 • Weet hoe de elementen te verbinden die nodig zijn om optimale investeringsbeslissingen en financiering te nemen in internationale omgevingen.
 • Weet hoe de planning van een bedrijf op een optimale manier moet worden ontworpen, rekening houdend met aspecten die verband houden met internationale belastingheffing.
 • Begrijp de werking van de valutarekeningen en de meest geschikte financiële producten voor het beheer van wisselkoers-, rente- en landenrisico's.
 • Ken de conceptuele elementen die helpen bij het ontwerpen van het financiële beleid van het bedrijf.

Voor wie is het?

De Master in Accounting en Financieel Management (specialisatie in International Finance and Accounting ) is bedoeld voor nieuwe professionals die hun loopbaan willen richten op boekhoudkundige of financiële afdelingen, en ook op diegenen die hun toekomstige carrièrekansen willen verbeteren. Degenen die deelnemen aan deze master zijn universitair afgestudeerden en professionals die al werkzaam zijn in de boekhoudkundige en financiële afdelingen.

Toelatingseisen

 • Afgestudeerde studenten met een universitair diploma op het gebied van economie, bedrijfskunde of bedrijfsbeheer.
 • Afgestudeerden van andere disciplines die geen betrekking hebben op bedrijfskunde, moeten ten minste drie jaar professionele ervaring hebben op het gebied van financiën.
 • Deelnemers voor wie Spaans geen moedertaal is, moeten bewijzen dat ze ten minste het niveau B2 Spaans (Common European Framework of Reference) hebben en een persoonlijk gesprek, indien nodig, met het Academic Board vloeiend afleggen.

Kennis van het Engels

Een officieel certificaat op Engels niveau moet deze minimumcijfers krijgen:

 • TOEFL CBT:
 • TOEFL PBT:
 • TOEFL IBT:
 • Certificate of Proficiency in English: between A and C
 • Certificaat in Geavanceerd Engels: tussen A en C
 • Eerste certificaat in het Engels: A
 • IELTS:

Deelnemers die Engels als moedertaal hebben, hoeven geen certificaten te tonen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Thanks to the experience acquired throughout the years in the service of teaching and research, the UPF is launching a new way of understanding training within the business management and public admin ... Lees meer

Thanks to the experience acquired throughout the years in the service of teaching and research, the UPF is launching a new way of understanding training within the business management and public administration sector: the Barcelona School of Management. Lees Minder
Barcelona , Barcelona + 1 Meer Minder