Master in Accountancy

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Uw meesters in boekhouding leiden tot meetbaar succes

De Wake Forest Master of Science in Accountancy (MSA) opleiding is een van de hoogst gerangschikte programma's in zijn soort in de natie . Ons programma heeft een bewezen geschiedenis van uitstekend onderwijs, ongeëvenaarde CPA-slagingsperformanceprestaties , robuuste carrièrediensten en een sterke reputatie bij toonaangevende bedrijven die ons in staat stellen om consequent bijna 100% werkgelegenheid te behalen bij het afstuderen .

Het MSA-programma is een masterprogramma van twee semesters en 30 studiepunten dat elke zomer begint en gestructureerde CPA-examenvoorbereiding biedt aan het einde van het voorjaarssemester, met afstuderen in mei.

We bieden ook een optioneel derde semester dat de mogelijkheid biedt om een betaalde stage te volgen - een groot voordeel van het Wake Forest MSA-programma. Deze betaalde positie van negen weken biedt een realistische ervaring tijdens het drukke seizoen. Dit is geweldig voor degenen die deelnemen aan het programma zonder eerdere stage-ervaring, of voor degenen die extra ervaring willen opdoen met een bedrijf voordat ze een fulltime aanbieding accepteren.

Master of Science in Accountancy

Ongeëvenaarde CPA-prestaties

Wake Forest-studenten hebben het # 1 CPA-slagingspercentage de afgelopen 20 jaar meer verdiend dan elke andere school en staan al 19 van die jaren in de top 5.

Premier toegang

Een geschiedenis van een 'belangrijke' wervingsschool voor nationale accountantskantoren.

Carrière Succes

Een toegewijd carrière-serviceteam zorgt ervoor dat onze afgestudeerden marktklaar zijn en sterke werkgelegenheidsresultaten behalen.

Optionele stage

Een optioneel derde semester beschikbaar voor studenten die op zoek zijn naar een betaalde openbare boekhoudstage van negen weken.

Open voor elke majoor

30% van onze afgestudeerden zijn niet-boekhoudkundige majors, waarvan de helft uit de vrije kunsten of wetenschappen.

Wereldklasse Faculteit

Leer van uitstekende docent-wetenschappers die begrijpen wat nodig is om te slagen in de zakenwereld.

Drie verschillende tracks

Kies uit assurancediensten, belastingadvies en financiële transactiediensten (exclusief voor Wake Forest), op basis van uw carrièrebelangen.

Beschikbare beurzen

Het MSA-programma biedt verschillende soorten beurzen, waaronder toegekende prijzen en andere beurzen die op concurrerende basis worden aangeboden. Alle beurzen zijn gebaseerd op informatie die is verzameld via de toelatingsaanvraag. Er is geen afzonderlijke beursaanvraag vereist.

Kies uit drie loopbaantracks

  • Assurance Services - voor een loopbaan in de praktijk van assurance / audit. Cursussen omvatten Advanced Auditing and Assurance Services; Forensische accountancy; en onderhandelingen.
  • Financiële transactieservices - Uniek voor Wake Forest
    Voor een loopbaan op het gebied van financiële transacties en adviesdiensten. Cursussen omvatten financiële markten, producten en transacties; Geavanceerd financieel beheer; en bedrijfsanalyse en waardering.
  • Tax Consulting - voor een loopbaan in de praktijk van de fiscale dienstverlening. Cursussen omvatten fiscale onderzoeksmethoden; Fiscaal beleid en planning; en fusies en overnames.

Doe meer dan een baan krijgen. Start een carrière

98% werkgelegenheid bij afstuderen
Studenten ontvangen doorgaans meerdere vacatures met concurrerende salarissen bij grote regionale, nationale en internationale accountants- en financieringsbedrijven.

Ontmoet de bedrijven
Tijdens de tweejaarlijkse "Meet the Firms" -evenementen in april en juli, zult u netwerken met vooraanstaande financiële dienstverleners terwijl u uw carrièredoelstellingen verfijnt en waardevolle contacten legt.

Betaalde stages
Een betaalde functie van negen weken tijdens het drukke seizoen biedt studenten ervaring in ons programma van drie semesters.

Loopbaanvoorbereiding

Het Centre for Market Readiness

  • Een-op-een loopbaancoaching
  • Onechte interviewsessies
  • Zomerworkshops en carrièrepanels
  • Beoordeling hervatten

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Founded in 1834, Wake Forest is a private, coeducational collegiate university based in Winston-Salem, North Carolina. One of the leading institutions of its kind, Wake Forest blends the intimacy of a ... Lees meer

Founded in 1834, Wake Forest is a private, coeducational collegiate university based in Winston-Salem, North Carolina. One of the leading institutions of its kind, Wake Forest blends the intimacy of a liberal arts college with the academic vitality of a research university. At the heart of Wake Forest is the teacher-scholar ideal. Professors are committed to personalized teaching and to their students’ individual development. Guided by our motto Pro Humanitate (For Humanity), Wake Forest is dedicated to an ethically informed education in a climate that values personal growth, community interaction and individual honor. Lees Minder
Winston-Salem , Charlotte + 1 Meer Minder