Lees de Officiële Beschrijving

Technologie is het nummer-crunching. Accountants bieden de uitgebreide analyse, het inzicht en de expertise die deze cijfers nuttig maken. Bentley is oorspronkelijk opgericht als boekhoud- en financiële school en blijft technisch opgeleide accountants die het personeelsbestand bezoeken, kennis bijbrengen met de kritische denk-, analyse- en communicatievaardigheden die nodig zijn in een wereldwijde zakelijke omgeving.

Meld u aan voor een webinar - Neem deel aan een interactief uur voor meer informatie over onze MS-programma's in Finance en Accountancy. Hoor van admissions officers en huidige studenten. Bezoek: https://admissions.bentley.edu/graduate/events.

Bentley is opgericht als een boekhoud- en financiële school en blijft technisch opgeleide accountants opleiden. Even belangrijk is dat onze afgestudeerden de kritische denk-, analyse- en communicatievaardigheden ontwikkelen die nodig zijn in een wereldwijde zakelijke omgeving.

Accounting.com - Best Masters in Accounting Programs Best Masters Program

Al meer dan drie decennia heeft de Master of Science in Accountancy-graad aan de Bentley Graduate Business School studenten voorbereid om de goed geïnformeerde, behendige bedrijfsleiders van morgen te worden. U profiteert van:

  • Een echte basis voor de beste boekhoudpraktijken, aangevuld met baanbrekend onderzoek om de businesscurve voor te blijven.
  • Flexibele planning en online cursussen om uw Master of Science in het curriculum van de accountancyopleiding in balans te brengen met andere verplichtingen in uw leven.
  • Een programma dat automatisch voldoet aan de vijfdejaars academische vereiste om een ​​vergunning te krijgen als een CPA in veel landen, waaronder Massachusetts, ongeacht de academische achtergrond.
  • Direct inzicht van zakelijke partners, via klasbezoeken en netwerkevenementen.
  • Toegang tot toonaangevende tools in het Howard A. Winer Accounting Center voor elektronisch leren en bedrijfsmetingen (ACELAB).
  • Langdurige wervings- en arbeidsrelaties met Big Four CPA-kantoren; regionale en nationale CPA-kantoren; staats-, lokale en federale overheidsinstanties; en toonaangevende bedrijven over de hele wereld.
  • Een sterk alumni-netwerk dat een ingebouwd voordeel biedt op de arbeidsmarkt.
  • Een kans om een ​​certificaat voor afgestudeerden te behalen op verwante gebieden zoals fraude en forensische boekhouding, belastingen, financiële planning en bedrijfsethiek.
  • Kansen voor internationale reizen om meer te weten te komen over offshore praktijken en aanverwante onderwerpen.

Masters in Accounting Curriculum

De Masters in Accounting is een 10-cursusprogramma, aangevuld met maximaal drie pre-programmacursussen. Omdat onze studenten met verschillende achtergronden arriveren, passen we het curriculum aan elke student aan. Wat volgt is een overzicht van een standaard curriculum.

De MSA is een programma met 30 studiepunten, bestaande uit 9 studiepunten van het boekhouden van de stichting (dit kan worden afgewezen en vervangen door open keuzevakken op basis van eerdere cursussen), 12 vereiste credituren in de kernaccountancycursussen en 9 studiepunten voor boekhouden en niet -acquisitie keuzevakken.

Carrière resultaten

Afgestudeerden van het Masters of Accounting programma zijn zeer gewild door toonaangevende werkgevers voor hun vermogen om de complexe financiële wereldmarkt van vandaag te begrijpen, te werken in verschillende zakelijke disciplines en de nieuwste technologie te gebruiken om complexe uitdagingen op te lossen.

In de afgelopen jaren bedroeg de plaatsingsgraad consistent gemiddeld 90 procent. Pas afgestudeerden hebben posities aanvaard bij enkele van 's werelds toonaangevende bedrijven - Accenture, Carlin, Charron

En, afgestudeerd aan de boekhoudmeesters, profiteer je van Bentley's krachtige wereldwijde alumninetwerk van duizenden mede-alumni die graag willen helpen bij je zoektocht naar werk en voortdurende professionele ontwikkeling. Bovendien krijgt u levenslange toegang tot hulpmiddelen voor loopbaandiensten en personeel van de Graduate School.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Bentley University - McCallum Graduate School of Business »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Bentley MS Accounting: Overview