Master Web Marketing en Social Media met gegarandeerde en betaalde stage

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

NB het is noodzakelijk om een gevorderd niveau van de Italiaanse taal te hebben om toegang te krijgen tot de cursussen

 • Ben je op zoek naar een master webmarketing en sociale media die je vaak online of in de klas kunt gebruiken?
 • Werkt u, maar wilt u niet stoppen met een studie en update over de webcommunicatie die u 's avonds kunt gebruiken?
 • Ben je de theorie beu en op zoek naar een technische operationele aanpak door de beste webmarketingprofessionals om een ​​echte webcommunicatiemanager te worden?
 • Wil je jezelf testen na echte projecten van begin tot eind met een praktische ervaring gevolgd door experts in het veld?
 • Wilt u de best practices van webmarketing en socialemediamarketing kennen die het succes van grote bedrijven hebben opgebouwd om deze ervaringen in uw bedrijf te laten vallen?
 • Woon weg van Milaan, maar je wilt een internationale omgeving ademen terwijl je thuisblijft met een cursus die je in staat stelt om dezelfde mate van verdieping te hebben in de onderwerpen in webmarketing en de mogelijkheid om te communiceren met andere collega's in de klas en online en met docenten ?
 • Online meedoen aan de oefeningen en uitleg krijgen over onduidelijke punten?

We zullen u de eerste elementen op deze pagina geven die u in staat stellen om te begrijpen waarom de master Digital Marketing Master en Social Media Master momenteel het meest geschikte pad is om te leren hoe alle belangrijkste technische hulpmiddelen en hulpmiddelen te gebruiken die vereist zijn door diegenen die digitale professionals zoeken. De beste keuze voor diegenen die hun profiel en vaardigheden willen richten op nieuwe digitale beroepen door concreet te leren wat ze nodig hebben; zonder afstand te doen van de geloofwaardigheid van een certificering die onderworpen is aan een afsluitend examen, waarna het bewijs van winst, effectieve aanwezigheid en verworven vaardigheden kan aantonen.

Professionele kansen Master Web en Social Media Marketing

De master in web- en sociale marketing bereidt je voor op de volgende digitale beroepen:

 • Digital Marketing Manager
 • Web Marketing Manager
 • Social Media Manager
 • Content Marketing Specialist
 • Seo-specialist
 • Sem-specialist
 • Social Media Specialist
 • Community Manager
 • Web Content Specialist / Manager
 • Web Trafficker
 • Digital PR Specialist

Optioneel practicum (werkervaring)

We bieden Master Web Marketing en Social Media-studenten die het als een optionele vergoeding aanvragen, de mogelijkheid om in het veld te oefenen door middel van een echte WERKERVARING, die we zullen evalueren en vervolgens als een ervaring in ons curriculum zullen opnemen. Ingevoegd in een werkgroep gecoördineerd door 3 digitale professoren, hebben de studenten de mogelijkheid om de tijdens de praktisch-operationele lessen verworven concepten en vaardigheden te verdiepen met een echte praktische ervaring. Op een arbeidsmarkt die meer en meer specialisatie vereist en die steeds vaker te maken heeft met sociale gebruikers, wordt het van cruciaal belang om te kunnen aantonen dat ze een eerste curriculaire activiteit hebben uitgevoerd in een context die consistent is met de studies van de Master Web Marketing en Social Media.

Juist in deze logica hebben we een formule bedacht die de student in staat stelt om het gebied te kiezen waarin hij zich wil specialiseren en om opgenomen te worden in het gerelateerde werkteam. In samenwerking met collega's en onder de supervisie van professionele consultants van webmarketing en sociale mediamarketing, heeft de student de mogelijkheid om in teams te werken aan echte activiteiten en alle implementatiefasen te volgen, om doelen te bereiken die worden gemeten in KPI . Een curriculair werk dat moet worden ingevoegd onder de eigen professionele ervaringen. Aan het einde van de werkervaring (waarvan we ons herinneren dat dit een betaalde optie is voor dit trainingspad), kan de student in feite de ervaring van het leerlingwezen opnemen in zijn / haar curriculum, waarbij hij expliciet verklaart werkervaring te hebben opgedaan met stage in de verschillende vakgebieden. web- en sociale mediamarketing met Digital Coach.

Web Marketing Area Forms

Digitale Strategie: online

Overzicht van alle belangrijke online marketingkanalen, eigenaardigheden en verschillen daartussen. Van SEO tot e-mailmarketing, via sociale media en mobiel komen, we zullen proberen te begrijpen welke criteria ons moeten helpen bij het kiezen van de optimale mix voor verschillende soorten bedrijven en bedrijven. We zullen dan de integratiestrategieën van de kanalen ontdekken, gericht op het maximaliseren van de bijdrage van elk van hen in de cyclus die begint bij het genereren van verkeer en moet leiden tot de conversie naar de verkoop, ook rekening houdend met offline aspecten. Activiteiten gericht op het optimaliseren van de aanwezigheid op zoekmachines om verkeer te genereren van gebruikers die geïnteresseerd zijn in hun producten en diensten. Historische discipline die de afgelopen 2 jaar ingrijpende veranderingen heeft ondergaan en de meest holistische van webmarketingdisciplines is geworden.

SEM

Module die leert hoe verschillende PPC-tools (Pay Per Click) te gebruiken, dankzij welke strategieën kunnen worden geïmplementeerd in termen van locaties, dagen, uren en interesses, leeftijd en geslacht van gebruikers. Deze omvatten Google Adwords en de functies van zowel Keyword advertising als Display Advertising (banner).

E-mailmarketing

De DEM (Direct Email Marketing) is een historisch gedateerde tool, maar nog steeds uiterst effectief in het stimuleren van acties die vaak leiden tot online verkoop. We zullen alle technologische en communicatieve apparaten en copywriting zien om de prestaties van dit instrument te verbeteren.

Web Aanalytics-basis

Wij zullen u leren om de software te gebruiken, in de eerste plaats Google Analytics nuttig voor het verkrijgen van bedrijfsinformatie over de behoeften, het gedrag, de smaak en de voorkeuren van uw publiek. Implementeer vervolgens de volgende webmarketingacties waarvan de resultaten opnieuw worden gemeten en geïnterpreteerd. Onder de andere tools zullen we ook praten over A / B-testtools, heatmaps, webmasterhulpprogramma's en meer.

Mobiele marketing

We zullen ontdekken hoe het nu via smartphones en tablets mogelijk is om uw doelgroep te bereiken en geïntegreerde strategieën met andere media te maken. We zullen begrijpen hoe je mobiele apps, mobiele advertentiecampagnes, sms-marketing, mobile couponing ontwerpt.

Inkomende marketing

Via deze nieuwe discipline zullen we de volgorde bepalen van optimale acties (trechters) die moeten worden uitgevoerd door de bezoekers van hun website om de kansen te maximaliseren dat ze klanten worden. We zullen begrijpen hoe we aan elk medium (Seo, Sem, Email, social, etc.) de juiste rol in de juiste fase van het conversieproces kunnen toewijzen.

Website Creatie

De website is het vertrek- en aankomstpunt van elke webmarketingactie en is als zodanig een dynamische tool die u elke dag moet kunnen verbeteren en veranderen. In deze module zullen we lesgeven om dit te doen, met behulp van WordPress, het CMS waarmee u websites kunt maken en beheren zonder de noodzaak van programmeer- en ontwerpvaardigheden.

Affiliate marketing

De New Business-activiteit die traditioneel wordt uitgevoerd via agenten en verkoopnetwerken in de traditionele offline wereld, vindt steeds vaker online een overweging bij affiliate marketing. We zullen leren om zijn principes, tussenpersonen en software te kennen om zijn online verkoopteam te creëren, te beheren en te belonen.

Location Based Marketing

De ontwikkeling van technologieën en de mobiele wereld maken het vandaag mogelijk om marketingacties te kunnen uitvoeren op basis van de geografische positie van onze potentiële klanten, waardoor ze hen op de juiste plaats en tijd kunnen bereiken om hun advertentiekosten te optimaliseren. We zullen in deze module de manieren en de software ontdekken om dit te doen.

E-commerce strategieën

We zullen de kritieke succesfactoren van een online verkoopproject definiëren door de beste resultaten voor elk van hen te analyseren. We zullen het hebben over online strategie, online verkoopkanalen, technologische keuzes, maar we zullen geen offline onderwerpen missen zoals bereikkeuzen, magazijnbeheer (Drop Shipment), klantenservice en organisatie-opzet.

Social Media Area-formulieren

Facebook Community Marketing

Het maken en beheren van Facebook-pagina's; van het dagelijks beheer van de redactionele kalender tot de regels van betrokkenheid en matiging van de gemeenschap, door middel van sociale zorg en crisisbeheer. Er zijn ideeën om resultaten te meten door middel van analyses.

Facebook Advertising

We zullen advertentiecampagnes opzetten met alle tools die Facebook biedt om miljoenen potentiële klanten te bereiken, maar op een gerichte manier op basis van geslacht, leeftijd, woonplaats en interesses. Van Facebook adv tot het sponsoren van inhoud, van de aanbieding tot de Facebook-remarketing en vervolgens de resultaten analyseren met Facebook Insights.

Linkedin Marketing

We zullen de mogelijkheden van reclame, leadgeneratie en sociale verkoop ontdekken die het professionele netwerk biedt, dat nu meer dan 6 miljoen gebruikers in Italië heeft. Van het maken, beheren en modereren van de bedrijfspagina's tot het community management van de Linkedin-groepen tot de mogelijkheid om reclamecampagnes te maken. De referenties zullen zowel persoonlijk als zakelijk zijn.

Youtube

We zullen ontdekken hoe zelfs een klein bedrijf een video-marketing- en videoadvertentiestrategie kan opzetten die zelfs bij beperkte budgetten de juiste doelgroep bereikt. We zullen leren hoe je een YouTube-kanaal kunt maken, de juiste videocontent kunt maken, deze kunt adverteren met AdWords voor video en de resultaten kunt volgen met YouTube-analyses.

Twitter Marketing

We zullen de optimale manieren voorstellen om gebruik te maken van het sociale netwerk dat directe interactie mogelijk maakt, de snelheid van verspreiding van informatie en de desintermediatie van zijn sterke punten. We zullen zien hoe persoonlijke en zakelijke profielen te gebruiken, integratie met andere sociale netwerken en het nieuws van Twitter Ads.

Google Marketing

We zullen de kenmerken ontdekken die G een platform maken voor integratie tussen de wereld van het web en sociale media, een hulpmiddel voor het integreren van Google-services. We zullen begrijpen hoe we het kunnen gebruiken, niet alleen voor sociale doeleinden, maar ook voor SEO-doeleinden, waarbij we bepaalde hulpmiddelen zoals cirkels en Hangouts niet verwaarlozen.

Instagram marketing

We zullen proberen te begrijpen welke eigenaardigheden Instagram hebben toegestaan ​​om het sociale netwerk te worden dat het meest groeide in het afgelopen jaar en het aantal Twitter-gebruikers te overschrijden. We zullen ontdekken hoe sommige merken de directheid van visuele inhoud op een originele en effectieve manier gebruiken.

Pinterest Marketing

We zullen de wereld ontdekken van content curation en visuele content marketing principes waarop dit sociale netwerk is gebaseerd, van bijzonder belang voor de wereld van mode, automotive, design en voedsel. Om vervolgens te begrijpen hoe het te gebruiken in het bedrijf.

Wordpress voor bloggen

We zullen u laten begrijpen waarom de Blog het centrum is van de beste strategieën voor marketing van sociale media, evenals het eerste kanaal van contentmarketing dat u kunt overwegen om hun gebruikers te benaderen. We zullen ontdekken hoe we WordPress en de belangrijkste plug-ins kunnen gebruiken om autonoom te worden in het beheren van een blog en om inhoud te schrijven die is geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Digitale PR

We zullen ontdekken wat de actoren zijn om online public relations te maken en hoe ze effectief met hen kunnen communiceren, met behulp van de tools die ons helpen onze levens te vereenvoudigen. Hoe u winstgevend kunt werken met Bloggers, online publishers, influencers, sociale sterren.

Web Reputatie

Verschillende software en tools kunnen vandaag gesprekken lezen die online en op sociale media plaatsvinden en gegevens retourneren waarmee u meningen en percepties kunt evalueren met betrekking tot een merk, een product, een campagne. We zullen ontdekken wat ze zijn, hoe en wanneer ze moeten worden gebruikt om onze webreputatie te verbeteren.

Persoonlijke branding

We zullen beginnen met de definitie van onze professionele positionering en vervolgens de eerste stappen zetten, zoals altijd geholpen door de juiste tools, gericht op het vergroten van onze persoonlijke zichtbaarheid zowel op zoekmachines als op sociale media. We zullen een persoonlijk actieplan voor elke deelnemer definiëren, om onze carrière te veranderen en onze professionele dromen te realiseren!

Contentmarketing

We zullen leren content te produceren die onze potentiële klanten kan aantrekken, aanspreken en erop kan reageren. We zullen ontdekken hoe ze kunnen worden verbeterd dankzij een bedrijfsblog, en hun verspreiding via sociale media maximaliseren. We zullen leren om bruikbare hulpmiddelen te gebruiken om de creatie te vergemakkelijken (CMS, visuele inhoudstools, video-inhoud, infographics, beeldverwerking) en het posten op sociale media te automatiseren.

Nieuwe opkomende sociale media (Real Time Marketing: Snapchat, Telegram, WhatsApp, Messenger)

In deze laatste module zullen we het groei- en toepassingspotentieel van verschillende opkomende en niche sociale netwerken verkennen. En we zullen ze natuurlijk live proberen. We zullen leren, afhankelijk van het bedrijf waarvoor we werken, niche sociale media te vinden die het het beste in staat stellen om zijn publiek te bereiken.

Digital Storytelling

Je leert wat het is en hoe je digitaal vertellen kunt vertellen, wat zijn de kenmerken van een succesvolle bedrijfscommunicatie, hoe verbinden de merken hun klanten aan een verhaal en niet direct aan een product of dienst. We leren je hoe je internet en sociale kanalen gebruikt om de merkidentiteit te creëren, of het bedrijf of het bedrijf waarmee we werken, een effectieve customer journey bouwen die verkoopt ... zonder te verkopen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

DIGITAL COACH è un Marchio Registrato di proprietà per l’Italia di HR SOLUTIONS SRL, Scuola di Formazione fondata 22 Ottobre 2004, registrata presso la Camera di Commercio di Milano con numero REA 182 ... Lees meer

DIGITAL COACH è un Marchio Registrato di proprietà per l’Italia di HR SOLUTIONS SRL, Scuola di Formazione fondata 22 Ottobre 2004, registrata presso la Camera di Commercio di Milano con numero REA 1828396 e sede legale ed operativa a Milano in Viale Francesco Restelli 3/7, nella zona di Porta Nuova area in cui nel raggio di circa 2 KM quadrati hanno sede principale protagonisti dell’economia Digitale come Google, Samsung, Linkedin, Amazon, oltre ad istituzioni come Unicredit, la Regione Lombardia, il Comune di Milano e molti altri. Lees Minder
Ga naar de website van de school