Master voor de Lerarenopleiding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in het leren en leren

De Master voor de Lerarenopleiding (primair, secundair) is een intensief programma van een jaar dat studenten met specialistische vaardigheden en een betere kennis van het onderwijs in het primair, secundair of Maori medium Kura of wharekura instellingen voorbereidt.

Dit programma, beschikbaar in het Engels of Maori Medium, ontwikkelt studenten kritisch inzicht in op onderzoek gebaseerde pedagogische aanpak, het leren van theorie, onderzoek vaardigheden en inhoudelijke kennis, zodat zij in staat zijn om effectief te leren diverse leerlingen in Nieuw-Zeeland scholen.

Studenten krijgen ook waardevolle praktijkervaring, het werken ten minste 40 weken van het jaar in een verscheidenheid van de klas instellingen, met de professionele ondersteuning van de faculteit docenten en mentor leraren.

Het programma wordt ondersteund door volwassen principes leren en er is een verwachting dat docenten kritisch na te denken en zelfstandig werken.

Papers onderzoeken onderwijs in de Nieuw-Zeelandse context, evidence-based onderzoek, onderwijs diverse leerlingen, en curriculum ontwerp en implementatie. Studenten vullen zes 500-niveau postdoctorale papers (180 punten).

Programma hoogtepunten

 • Individueel en kleine groep mentoring
 • Geeft uw persoonlijke sterktes
 • Ontworpen om u uit te rusten met de expertise om de behoeften van alle leerlingen te voldoen.
 • Afgestudeerden bereiken high-level vaardigheden en een sterkere capaciteit voor leidinggevende functies in de toekomst.
 • De beloning voor het invullen van dit intensiever programma is een hoger entry point salaris over het invoeren van het leraarsberoep.

Master in het leren en leren

Dit is een intensieve cursus gericht op hoogpresteerders. Het programma van één jaar loopt van januari tot december en vereist een hogere toelatingscriteria. Het voordeel van het voltooien van deze ambitieuze cursus is een hoger startsalaris bij het betreden van het leraarsberoep. Een zeer praktisch in school-programma een aanzienlijke hoeveelheid van het programma is gebaseerd in partnerscholen en omvat meer dan 20 weken van het werken met leerlingen in de klas.

Master of Teaching & Learning (primaire en secundaire)

Dit programma zal kritisch inzicht in onderzoek gebaseerde pedagogische aanpak, het leren van de theorie en de inhoud knowldege om effectief les te geven diverse leerlingen in Nieuw-Zeeland scholen te ontwikkelen. Studenten vullen zes 500-niveau postdoctorale papers (180 punten). Praktijkervaring bestaat uit 10 weken full-time en twee weken part-time. Een zeer praktisch in school-programma een aanzienlijke hoeveelheid van het programma is gebaseerd in partnerscholen en omvat meer dan 20 weken van het werken met leerlingen in de klas. De beloning voor het invullen van dit intensiever programma is een hoger entry point salaris over het invoeren van het leraarsberoep.

Locatie: Hamilton
Data: Januari-december
Toelatingseisen: Een HBO-opleiding en B + gemiddelde.

Opmerking: Alle kandidaten worden geïnterviewd.

Dit is de eerste initiële lerarenopleiding programma op Masters niveau in Nieuw-Zeeland voor het bereiden leraren voor Māori medium contexten. Het is een veeleisende programma gericht op goede presteerders die een hoog niveau van Māori taalvaardigheid die willen leraren in Maori medium instellingen te zijn. Het programma is ontwikkeld in nauwe samenwerking met lokale Kura en wharekura met een aanzienlijk deel van het programma waarbij de schoolpraktijk. Een zeer praktisch in school-programma een aanzienlijke hoeveelheid van het programma is gebaseerd in partnerscholen en omvat meer dan 20 weken van het werken met leerlingen in de klas. De beloning voor het invullen van dit intensiever programma is een hoger entry point salaris over het invoeren van het leraarsberoep.

Locatie: Hamilton,
Start datum: januari 2017
Toelatingseisen: Een bachelor en B + gemiddeld niveau van bekwaamheid te reo Maori vereist.

De levering van het programma is door middel van te reo, met behulp van Maori waarden en attitudes. Het is ontwikkeld in samenwerking met whanau, Hapoe en IWI, zodat het voldoet aan de criteria geëist in de huidige Kura en wharekura. Het in lijn is met de huidige opvattingen over de voorbereiding van de docent en zal bijdragen tot een meer geïntegreerd schoolsysteem in de toekomst. De opleiding bereidt studenten om effectief te werken tussen de verschillende filosofieën / kaupapa bv. Te Aho Matua, Iwitanga en Rumaki.

Carrièremogelijkheden

 • Corporate Trainer
 • Education Policy Analyst
 • learning Consultant
 • Primary, Intermediate of Secondary School Leraar
 • Recruitment adviseur
 • Sociaal werker
 • Adviseur van de school

Toelating en inschrijving

Registraties van belang en de aanvragen voor 2018 Masters programma's zijn geopend van juli-november 2017.

Een HBO-opleiding en B + gemiddeld nodig is om te worden toegelaten tot het programma, en spreekvaardigheid in te reo Māori als u een aanvraag voor het Te Arareo programma.

Vul het online registratieproces.

Houdt u er rekening mee dat er een interview en selectieproces van toepassing is.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder