master Uzh ETH in kwantitatieve financiering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Algemene beschrijving

Het programma combineert op hoog niveau wetenschappelijk onderwijs en onderzoek in kwantitatieve financieren met problemen direct uit die van de particuliere bank-en financiële sector. Een speciaal kenmerk van het programma is de combinatie van hoorcolleges over de financiële economie met lezingen over wiskundige methoden in de financiële wereld (waarschijnlijkheid en statistiek, numerieke analyse).

Het curriculum bevat verplichte vakken gewijd aan de theorie, de concepten en methoden van Corporate Finance, Financial Markets, Financiële Economie, derivaten en financiële engineering, financiële econometrie en wiskundige methoden van Financiën; verder elke deelnemer kan gespecialiseerde opleidingen volgen uit de gebieden van Risk Management en Asset Management. Tenslotte is de benodigde Master Thesis goede komt aan het vermogen van de afgestudeerden aan autonome scientifc werk te doen voor het oplossen van een relevant probleem voor de financiële gemeenschap.

Toelating: Toelating tot de MSc in Finance programma is gebaseerd op de succesvolle afronding van een bachelor diploma, afhankelijk van hun kwalificatie kandidaten kan gevraagd worden naar een gespecialiseerd interview met betrekking tot onderwerpen van elementaire kansrekening en / of fundamenten van corporate finance voorafgaand door te geven aan de definitieve toelating .

Belangrijkste kenmerken

World-class faculteit: De MSc in Quantitative Finance is bevoorrecht te maken van een uitstekende faculteit in de economie, het bedrijfsleven en empirische methoden. De Universiteit van Zürich departement Economie op de eerste plaats in de Duitstalige regio's en behoort tot de top wereldwijd.

Innovatief, kwaliteit-driven programma: Wij zijn een research-georiënteerde instelling die theorie combineert met een sterke focus op geavanceerde empirische methoden. De unieke, multidisciplinaire programma voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en bereidt studenten voor op een breed scala aan carrièremogelijkheden in multinationale organisaties, economische instellingen, en de academische wereld, onder anderen.

Internationale oriëntatie: De Master of Science in Quantitative Finance speelt in op de groeiende zakelijke behoefte van internationaal talent verzorgde en rust studenten met de tools om omgaan met de complexe eisen van een steeds meer geglobaliseerde economie. Onze professoren brengen in de klas een schat aan internationale ervaring. Studenten, ook afkomstig uit verschillende landen. Sommige cursussen van de Master programmapictogram worden onderwezen in het Engels. Duitse taal vaardigheden zijn een vereiste.

De stad Zürich: Al jaren heeft Zurich gerangschikt onder de steden in de wereld met de hoogste kwaliteit van het leven. De stad biedt een schat aan verschillende culturele en recreatieve activiteiten en een uitstekend netwerk van openbaar vervoer. Zürich is een internationale stad met aangename grootte (340.000 inwoners) en gemakkelijk te leren kennen. Zürich is een aangename plaats om je Master te halen. Het grote universitaire gemeenschap en de specialisatie in economisch onderzoek hebben het tot een grote Europese kenniscentrum.

Laatst bijgewerkt op okt 2011

Over de school

We, the Faculty of Economics at University of Zurich, are the leading Business Administration and Economics Faculty in Switzerland and belong to the best Business Administration and Economics Facultie ... Lees meer

We, the Faculty of Economics at University of Zurich, are the leading Business Administration and Economics Faculty in Switzerland and belong to the best Business Administration and Economics Faculties in Europe. Lees Minder