Lees de Officiële Beschrijving

Doelstellingen van de training

De master doelen zijn onder meer de voorbereiding en de kwalificatie van die in staat zijn het begrijpen van de bredere context van de oprichting van ondernemingen en activiteiten en het management van organisaties, vooral in een sociale economie kwesties. Deze training voorziet kandidaten met ervaring in het leiden en managen van organisaties van de sociale economie, het gedrag van de openbare orde projecten, ondersteuning en financiering van de schepping van projectontwikkelaars, voorbereiding en het gedrag van economische of humanitaire interventies op internationaal niveau.

mogelijkheden

De opleiding bereidt studenten voor op posities van adviseurs creatie activiteiten, project managers en ontwikkeling officieren bezetten voor het ontwerpen, uitvoeren en leiden van projecten op het gebied van lokale ontwikkeling en internationale solidariteit.

Academische partner en diploma

De training wordt georganiseerd in samenwerking met Université Lumière Lyon 2 (Frankrijk). Het diploma dat aan het einde van de opleiding wordt uitgereikt, is het "Master Law-economy-management", met een professioneel doel, de vermelding "Economie en maatschappij", specialiteit "Sociaal en cultureel ondernemerschap", Frans staatsdiploma uitgereikt door de universiteit Lyon 2 Licht.

onderwijs

Alle cursussen en examens duurt een academisch jaar van oktober tot mei.

Stage-geheugen

De stage is een integraal onderdeel van de opleiding en een voorwaarde van afstuderen. Het begint na het einde van de klassen en vindt plaats in een sociale onderneming of niet-gouvernementele organisatie die actief zijn in het land van herkomst van de student, Bulgarije, Frankrijk of België.

inschrijving

Studenten van deze cursus worden regelmatig ingeschreven aan de universiteit van Lyon 2, terwijl u geniet van de Bulgaarse student status voor de duur van hun studie.

Opleiding te volgen in:
Frans

Zie 6 andere vakken van L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management »

Laatst bijgewerkt op April 6, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Mei 31, 2020
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Mei 31, 2020