Master Social Media Marketing met gegarandeerde en betaalde stage

digital-coach.it

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master Social Media Marketing met gegarandeerde en betaalde stage

digital-coach.it

Ben je op zoek naar een Masters degree om een ​​Social Media Manager of een Masters te worden in sociale media en web community managers? De Master in Social Media Marketing door Digital Coach is voor jou.

Sociale media zijn omgevingen geworden die we regelmatig en een groot deel van onze dag bezoeken. De belangstelling voor deze tools neemt voortdurend toe en vandaag hebben alle bedrijven begrepen dat ze niet zonder kunnen voor hun bedrijf. Sterker nog, bedrijven zijn steeds meer op zoek naar managers van sociale media, specialisten op sociale media, strategen van sociale media, community managers, sociale klantenzorg en andere professionals met een strategische visie, ontwikkeld digitale vaardigheden gericht op sociale netwerken en die een strategie kunnen ontwerpen, beheren en verifiëren van webcommunicatie op sociale netwerken.

Om die reden wil de Digital Marketing Master Social Media Marketing specialisten trainen die een hoge kennis hebben van alle sociale media, hun hulpmiddelen en hun analysetools. Professionals die willen beginnen aan de carrière van Social Media Managers die de online reputatie van het bedrijf effectief kunnen beheren of die kunnen begrijpen hoe ze briljant kunnen communiceren op elk van de bestaande sociale media, om ze verstandig te integreren met andere digitale marketingactiviteiten.

Ben je op zoek naar een Master Social Media Marketing online of in de klas in Milaan of om te volgen wanneer je wilt, waar je kunt kiezen of je live vanuit huis of fysiek live gaat of zelfs in een gemengde formule?

Geef je de voorkeur aan een avond parttime master die je in staat stelt om te werken of 's middags als je in de ochtend werkt? Ben je geïnteresseerd om vanaf de dag na de lessen te leren hoe je de toepasselijke dingen op je werk kunt doen?

Bent u op zoek naar een heel andere aanpak dan universiteiten of algemene bedrijfsscholen, een master voor sociale media marketing met een gespecialiseerde technische, praktische en operationele bezuiniging, met docenten die niet de gebruikelijke professoren zijn, maar de beste professionals die in marketing voor sociale media werken?

Wil je tijdens je werk een periode van avondopleiding ondersteunen die ook op afstand kan worden gedaan om te oefenen en een cv-ervaring in je digitale carrière in sociale-mediamarketing op te nemen en een succesvolle social-mediamanager te worden? Heb je het erg druk of woon je ver van het centrum van de Italiaanse zakenwereld (Milaan), zodat je interessant de mogelijkheid kunt maken om live online te komen, te kunnen communiceren met docenten en collega's in de klas?

We zullen u op deze pagina de eerste elementen geven die u in staat stellen om te begrijpen waarom de Master in Social Media Marketing door Digital Coach momenteel het meest geschikte pad is om te leren gebruik te maken van alle belangrijke hulpmiddelen en technische hulpmiddelen die vereist zijn door diegenen die op zoek zijn naar toekomstige sociale media-managers. en specialist op het gebied van sociale media. Zonder dat je andere digitale marketingcursussen hoeft bij te wonen.

De Master in Social Media Marketing is de beste keuze voor diegenen die hun profiel en vaardigheden willen richten op de nieuwe sociale media-beroepen, die concreet leren wat ze nodig hebben. Dit is mogelijk zonder afstand te doen van de geloofwaardigheid van een certificering die onderworpen is aan een afsluitend examen, waarna het de winst, de daadwerkelijke opkomst en verworven vaardigheden kan aantonen.

MASTER SOCIAL MEDIUM MARKETING INHOUD EN PROGRAMMA

Om de Social Media Marketing Master te voltooien, kunnen deelnemers:

  • leren om de manier van communiceren aan te passen volgens de talen van verschillende sociale netwerken
  • van plan om sociale advertentiecampagnes te maken en te beheren via de advertentietools van Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, YouTube, WhatsApp, Telegram
  • online community's ontwikkelen en beheren, waardoor hun betrokkenheid wordt gemaximaliseerd
  • produceren van geschreven content, afbeeldingen en video's die geschikt zijn voor het type bedrijf om interesse, interactie en delen te stimuleren en kunnen stimuleren
  • gebruik de analysetools om de behaalde resultaten te meten
  • de Digital PR beheren waarbij de influencers en online referentie-uitgevers betrokken zijn

Het programma is onderverdeeld in 14 trainingsmodules en heeft betrekking op de volgende gebieden:

FACEBOOK COMMUNITY MARKETING:

Het maken en beheren van Facebook-pagina's; van het dagelijks beheer van de redactionele kalender tot de regels van betrokkenheid en matiging van de gemeenschap, door middel van sociale zorg en crisisbeheer. Er zijn ideeën om resultaten te meten door middel van analyses.

FACEBOOK-RECLAME:

We zullen advertentiecampagnes opzetten met alle tools die Facebook biedt om miljoenen potentiële klanten te bereiken, maar op een gerichte manier op basis van geslacht, leeftijd, woonplaats en interesses. Van Facebook adv tot het sponsoren van inhoud, van de aanbieding tot de Facebook-remarketing en vervolgens de resultaten analyseren met Facebook Insights.

LINKEDIN MARKETING:

We zullen de mogelijkheden ontdekken voor adverteren, leadgeneratie en sociale verkoop die het professionele netwerk biedt dat nu meer dan 6 miljoen gebruikers in Italië heeft. Van het maken, beheren en modereren van de bedrijfspagina's tot het community management van de Linkedin-groepen tot de mogelijkheid om reclamecampagnes te maken. Referenties zullen zowel persoonlijk als zakelijk zijn.

YOUTUBE

We zullen ontdekken hoe zelfs een klein bedrijf een video-marketing- en videoadvertentiestrategie kan opzetten die zelfs bij beperkte budgetten de juiste doelgroep bereikt. We zullen leren hoe je een YouTube-kanaal kunt maken, de juiste videocontent kunt maken, deze kunt adverteren met AdWords voor video en de resultaten kunt volgen met YouTube-analyses.

TWITTER MARKETING:

We zullen de optimale manieren presenteren om het sociale te gebruiken dat de interactie levend maakt, de snelheid van verspreiding en de desintermediatie van informatie zijn sterke punten. We zullen zien hoe persoonlijke en zakelijke profielen te gebruiken, integratie met andere sociale netwerken en nieuws van Twitter Ads.

GOOGLE MARKETING:

We zullen de kenmerken ontdekken die G een platform maken voor integratie tussen de wereld van het web en sociale media, een hulpmiddel voor het integreren van Google-services. We zullen begrijpen hoe we het kunnen gebruiken, niet alleen voor sociale doeleinden, maar ook voor SEO-doeleinden, waarbij we bepaalde hulpmiddelen zoals cirkels en Hangouts niet verwaarlozen.

INSTAGRAM MARKETING:

We zullen proberen te begrijpen welke eigenaardigheden Instagram hebben toegestaan ​​om het sociale netwerk te worden dat het meest groeide in het afgelopen jaar en het aantal Twitter-gebruikers te overschrijden. We zullen ontdekken hoe sommige merken de directheid van visuele inhoud op een originele en effectieve manier gebruiken.

PINTEREST MARKETING:

We zullen de wereld ontdekken van content curation en visuele content marketing principes waarop dit sociale netwerk is gebaseerd, van bijzonder belang voor de wereld van mode, automotive, design en voedsel. Om vervolgens te begrijpen hoe het te gebruiken in het bedrijf.

WORDPRESS VOOR BLOGGING

We zullen u laten begrijpen waarom de Blog het centrum is van de beste strategieën voor marketing van sociale media, evenals het eerste kanaal van contentmarketing dat u kunt overwegen om hun gebruikers te benaderen. We zullen ontdekken hoe we WordPress en de belangrijkste plug-ins kunnen gebruiken om autonoom te worden in het beheren van een blog en om inhoud te schrijven die is geoptimaliseerd voor zoekmachines.

DIGITALE PR:

We zullen ontdekken wat de actoren zijn om online public relations te maken en hoe ze effectief met hen kunnen communiceren, met behulp van de tools die ons helpen onze levens te vereenvoudigen. Hoe u winstgevend kunt werken met Bloggers, online publishers, influencers, sociale sterren.

WEB REPUTATIE

Verschillende software en tools kunnen vandaag gesprekken lezen die online en op sociale media plaatsvinden en gegevens retourneren waarmee u meningen en percepties kunt evalueren met betrekking tot een merk, een product, een campagne. We zullen ontdekken wat ze zijn, hoe en wanneer ze moeten worden gebruikt om onze webreputatie te verbeteren.

PERSOONLIJKE MERKEN

We zullen beginnen met de definitie van onze professionele positionering en vervolgens de eerste stappen zetten, zoals altijd geholpen door de juiste tools, gericht op het vergroten van onze persoonlijke zichtbaarheid zowel op zoekmachines als op sociale media. We zullen een persoonlijk actieplan voor elke deelnemer definiëren, om onze carrière te veranderen en onze professionele dromen te realiseren!

INHOUD MARKETING

We zullen leren content te produceren die onze potentiële klanten kan aantrekken, aanspreken en erop kan reageren. We zullen ontdekken hoe ze kunnen worden verbeterd dankzij een bedrijfsblog, en hun verspreiding via sociale media maximaliseren. We zullen leren om bruikbare hulpmiddelen te gebruiken om de creatie te vergemakkelijken (CMS, visuele inhoudstools, video-inhoud, infographics, beeldverwerking) en het posten op sociale media te automatiseren.

SOCIAAL MEDIA OPKOMSTIG (REAL TIME MARKETING: SNAPCHAT, TELEGRAM, WHATSAPP, MESSENGER):

In deze laatste module zullen we het groei- en toepassingspotentieel van verschillende opkomende en niche sociale netwerken onderzoeken. En we zullen ze natuurlijk live proberen. We zullen leren, afhankelijk van het bedrijf waarvoor we werken, om de niche sociale netwerken te vinden die hen het beste in staat stellen hun publiek te bereiken.

DIGITALE STORYTELLING

Je leert wat het is en hoe je digitaal vertellen kunt vertellen, wat zijn de kenmerken van een succesvolle bedrijfscommunicatie, hoe verbinden de merken hun klanten aan een verhaal en niet direct aan een product of dienst. We leren je hoe je internet en sociale kanalen gebruikt om de merkidentiteit te creëren, of het bedrijf of het bedrijf waarmee we werken, een effectieve customer journey bouwen die verkoopt ... zonder te verkopen.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op July 14, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
6 - 18 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Oct. 2019
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school