Master - reclame fotografie en mode

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De reclame-en mode zijn niet alleen het bedrijfsleven, maar zijn sociale fenomenen die zich manifesteren door het beeld, zodat de fotograaf belang in deze gebieden is van het grootste belang en weinig fotografische disciplines hebben zoveel creatieve invloed en gewicht in film, kunst en cultuur in het algemeen, als reclame fotografie of over mode, terwijl voeden ze allemaal.

Maar reclame en modemerken niet producten te maken, maar zijn de som van een reeks ideeën en waarden, en de belangrijkste functie van de fotograaf moet zijn om werelden door de beelden die ideeën of illusies dienst te brengen creëren merken. Voorbij de nodige perfectie om een ​​model, een product of een karakter voor een reclamecampagne, een tijdschrift of mode redactionele techniek, een succesvol fotograaf in het gebied van reclame en mode fotograferen het hangt af van het vermogen om een ​​universum dat in staat is om de illusie van een unieke manier aan te trekken en te verleiden de consument te brengen maken.

Het is daarom essentieel dat de fotograaf kan fungeren als art director, creative director en zelfs professioneel in dat het wezenlijke doel van het creëren van waarde geworden. Het is niet genoeg om de nodige expertise om dit werk met professionele discipline op alle mogelijke gebieden te ontwikkelen bezitten, is het ook noodzakelijk om de creatieve vermogen om te werken met andere media professionals in een sterk concurrerende omgeving.

DOELSTELLINGEN

Deze master is ontworpen als een specialisatie voor fotografen die willen de grenzen van hun creatieve vermogens te duwen op het gebied van professionele fotografie en mode reclame. Om de nodige opdrachten en de ontwikkeling van esthetische en conceptuele benadering lossen wordt gestimuleerd door de ontwikkeling van briefings die vaardigheden nodig hebben en kennis is niet alleen kennis van de fotografie, maar ook hoge doses van creativiteit te doen, art direction, managementmodellen / karakters, fotografische productie en communicatie.

De deelnemers vertrouwd te raken met de camera-apparatuur, digitale fotografie en flash backs, en in staat zijn om specifieke verlichting technieken in de ontwikkeling van het product of lookbooks stillevens, en de productie van redactionele en reclamecampagnes studie uit te voeren en externe modellen of acteurs, in aanvulling op het verhogen van gietstukken, direct werkende en werken samen met andere creatieven.

Aan het einde van de Meester, zal de student de verschillende soorten, stijlen en trends op het gebied van reclame- en modefotografie weet met een professionele visie om de markt te betreden, terwijl een stijl ontwikkelt. Daarnaast zal elke student aan het eind van een persoonlijk boek programma, onder toezicht van de Pedagogische directeur om hun werk in een professionele omgeving te presenteren hebben afgerond.

Gericht aan

Afgestudeerden en afgestudeerden met ervaring in de fotografie door verdienstelijke academisch curriculum en / of portfolio. Anders moet de Graad / Fotografie cursus.

Toegang en Degree

Toegang universitair diploma (bachelor of graduaat) en de interne selectie. eigen masterdiploma uitgereikt door de Universitat Abat Oliva CEU wordt verkregen.

Curriculaire Route

Deze master's degree is het resultaat van het combineren van de academische curricula van de postdoctorale Advertising Photography and Art Direction en fotografie in de mode en de Creative Management.

Ontdek de portefeuilles van fotografie!

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicac ... Lees meer

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicación gráfica y audiovisual, del Diseño y la imagen de moda y de la Fotografía y creación contemporánea. Una nueva generación de creativos que reúna, además de los conocimientos técnicos necesarios para utilizar con eficacia las herramientas más avanzadas, una visión contemporánea de las nuevas tendencias conceptuales. De esta manera, facilitamos su incorporación al mercado laboral en las mejores condiciones. Lees Minder