master - plattelandsontwikkeling en beheer van natuurlijke hulpbronnen

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Masteropleiding - Plattelandsontwikkeling en Natural Resource Management

&nbsp

Waarom is het zo moeilijk om een ​​duurzame visserij collectief te organiseren in het meer Chilwa in Malawi? Wat zijn de basisideeën van het ontwikkelingsbeleid van de Europese Unie en de Wereldbank?

&nbsp

Er is een groeiend besef dat de uitdagingen in de ontwikkeling en het beheer van het platteland wereldwijd zijn te wijten aan een veelheid van sociale, economische, politieke en ecologische factoren. Begrijpen en omgaan met deze complexe en gelaagde werkelijkheid vereist dus interdisciplinaire analyses en innovatieve oplossingen. Dit programma biedt studenten kennis en vaardigheden uit verschillende disciplines - met een sleutel theoretische basis in de sociale wetenschappen - naar passende middelen voor het beheer van het platteland in hun context te creëren.

&nbsp

&nbsp

Inhoud

&nbsp

Het programma is georganiseerd in thema's die inleidende en gevorderde cursussen, biedt studenten een brede kennis van de plattelandsontwikkeling en het beheer van natuurlijke hulpbronnen en meer gespecialiseerde kennis van de verschillende betrokken afmetingen zijn inclusief. Er wordt geleerd hoe de opleiding in te vergemakkelijken en te beheren ontwikkeling van projecten en om kennis en vaardigheden in het doen van onderzoek te verwerven. De cursussen zullen verzorgen de theoretische kennis toegepast in case-study's, waarvoor actieve betrokkenheid van studenten. Enkele voorbeelden van onderwerpen in de opleidingen in de gevolgen, van de steun op lange termijn in de arme en zwakke welvaartsstaten, rurale verandering en de rol van niet-agrarische en off-agrarische activiteiten en landbouw praktijken, technologieën en oplossingen voor een duurzame landbouw, visserij en bosbouw .

&nbsp

&nbsp

Toekomst

&nbsp

Een Master's degree in plattelandsontwikkeling en Natural Resource Management biedt werk proscects op gebieden zoals de ontwikkeling van projecten of organisaties die werkzaam zijn in de ontwikkeling arena, de academische wereld, het onderzoek, de prive-sector, consultancy bedrijven, het ontwerpen van beleid en facilitatie, gouvernementele of niet -gouvernementele organisaties en plaatselijke, nationale of internationale instellingen.

&nbsp

&nbsp

Vereisten


Gelijk aan graad Bachelor van 180 HEC inclusief 90 HEC in een van de volgende vakgebieden:

&nbsp

- Natural Science
- Sociale Wetenschappen

&nbsp

Bezit, gelijkwaardig aan Engels B van het hoger middelbaar onderwijs. Gewenste resultaten op internationaal erkende tests zijn:

  • TOEFL computerbased minimum 213
  • TOEFL internetbased minimum 79
  • TOEFL paperbased mimimum 550
  • IELTS score van ten minste 6,0, geen band lager is dan 5,0
  • Cambridge CPE of CAE: pass

&nbsp

Selectieproces


De aanvragers een brief te schrijven of intent waarin de aanvrager motiveert waarom hij / zij wa gen te worden ingeschreven in het programma. De definitieve selectie onder de aanvragers voldoen aan de toelatingseisen zal worden gebaseerd op een gecombineerde beoordeling van de academische en disciplinaire achtergrond en de letter of intent geschreven door de aanvrager. Speciale aandacht zal worden besteed aan de letter of intent.


Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet – Swedish University of Agricultural Sciences) is a university with a clearly defined role in society: to take responsibility for the development of learning and exp ... Lees meer

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet – Swedish University of Agricultural Sciences) is a university with a clearly defined role in society: to take responsibility for the development of learning and expertise in areas concerning biological resources and biological production. Lees Minder
Uppsala , Alnarp , Umeå + 2 Meer Minder