Master / Ph.D. in chemische technologie en technologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het programma is het eerste grote onderdeel van chemische technologie en chemisch proces dat in China is gevestigd en staat wereldwijd op de eerste plaats van ESI.

Algemene informatie

 • Alle locaties: Shanghai, China
 • Looptijd:
  • Master: 3 jaar
  • Ph.D .: 4 jaar
 • Vroegste startdatum: september 2020
 • Deadline voor aanmelding: 30 juni 2020
 • Alle talen: Chinees / Engels
 • Studietype: Campus
 • Tempo: Voltijds
 • Collegegeld:
 • Master: Chinees onderwezen CNY 2.8000 / jaar; Engels onderwezen CNY 3.4000 / jaar
 • Ph.D .: Chinees onderwezen CNY 3.5000 / jaar; Engels onderwezen CNY 4,2900 / jaar

Programmafunctie

Chemical Engineering and Technology is een van de eerste batches van nationale sleuteldiscipline. In 2000 werd het beoordeeld als de topdiscipline in Shanghai. In 2008 werd het opgenomen in de belangrijkste constructiediscipline van het nationale "985 Project Innovation Platform". In 2014 werd het geselecteerd als de eersteklas discipline in Shanghai. In 2015 werd het geselecteerd als de hoogste discipline in Shanghai, en geselecteerd als het 'Double-First class'-bouwplan (eersteklas disciplines) ter wereld in 2017.

De School of Chemical Engineering is de belangrijkste ondersteunende eenheid voor de discipline chemische engineering en technologie in ECUST. De school heeft de eerste batch nationale doctorale en masteropleidingen in chemische technologie en chemische technologie, de eerste batch postdoctorale mobiele stations en de eerste batch masterinschrijvingsprogramma's in engineering.

Carrièreontwikkeling

De huidige belangrijkste wetenschappelijke onderzoeksrichtingen omvatten chemische reactietechniek, chemische scheidingstechniek, chemische procesintensificatie, chemische thermodynamica, olie- en gasverwerking, koolstof-I chemische industrie, energiechemische engineering, materiaalkundige chemie, chemische producttechniek en computermoleculaire simulatie.

Het heeft uitstekende voordelen op het gebied van chemische procestechniek en producttechniek, vooral op het gebied van industriële reactieprocessen en reactoren.

Het heeft onderscheidende kenmerken in de opleiding van personeel in aardolie- en chemische technologie, de ontwikkeling van grootschalige industriële reactoren en de creatie van hoogwaardige materialen, en heeft grote prestaties behaald.

Beurzen

 • Chinese overheidsbeurs
 • Shanghai Government Scholarship
 • ECUST President Scholarship Program (Ph.D.)

Toepassingsmaterialen

 1. Kopie van paspoort
 2. Certificering van het hoogste onderwijs, transcripties en HSK 4-certificering (Chinees onderwezen majors). Aanvragers van wie de moedertaal of de officiële taal van het thuisland niet Engels is, moeten een bewijs van Engelse taalvaardigheid overleggen om een aanvraag in te dienen voor Engelstalige programma's (TOEFL≥70, IELTS≥6 of ander bewijs van Engelse taalvaardigheid)
 3. Acceptatiebrief (indien verkregen)
 4. Twee aanbevelingsbrieven (geschreven in het Chinees of Engels). Aanvragers moeten twee aanbevelingsbrieven indienen die zijn ondertekend door hoogleraren of UHD's.
 5. Een studieplan of onderzoeksvoorstel (geschreven in het Chinees of Engels). Dit moet minimaal 800 woorden zijn.
 6. Andere ondersteunende documenten (bijv. Gepubliceerde papers, prijzen en certificaten)
 7. Buitenlands lichamelijk onderzoekformulier (fotokopie)

Voor meer informatie

Master: href = "http://ies.ecust.edu.cn/en/msg.php?id=17

Ph.D .: href = "http://ies.ecust.edu.cn/en/msg.php?id=18

Online app

href = "https://ecust.17gz.org

Neem contact met ons op

Adres: Room 106, Lizhi Building, 130 Meilong Rd., Shanghai, 200237, PR China

Telefoon: 0086-21-64253279

E-mail: cie@ecust.edu.cn

Website: href = "http://ies.ecust.edu.cn

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

East China University of Science and Technology (ECUST) is located in Shanghai, a center of commerce, finance, trade and shipping in China. ECUST was founded in 1952, which is one of the National Key ... Lees meer

East China University of Science and Technology (ECUST) is located in Shanghai, a center of commerce, finance, trade and shipping in China. ECUST was founded in 1952, which is one of the National Key Universities directly regulated by the Ministry of Education of China. Over nearly 70 years of development, ECUST has now developed from the 1st university in China famous for its chemical major to a comprehensive university covering 11 disciplines, including science, engineering, agriculture, pharmacy, economics, management, literature, law, art, philosophy, and education. And also it becomes one of the National '211 Project' Universities, the '985 Advantage Discipline Innovation Platform' Universities and the 'Double First-class Initiative' Universities. Lees Minder