Master of science

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

master of science

De Master of Science wordt gewaardeerd om zijn flexibiliteit en uitmuntendheid, en kan worden aangepast aan uw behoeften. U kunt uw papieren kiezen uit een scala van onderwerpen en de mix van onderzoek en onderwezen papers zijn aangepast aan uw interesses en doelen aan te passen.

Waikato_MSc

De Master of Science (MSc) duurt normaal 12-18 maanden full-time studie te voltooien. De mate vereist 180 punten, die bestaat uit 90 punten in onderwezen kranten en een 90-punt thesis (onderzoek). Het saldo van de stellingen aan onderwezen papieren kan met toestemming van de afgestudeerde coördinator worden gewijzigd in de gekozen discipline.

Studie van een MSc in Waikato University en u zult genieten van meer lab en veldwerk, meer één-op-één keer met topwetenschappers en toegang tot onderzoek van wereldklasse apparatuur. Onze grote industrie contacten betekent ook spannende samenwerkingen met lokale, nationale en internationale bedrijven en organisaties.

Dit is een ideale opleiding voor studenten die hun carrièremogelijkheden te verbeteren, en het zoeken naar een kwalificatie die mogelijk niet zo research-zwaar.

Deze kwalificatie wordt onderwezen op een niveau dat aanzienlijk vooraf undergraduate studie, waardoor u met de uitdagingen en de kennis die nodig is voor te bereiden op een succesvolle carrière.

Vakken

Studenten die zich inschrijven in een MSc via de faculteit Science & Engineering kunnen studeren Biological Sciences, Chemie, Earth Sciences, Elektronica, Engineering, Materials en verwerking, natuurkunde, psychologie, en Wetenschap en Technologie Onderwijs.

Studenten hoofdvak in informatica, wiskunde of statistiek zal inschrijven via de faculteit Computing & Mathematical Sciences.

Inrichting

De Universiteit van Waikato's School of Science is de thuisbasis van een suite van de goed uitgeruste, world-class laboratoria. U krijgt de gelegenheid om complexe onderzoek apparatuur en faciliteiten, zoals gebruiken NMR spectroscopie, DNA sequencing en Universiteit van Waikato Herbarium (WAIK).

De computerfaciliteiten aan de Universiteit van Waikato behoren tot de beste in Nieuw-Zeeland, variërend van telefoons en tablets voor mobiele applicatie-ontwikkeling aan cluster computers voor massaal parallelle verwerking. Studenten hoofdvak in informatica, wiskunde of statistiek zal 24 uur per dag toegang tot computerlokalen uitgerust met de nieuwste computer software.

Bouw een succesvolle carrière

Afhankelijk van de belangrijkste voltooid en uw specifieke interesses, kunnen afgestudeerden van deze mate de werkgelegenheid in een reeks van science-industrie te vinden.

Carrièremogelijkheden

  • Lokale en Regionale Raad
  • Crown Research Institutes
  • energiebedrijven
  • Environmental Agencies
  • Overheidsinstanties
  • Biomedische / Pharmaceutical Industries
  • Private Research Bedrijven
  • Food and Dairy Industries
  • Landbouw en Visserij

Ervaring uit de Praktijk

Je zult meer tijd besteden aan het zetten de theorie in de praktijk in de laboratoria en in het veld. Kleinere klassen in geleerd papers betekent meer één-op-één keer met gerenommeerde academici.

De Universiteit van Waikato beschikt ook over uitstekende industrie samenwerkingsverbanden met organisaties zoals NIWA, AgResearch, Plant and Food Research en Landcare Research. Deze sterke relaties te genereren tal van onderzoeksprojecten voor MSc-studenten, die in staat zijn om te werken aan echte problemen met een echte opdrachtgever.

Toelating en inschrijving

Toelating vereist een relevante HBO-niveau diploma of gelijkwaardig. Nadat u zich heeft aangemeld om te studeren bij ons zult u de gelegenheid om met een van onze senior academici die zal helpen om te spreken je van plan bent je studie op basis van uw doelen en eerdere ervaringen. Dit zal ervoor zorgen dat u alle steun en advies die u nodig heeft om te slagen in je studie.

Raadpleeg de relevante regelgeving in de Universiteit van Waikato Calendar voor de officiële details van de toelating en diploma-eisen, beschikbare onderwerpen, cum laude in aanmerking te komen en nog veel meer.

Als u niet de juiste kwalificaties die vereist zijn voor de directe invoer te houden, kunt u in aanmerking komen voor een traject via een postgraduaat getuigschrift of diploma. Neem contact op met de faculteit voor advies over de mogelijkheden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder