Master of Science met opties voor computing, toegepaste wiskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science met een optie om Computing and Applied Mathematics, is gebaseerd op de twee terminal gebieden, zal de student een docent thesis uitgeroepen tot de tweede helft heeft om persoonlijke aandacht die zal begeleiden u bij het organiseren, plannen en hun protocol te ontwikkelen zorgen , naast het geven van de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen en bouwen hun eigen behoeften om het probleem van het onderzoek onder ogen zien en zich zal ontwikkelen in het onderzoek seminars.

De student samen met zijn leermeester, kunt u de onderwerpen selecteren om hun opleiding aan te vullen in de gekozen lijn. De docent kan ook aan de mobiliteit en het verrichten van onderzoek blijft op nationaal en internationaal voorkeur voor curriculaire cursussen en onderzoeksactiviteiten die bijdragen aan de kwaliteit van het onderzoek uitgevoerd door de student.

De Master is gericht op afgestudeerden in de gebieden: Computer Systems, Informatica, Informatica, Wiskunde, Informatica of aanverwante gebieden.

Afgestudeerden kunnen deelnemen aan onderzoek en kennisontwikkeling op het gebied van Computer Science and Applied Mathematics zal zijn; en om praktische problemen en hun oplossing te komen door het toepassen van de opgedane kennis en vaardigheden.

De onderzoekslijnen die door de Master zijn:

 • Computing - Software Engineering.
 • Computer - Artificial Intelligence.
 • Toegepaste Wiskunde en Modeling.

algemeen doel

Train human resources met academische kwaliteit, kennis, vaardigheden en attitudes aan te brengen en kennis te genereren en maak technologische ontwikkeling om bij te dragen aan de oplossing van problemen in verband met Computer and Applied Mathematics in de academische wereld, de wetenschappelijke en / of de productie.

Bovenstaande gebruik theoretische en experimentele resultaten systematisch verkregen en voor wetenschappelijk methode, waarbij eigen methodes toegepaste wiskunde en informatica, zoals analytisch, synthetisch, inductieve en deductieve redeneren betrokken , en het stimuleren van studenten om onderzoek te doen in een bepaald gebied en volledig en creatief kunnen toepassen, de fundamenten van informatica en toegepaste wiskunde.

specifieke doelstellingen

optie computer

Train human resources met academische kwaliteit, in staat om toe te passen en het genereren van bewustwording van grensgeschillen in het studiegebied, met behulp van simulatietechnieken en optimalisatie met ondersteuning van gespecialiseerde software en het analyseren en / of het creëren van methoden van de informatica en het uitvoeren van technologische ontwikkeling bij het oplossen van problemen van academische, wetenschappelijke en productieve sector.

Option in Applied Mathematics

Train human resources met academische kwaliteit aan te brengen en kennis op het gebied van Toegepaste Wiskunde en design genereren en wiskundige modellen die analyse, besluitvorming en het oplossen van problemen de academische, wetenschappelijke en / of productief ondersteunen.

Graduate profiel

Aan het einde van de Master of Science, zullen de studenten de volgende kennis, vaardigheden en attitudes:

kennis

 • Kennis op het gebied van expertise: Computer Science of Applied Mathematics.
 • In simulatie en optimalisatie technieken ondersteund door gespecialiseerde software, alsmede theorieën met betrekking tot de algoritmen.
 • De theoretische en experimentele methoden gebaseerd, ontwikkelen uitgebreide kennis van de verschijnselen van stochastische aard.
 • De wetenschappelijke methode.
 • Methoden en instrumenten voor technologische ontwikkeling.

vaardigheden

 • analytisch vermogen bereiken van een evenwicht tussen het vermogen om technologische problemen op te lossen en fundamenteel onderzoek te ontwikkelen, om deel te nemen in het genereren van kennis grens.
 • Toe te passen en de kennis van informatica en toegepaste wiskunde te genereren.
 • Mogelijkheid om professioneel te ontwikkelen in de academische, zakelijke sectoren en publieke en private instellingen.
 • De mogelijkheid om toe te treden als leraar in een onderwijsinstelling.
 • Om aan de behoeften en problemen te identificeren en uitvoeren van projecten in hun oplossing op het gebied van informatica of toegepaste wiskunde.
 • Mogelijkheid om hun wetenschappelijke opleiding voort te zetten door middel van een doctoraat, deel te nemen aan de academische en industriële sectoren in basisactiviteiten van de wetenschappelijke en technologische ontwikkeling over elk onderwerp van toegepaste wiskunde of computer.
 • Het toepassen van de modellen, methoden en geschikt zijn voor de wetenschappelijke en technologische producten die helpen efficiënt problemen van het echte leven gereedschappen lossen genereren.
 • Om contact te hebben met onderzoeksgroepen in verschillende gebieden van kennis, in staat om problemen die wiskunde en / of computing-oplossingen vereisen te identificeren en op te lossen.
 • Om de theorie, methoden en moderne technieken van de toegepaste wiskunde toe te passen en de berekening worden gekanaliseerd in de volgende inhoudelijke activiteiten: het aanpakken van technische problemen en de beroepspraktijk, wetenschappelijk onderzoek doen en deel te nemen in het onderwijs op een hoger niveau.
 • De mogelijkheid om gespecialiseerde technieken in software ontwikkeling en het beheer van de wetenschappelijke analyse-instrumenten toe te passen en leren om wetenschappelijke artikels te schrijven.
 • Capaciteit om toe te treden onderzoeksprojecten en / of technologische projecten die informatica of toegepaste wiskunde nodig.
 • Mondeling en schriftelijk de resultaten van onderzoek in verschillende academische fora, zowel in het Spaans en het Engels te communiceren.

attitudes

 • Voor onafhankelijke en vorm of toetreden teams, altijd in een geest van opbouwende kritiek werk.
 • zelfstandig leren, om een ​​gewoonte van de studie die zal toelaten zich te assimileren van kennis en het ontwikkelen van hun vaardigheden te maken

Waarden

 • Verantwoordelijk, eerlijk en met academische en wetenschappelijke nauwkeurigheid, voor de toepassing en het genereren van kennis en technologische ontwikkeling wordt gepresenteerd ten behoeve van de samenleving.
 • Ethiek te erkennen en respecteren de academische en wetenschappelijke werk van anderen en weet dat de reikwijdte van hun werk.
 • Discipline, die plicht mogelijk maakt en voldoen aan hun doelen in een tijdige wijze.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta ... Lees meer

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta educativa, investigación y desarrollo tecnológico, además de una difusión cultural y trabajo de apoyo social que le ha valido su prestigio y reconocimiento, pues cuenta con el cuenta con 92% de sus programas institucionales y el 100% de sus posgrados interinstitucionales dentro del Programa Nacional de Posgrados de Calidad (PNPC) de Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología en México, el máximo organismo de ciencia y tecnología en la país; mientras que a nivel internacional seguimos incorporando programas a la evaluación de diversos organismos. Lees Minder