Master of science, Industrial IT en automatisering

Algemeen

8 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Science, Industrial IT en Automatisering

HSN Wetenschap

Wat zijn de mogelijkheden van de cybernetica, en hoe kan informatie uit fysische systemen worden gebruikt in een computer systeem? Word een expert in industriële IT en automatisering, en krijg een opleiding die zowel van toepassing is en in de vraag!

Feiten over het programma

De masteropleiding in Industrial IT en Automatisering levert een brede kennis in toezicht, controle en optimalisering van alle soorten technische en industriële systemen op basis van cybernetische methoden en computer engineering.

U leert hoe te ontwikkelen en mechanistische (physics-based) en statistische wiskundige modellen toe te passen voor de bewaking en controle. Je leert meetgegevens verzamelen van sensoren, slaan deze in behandeling databases en algoritmen voor de analyse van de meetgegevens en de berekening van besturingssignalen programmeren. Toetsprogrammering tools zijn MATLAB, Python, LabVIEW, en diverse objectgeoriënteerde talen.

De masteropleiding in Industrial IT en Automatisering introduceert nieuwe technologieën, zoals internet van de dingen (internet van dingen) en Industrie 4,0, en richt zich op open standaarden. We werken nauw samen met de industrie over studentenprojecten en masterproeven. U leert over:

  • Sensoren en meetsystemen
  • data-analyse
  • Computerprogramma ontwerp en programmering
  • Systeem ontwerp
  • automatiseringssystemen
  • Wiskundige modellering en simulatie
  • controle algoritmen
  • Geavanceerde controle, met inbegrip van model gebaseerde predictieve controle (MPC)

Het programma wordt gegeven in het Engels en de studenten komen uit veel verschillende landen. De studie omgeving is student-vriendelijk, met goede faciliteiten en een goed contact met docenten. U kunt het onderzoek uit te voeren als een fulltime student op de campus of als een part-time student online.

Carrière

Met een MSc in Industrial IT en Automatisering, zul je een opleiding die is nooit achterhaald te krijgen, en dat in aanmerking komt voor het werk in de meeste gebieden van de private en publieke sector. Na het afstuderen kunt u werken met de ontwikkeling van cybernetische systemen op gebieden zoals productie, procesindustrie, energie systemen, controle over het voertuig, gebouwautomatisering, of in de olie- en gasindustrie. De master's degree is ook in aanmerking voor doctorale studies aan de Universiteit van Zuidoost-Noorwegen of aan andere universiteiten en hogescholen in Noorwegen en in het buitenland.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018.

The University of South-Eastern Norway (USN) is headed by Rector Petter Aasen. USN was established as a university on the 4th of May 2018. Lees Minder
Drammen , Porsgrunn , Rauland , Hønefoss , Porsgrunn , Bø i Telemark , Kongsberg , Horten , Hønefoss + 8 Meer Minder