Master of Science in "architectuur - interieur en voor de autonomie" in het Engels met okan Universiteit in Istanbul / Turkije

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Binnen de twee jaar durende opleiding in 'Architettura_Progettazione van Binnenlandse Zaken en de autonomie "in het Engels, Master of Science in de klasse LM-4 Architectuur en Architectural Engineering, het ministerie van Bouwkunde en Industrieel Ontwerpen" Luigi Vanvitelli "(NUTS ) het heeft twee internationale overeenkomsten getekend voor de oprichting van twee dubbele titels, één in 2015 en nog eens in 2016. De eerste, in de architectuur, de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Istanbul, is regelmatig actief in AY 2015/16 Architectuur van Okan University met de eerste student uitwisseling vond plaats in de twee semesters van het 1e jaar; de tweede, in architectuur en beeldende kunst, zal worden geactiveerd vanuit het studiejaar 2017/18 met de School of Design van East China Normal University (ECNU) in Shanghai.

De eerste biedt studenten de mogelijkheid om een ​​Double Master's Degree te bereiken, dat wil zeggen een double degree Master studies in architectuur. De Okan University, een van de meest dynamische en jonge Turkse universiteiten, werd opgericht door Okan Cultuur, Onderwijs en Sport Foundation in 1999 en begon zijn academische leven in 2003-2004. Groeit snel, heeft een student lichaam van 17.000 eenheden bereikt en bestaat uit 8 faculteiten in zijn 15e jaar. De Okan universiteit wil een brug slaan tussen de academische wereld en het bedrijfsleven op te bouwen, waardoor studenten om te werken in bedrijven als onderdeel van hun universitaire opleiding, al vanaf hun eerste jaar. Daartoe heeft zij de samenwerking protocollen ondertekend met belangrijke vertegenwoordigers van de zakenwereld van het land. De universiteit neemt actief deel aan de Turkse intense Europese programma's en internationale uitwisseling. Okan is het hoofdkwartier van de moderne campus Akfirat met klaslokalen en uitgeruste laboratoria, een bibliotheek, vergaderzalen, een fitnessruimte, een zwembad, sportscholen, kantines en restaurants en slaapzalen voor mannelijke en vrouwelijke studenten. Er is ook een sportcentrum, een fitnessruimte voor 400 personen, een zwembad, tennisbanen, basketbal, volleybal en voetbal omvat. In het bijzonder, de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur heeft 11 afdelingen, waarvan de Vakgroep Architectuur en Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. De Biënnale termijn beloop; Het voorziet in een trainingsprogramma samen ontworpen bij hun universitaire Turkse met een periode mobiliteit van een semester in het eerste jaar; Het gaat om de afgifte aan het einde van de onderzoeksperiode van een dubbele titel in architectuur. Het is bedoeld om de Thesis te bereiden met twee luidsprekers, een van de zon en de andere van OKAN.

leerdoelen

De Master of International Studies in samenwerking met de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de universiteit van Istanbul Okan kunnen leden te bereiken, op het einde van de cursus, een Double Mastre's Degree is dat een dubbele titel meesterlijke studie in de architectuur.

Begunstigden en SUBSIDIES

De International Master Course of Study in "Architettura_Progettazione van Binnenlandse Zaken en voor Autonomy" (APIA in NL) geactiveerd in samenwerking met de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de Okan University in Istanbul en de School of Design van East China Normal University in Shanghai , kunnen toegang krijgen tot drie jaar afgestudeerden in Science of Architecture (degree klasse L17) en al degenen die een bachelor's degree in andere klassen hebben afgerond (zoals L04 - klasse van graden in Industrial Design), na het inpluggen geen credits , de opleiding van toekomstige architecten te versterken. Te dien einde, het ministerie van Bouwkunde en Industrieel Ontwerpen te activeren, vanaf het begin van het volgende academiejaar, "corrigerende klassen" om de toegang tot de CdS APIA te vergemakkelijken. De opleiding is lokale programma's, zodat de afgestudeerden van andere Klassen van Degree verschillend van L17, zal geen ondersteuning voor de toelatingstest die nodig zijn voor opleidingen in de architectuur in de nationale planning. Om toegang te krijgen tot de Veiligheidsraad, moeten de kandidaten vaardigheid in het Engels (tenminste het niveau B19 tentoonstellen van adequate certificatie of het ondersteunen van een test op het hoofdkantoor van het ministerie aan te tonen.

Degenen die ervoor kiezen om in te schrijven in de opleiding International Master in "Architettura_Progettazione van Binnenlandse Zaken en voor Autonomy" (APIA in NL) kan verzoeken om gebruik te maken van beurzen jaarlijks door SUN toegewezen. Sommige van deze beurzen zijn gereserveerd voor buitenlandse studenten.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Over de school

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Fed ... Lees meer

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Federico II”. Lees Minder
Caserta , Aversa , Napels , Murcia , Shkodër , Beijing , Pyatigorsk , Lille , Sjanghai , Istanbul + 9 Meer Minder