Master of Science in "architectuur - interieur en voor de autonomie" in het Engels met de Oost-China Normal University in Shanghai / China

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Binnen de twee jaar durende opleiding in 'Architettura_Progettazione van Binnenlandse Zaken en de autonomie "in het Engels, Master of Science in de klasse LM-4 Architectuur en Architectural Engineering, het ministerie van Bouwkunde en Industrieel Ontwerpen" Luigi Vanvitelli "(NUTS ) het heeft twee internationale overeenkomsten getekend voor de oprichting van twee dubbele titels, één in 2015 en nog eens in 2016. De eerste, in de architectuur, de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Istanbul, is regelmatig actief in AY 2015/16 Architectuur van Okan University met de eerste student uitwisseling vond plaats in de twee semesters van het 1e jaar; de tweede, in architectuur en beeldende kunst, zal worden geactiveerd vanuit het studiejaar 2017/18 met de School of Design van East China Normal University (ECNU) in Shanghai.

De tweede, met ECNU Shanghai, biedt studenten de mogelijkheid om een ​​Double Master's Degree in Architectuur en Beeldende Kunsten te bereiken. Opgericht in Shanghai in 1951, de Oost-China Normal University (ECNU) is een van de meest prestigieuze universiteiten in China en de eerste gesticht in het land na de oprichting van de Volksrepubliek China. Met twee campussen gelegen in Minhang en Putuo District, en met een totale oppervlakte van meer dan 207 hectare, is ECNU al lange tijd bekend als een universiteit tuin. De ECNU hecht groot belang aan de ontwikkeling van de internationalisering en geniet een uitstekende reputatie in de hele wereld. De universiteit heeft opgezet uitwisselings- en samenwerkingsprojecten met meer dan 150 internationaal gerenommeerde universiteiten. Er zijn ongeveer 5000 buitenlandse studenten die studeren aan ECNU. De School of Design werd opgericht in september 2004. Het heeft vier afdelingen: visuele communicatie, product design, environmental art, openbare kunst en I. 4 afdelingen worden vervolgens verdeeld in 11 groepen van specialisatie, met inbegrip van visuele communicatie, product design, landscape design, interieur design, display design, animatie ontwerp, video communicatie, digitale kunst, design en brand management, openbare kunst en mode-ontwerp. De School of Design is gevestigd in de centrale zakenwijk van Shanghai, binnen een moderne campus, en is uitgerust met exclusieve apparatuur en faciliteiten, zoals design center, die 3000 vierkante meter, met inbegrip van een professionele lab design en mode midden en beslaat 2.700 vierkante meter. fundamentele waarde van de School of Design bij ECNU is Humanity Design, door het ondersteunen van de integratie van de natuur, wetenschap, kunst en de mensheid. Daarnaast heeft de School of Design een langdurige samenwerking aangegaan met meer dan 20 scholen van kunst en design in Europa en de Verenigde Staten. Tientallen internationale workshops en in de zomer in het buitenland programma's worden elk jaar gelanceerd. De jaarlijkse arbeidsparticipatie van de afgestudeerden is hoger dan 97%.

De Course - een looptijd van twee jaar, voor studenten van de SUN (net als drie jaar, voor degenen onder ECNU) - biedt een trainingsprogramma samen ontworpen bij hun universitaire Chinees met een periode mobiliteit van de eerste helft van het tweede jaar (met de verdere ontwikkeling online cursussen van ECNU de tweede helft); Het gaat om de release aan het einde van de onderzoeksperiode, van een dubbele titel in architectuur en beeldende kunst. Het is bedoeld om de Thesis te bereiden met twee luidsprekers, een van de zon en de andere van ECNU.

leerdoelen

De Master of International Studies in samenwerking met de School of Design van Shanghai East China Normal University kunnen leden te bereiken, op het einde van de cursus, Degree een dubbele Mastre in architectuur en beeldende kunst.

Begunstigden en SUBSIDIES

De International Master Course of Study in "Architettura_Progettazione van Binnenlandse Zaken en voor Autonomy" (APIA in NL) geactiveerd in samenwerking met de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de Okan University in Istanbul en de School of Design van East China Normal University in Shanghai , kunnen toegang krijgen tot drie jaar afgestudeerden in Science of Architecture (degree klasse L17) en al degenen die een bachelor's degree in andere klassen hebben afgerond (zoals L04 - klasse van graden in Industrial Design), na het inpluggen geen credits , de opleiding van toekomstige architecten te versterken. Te dien einde, het ministerie van Bouwkunde en Industrieel Ontwerpen te activeren, vanaf het begin van het volgende academiejaar, "corrigerende klassen" om de toegang tot de CdS APIA te vergemakkelijken. De opleiding is lokale programma's, zodat de afgestudeerden van andere Klassen van Degree verschillend van L17, zal geen ondersteuning voor de toelatingstest die nodig zijn voor opleidingen in de architectuur in de nationale planning. Om toegang te krijgen tot de Veiligheidsraad, moeten de kandidaten vaardigheid in het Engels (tenminste het niveau B19 tentoonstellen van adequate certificatie of het ondersteunen van een test op het hoofdkantoor van het ministerie aan te tonen.

Degenen die ervoor kiezen om in te schrijven in de opleiding International Master in "Architettura_Progettazione van Binnenlandse Zaken en voor Autonomy" (APIA in NL) kan verzoeken om gebruik te maken van beurzen jaarlijks door SUN toegewezen. Sommige van deze beurzen zijn gereserveerd voor buitenlandse studenten.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Over de school

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Fed ... Lees meer

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Federico II”. Lees Minder
Caserta , Aversa , Napels , Murcia , Shkodër , Beijing , Pyatigorsk , Lille , Sjanghai , Istanbul + 9 Meer Minder