Master of science in web wetenschap

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Met een master's degree in Web Science zul je in staat om te studeren en problemen op het web op te lossen. Onze interdisciplinaire curriculum benadrukt informatica en bouwt bruggen naar de sociale wetenschappen, economie, studies van de wet, taalkunde en wiskunde. Alle verplichte cursussen worden gegeven in het Engels.

In het algemeen, ons programma is gericht op mensen met een bachelor's degree of een minderjarige in de informatica. Tenzij je al een master's degree te houden, ons programma is zelfs gratis van het collegegeld. De voertaal is Engels.

Afgestudeerden van het instituut Westen hebben interessante posities bij succesvolle bedrijven gevonden, begonnen hun eigen bedrijf of voortgezet in de richting van een Ph.D. Instituut West heeft een beperkt aantal plaatsen beschikbaar elk jaar voor pursueing een Ph.D. Als je excelleren het verdienen van een master's degree in Web Science wordt u in pole position voor de voortzetting van doctorale studies.

Koblenz is een van de oudste en meest aantrekkelijke steden in Duitsland met zijn omgeving geëerd als UNESCO Werelderfgoed. De universiteit van Koblenz-Landau heeft nauwe contacten met toonaangevende bedrijven, het aanbieden van mogelijkheden voor stages, samenwerking en projectervaringen.

Doelstellingen van het programma

Met een master's degree in Web Science zul je in staat zijn om technisch te verbeteren en analyseren van het web, om te begrijpen hoe het web beïnvloedt mensen en wat maakt online bedrijven succesvol. Je zult niet alleen leren over juridische aspecten van het web, maar ook om te analyseren en de inhoud en de communicatie tussen de gebruikers te begrijpen. Tenslotte zal je in staat om wiskundig te beschrijven en te voorspellen al het bovenstaande.

De algemene doelstelling van het programma is om u in aanmerking voor het starten van een Ph.D. of een leidende positie in het bedrijfsleven. Afgestudeerden van het instituut Westen hebben interessante posities bij bedrijven zoals Google, Ernest & Young, Software AG of Bosch of zelfs begonnen hun eigen bedrijf hebben gevonden.

MSc Web Science: Application

Aanvraagprocedure hangt af als je het bezit van een niet-Duitse of een Duits bachelor's degree of als u al ingeschreven zijn in een ander programma aan onze universiteit.

Kandidaten met een niet-Duitse Bachelor's Degree

Toepassing via Uni-assist

Studenten met een diploma van buiten Duitsland gelden via uni-assist. Uni-assist is een externe dienstverlener en niet gelieerd aan de Universiteit van Koblenz-Landau. Uni-assist controleren van uw hoger onderwijs ingang kwalificatie ("Hochschulzugangsberechtigung") en masteropleidingen ingang kwalificatie ("Masterzugangsberechtigung").

Applicatie opent op 1 februari (voor de winter periode in hetzelfde jaar), respectievelijk op 1 augustus (voor volgend jaar zomer termijn). Om ons programma snel te vinden, meldt u zich in de uni-assist-portaal, klikt u op de toepassing, kies je de gewenste semester, selecteer "Koblenz-Landau, Universität Koblenz Landau" van de universiteit keuzelijst en voer "Web Science" in de loop naam veld. (Cf. figuur rechts). Maak shure om de juiste semester selecteren, zoals in sommige maanden kunt u een aanvraag voor zowel de winter als de zomer termijn.

Als u vragen heeft over deze stap, verwijzen wij u naar uni-assist - we hebben geen inzicht in uw aanvraag hebben tijdens deze fase.

Gelieve te betalen de uni-assist vergoeding zo vroeg mogelijk, omdat uni-assist begint verwerking van uw aanvraag pas nadat u de vergoeding betaald. Uni-assist biedt een gedetailleerde beschrijving van betalingsmogelijkheden. Na betaling is voltooid, duurt het uni-assist ongeveer 6 weken om uw aanvraag te verwerken.

Als uni-assist bevestigt dat u wettelijk zijn toegestaan ​​tot het nemen van een masteropleiding in Duitsland, wordt uw aanvraag doorgestuurd naar ons op het instituut Westen. Uni-assist informeert u dat uw aanvraag wordt doorgestuurd naar ons, maar het zal ongeveer duren. 1 week tot we toegang tot de gegevens. Wij zullen dan kijken of je eisen te voldoen en beslissen of je wordt toegelaten of niet en bieden u met onze beslissing en informatie over verdere stappen. Dit duurt meestal ongeveer een week.

Vereiste documenten

Zorg ervoor dat uw documenten worden officieel gecertificeerd. Houd in gedachten dat deze documenten zowel elektronisch en per post moet worden geleverd. Als niet in het Engels of Duits uitgegeven, moet u ook een officieel gecertificeerde vertaling. Vergeet niet om een ​​Engels taal certificaat bevatten zoals vermeld op onze eisen sectie.

Deadlines Vanwege de lenghty programma aanvraagprocedure (ongeveer 6-7 weken) en visa wachten keer (tot 3 maanden, afhankelijk van het land), wij sterk adviseren internationale kandidaten om de volledige aanvraag te sturen uni-assist en betaalt de uni-assist vergoeding zo vroeg mogelijk, ten laatste door midth mei (voor de winter termijn) respectievelijk november (voor de zomer termijn). Anders zal je zeer waarschijnlijk lopen in de tijd kwesties.

Echter, dit is geen formele regelgeving, maar een advies. Toepassingen zijn van harte welkom op een permanente basis en toegang is mogelijk tot beschikbare plaatsen zijn gevuld of de termijn begint.

Inschrijving

Indien toegelaten, moet u zich inschrijven bij de Universiteit van Koblenz-Landau. U kunt dit doen na aankomst in Duitsland, aan het begin van elke term. De inschrijving vindt plaats in het kantoor van de griffier ("Studierendensekretariat") bij Emil-Schüller-Straße 12 (stadscentrum, naast het centraal station). Uw contactpersoon voor internationale studenten zijn mevrouw Maria Scholten en mevrouw Frederike Forneck. Verdere informatie te komen met de toelating letters, maar is ook te vinden op onze pagina over de stappen te ondernemen na aankomst in Koblenz.

Houd in gedachten dat je moet zijn aangekomen in Koblenz aan het begin van het semester (1 april voor de zomer termijn, 1 oktober voor de winter termijn) en moet enrole binnen de eerste drie weken van april of oktober.

Kandidaten met een Duits Bachelor's Degree

Toepassing via Office Student's

Studenten met een bachelor's degree van Duitsland gelden via het Bureau van de griffier ("Studierendensekretariat") aan de Universiteit van Koblenz-Landau. Algemene informatie over de toepassing zijn verkrijgbaar op onze universiteit help site voor aanvragers (in het Duits).

De universiteit opent applicatie voor de winter termijn ongeveer in juni, voor de zomer term in december. Maak gebruik van onze universiteit applicatie portal.

U krijgt een bindende lijst van vereiste documenten ontvangen na online applicatie. Om te beginnen, hier is een niet-bindend voorbeeld van de vereiste documenten.

Richt vragen over uw aanvraag in bij de Studierendensekretariat op de campus in Koblenz.

deadlines

De Web Science masteropleiding is uitgezonderd van de universiteitsbrede deadlines (15 juli of januari), waardoor toepassingen zijn van harte welkom op een permanente basis en toegang is mogelijk tot beschikbare plaatsen zijn gevuld of de termijn begint.

Echter, in gedachten houden dat de administratieve processen wat tijd en een late aanvraag kon bemoeien met de geplande begin van studies. Als vuistregel, juli (voor de winter termijn) of januari (voor de zomer termijn) zijn redelijk, niet-bindende termijnen.

Collegegeld

Studenten zonder masterdiploma hoeft niet aan een collegegeld te betalen. Onderwijs in Duitsland is zwaar gefinancierd door de deelstaten. Als gevolg hiervan, ondanks de hoge kwaliteit van het Duitse onderwijssysteem, studeren in Duitsland is veel goedkoper dan in landen zoals Groot-Brittannië of de Verenigde Staten.

Meestal studenten met een niet-EU-master's degree niet hoeft te collegegeld te betalen, hetzij. Alleen studenten die al een master's degree te houden van een Europese universiteit zijn soms nodig om ling kosten (650 € per semester) te betalen. Echter, beide van deze beslist van geval tot geval door het kantoor van onze studenten (studko@uni-koblenz-landau.de). Studenten met een Master's degree van een Duitse universiteit willhave collegegeld betalen.

semester Bijdrage

Studenten aan de universiteit van Koblenz-Landau hebben een terugkerende semester bijdrage te betalen. Het heeft betrekking op een deel van de administratie kosten en sociale bijdragen aan de studentenraad en de Student Union. Het omvat ook een student transit pas (openbaar vervoer in Koblenz). Vanaf de winter termijn 2015, de bijdrage semester is € 194 per semester.

Laatst bijgewerkt op jul 2016

Over de school

The University of Koblenz-Landau is a young, medium-sized university. In 1990 the university emerged from the former teacher training college. In the meantime research and teaching are organised in th ... Lees meer

The University of Koblenz-Landau is a young, medium-sized university. In 1990 the university emerged from the former teacher training college. In the meantime research and teaching are organised in three linked interdisciplinary subject areas entitled "Learning", "Society" and "Environment". Lees Minder
Koblenz , Landauer + 1 Meer Minder