SMU MWM is een baanbrekende en toonaangevende wealth management programma in Azië. Het werd gezamenlijk ontworpen door SMU, Wealth Management Institute (WMI), Swiss Finance Institute (SFI), Yale University en de belangrijkste spelers uit de sector. Het curriculum omvat de waardeketen van wealth management, waaronder asset management, investeringen en cliëntenraad. Er is een buitenlandse studie blok voor de deelnemers om SFI en Yale bezoeken om te leren over Private Banking en Alternative Investments, evenals bezoek particuliere banken en beleggingsmaatschappijen. Industrie gesprekken en netwerken worden georganiseerd gedurende het hele jaar. Het programma is geschikt voor zowel bestaande en aspirant vermogensbeheerders. Gekwalificeerde carrière-switchers biedt mogelijkheden om te participeren in stage-programma's hebben.

Toelatingsvoorwaarden

  • Een goede universitaire opleiding - Goede GMAT of GRE score - Ten minste twee jaar werkervaring in elke branche Genomineerde kandidaten worden geïnterviewd door de toelatingscommissie.

Vergoedingen

Toepassing (Niet terugbetaald): S $ 50

Registratie* (Niet terugbetaald): - S $ 5400 (Singaporezen / Singapore permanente bewoners) - S $ 5500 (Overige)

Collegegeld ^: S $ 51.360 (inclusief BTW), te betalen in drie termijnen Eerste tranche laste van mei - S $ 29.960 (inclusief BTW) tweede tranche ten laste van september - S $ 10.700 (inclusief BTW) derde tranche ten laste van december - S $ 10.700 (inclusief GST) ^ Het collegegeld niet maaltijden, vliegreizen, reisverzekering, woon-en verblijfkosten te nemen in Singapore en in het buitenland.

  • (Niet terugbetaald) Bedrag bij aanvaarding verschuldigd aan het programma. S $ 5000 zal bijdragen aan de eerste betaling van het collegegeld. Het inschrijfgeld is inclusief inschrijving, examengeld, oriëntatie activiteiten, bibliotheek en computer account.
Opleiding te volgen in:
  • Engels
Singapore Management University

Zie 11 andere vakken van Singapore Management University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
64,200 SGD
inclusief BTW
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2019
Aanmeldingslimiet

aug 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum