Master of Science in supply chain management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Succesfactor Logistics

De Logistiek en Supply Chain Management een van de belangrijkste succesfactoren van een onderneming. Terwijl het logistiek management is vooral bezig met het optimaliseren van logistieke processen binnen een organisatie, het Integrated Supply Chain Management richt zich van tijd op het logistieke proces optimalisatie over de bedrijfsgrenzen heen, dat is, de Supply Chain Management neemt de globale planning en controle van de distributienetten van de bron van grondstoffen aan de eindverbruiker of terug in de recycling / verwijdering proces. Analyseer supply chain manager, optimaliseren en ontwikkelen van zakelijke en materiaalstroom processen, alsmede de bijbehorende informatiestromen.

Professional Supply Chain Management bedrijf in lagere kosten, geoptimaliseerd brengt resultaten in minder tijd en verbetert de klanttevredenheid. Daarom, supply chain managers in het bedrijfsleven zijn in hoge vraag.

In vier (of optioneel zes semesters in afstandsonderwijs) semesters bieden we bij onze instelling voor logistiek en economie in Hamm interdisciplinaire know-how op het gebied van Strategic Logistics Management, Supply Chain Operation, internationaal management, informatiesystemen en communicatietechnologie en sociale vaardigheden. Op het gebied van Enterprise Resource Planning-systemen (ERP), wij bij voorkeur werken met SAP-systemen.

Studiemodel: aanwezigheid of afstandsonderwijs

Het Master of Science in Supply Chain Management kan in de aanwezigheid studeren in full-time of part-time afstandsonderwijs worden afgerond. De standaard periode van studie inclusief. Masterproef is vier semesters in de campus programma. In afstandsonderwijs, de keuze tussen een 4 en een 6-termijn variatie mogelijk.

Intensieve, individuele, praktische

Gerenommeerde hoogleraren en docenten die inhoud die bewezen hebben in de praktijk. We werken in kleine groepen met een maximum van 24 deelnemers. Zo kan aan de individuele topics studenten. Door middel van persoonlijk contact met de leerkracht zorgt voor een intense leeromgeving.

Erkende interdisciplinaire en internationale

De aansluitende opleiding is gericht op studenten en afgestudeerden, te bouwen, uit te breiden en te verdiepen de kennis van Supply Chain Management, Supply Chain Controlling, IT en IT-gebruik en beheer, sociale en leidinggevende vaardigheden en willen na het succesvol voltooien van streven naar een leidinggevende functie.

In aanmerking komen voor nieuwe carrièremogelijkheden.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm has a clear profile: We train leaders for the growing labor market of business-related technical services. We have placed the focus of our studies ... Lees meer

The SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm has a clear profile: We train leaders for the growing labor market of business-related technical services. We have placed the focus of our studies on promising industries. Lees Minder