Master of Science in de software engineering

Software engineering vertegenwoordigt het snelst groeiende segment van softwareprofessionals, mannen en vrouwen die problemen en problemen oplossen in de ontwikkeling van missiekritieke software om te voldoen aan de behoeften van het bedrijfsleven en de industrie. De MS in Software Engineering aan de Kennesaw State University bereidt studenten voor op een loopbaan op dit gebied door ze bloot te stellen aan real-time strategieën en procedures die hen een concurrentievoordeel in de markt zullen geven. Alle cursussen in het programma zijn zowel face-to-face als online beschikbaar, en studenten kunnen beslissen welke les meer voor hen het beste is voor een bepaalde cursus.

Het programma bestaat uit 7 verplichte vakken en een aantal keuzevakken. Studenten kunnen ofwel de projectoptie volgen, waaronder ze 4 keuzevakken en een software engineering capstone-project voltooien, ofwel de proefschriftoptie, waaronder ze 3 keuzevakken en een proefschrift voltooien. Dit programma is volledig online beschikbaar, evenals in de traditionele face-to-face-modus of een combinatie van beide.

Studenten die deelnemen aan het programma moeten minimaal een bachelordiploma hebben. Studenten met een undergraduate-diploma in een gebied buiten de computer kunnen overstappen op software-ontwikkeling door onze basiscursussen te voltooien. Dergelijke studenten kunnen maximaal 5 basiscursussen toegewezen krijgen. Studenten met een diploma in een andere computer discipline dan software engineering kunnen ook een of twee basiscursussen toegewezen krijgen op basis van een beoordeling van de inloggegevens van de student.

Programma-eisen

Stichting Cursussen

Funderingsvakken omvatten hoofdzakelijk niet-gegradueerd materiaal waarvan de beheersing cruciaal is voor het succes van studenten in het programma. Als een aspirant-student geen achtergrond heeft in computers, noch in de academische wereld, noch in de industrie, is het aan te raden eerst het Graduate Certificate in Software Engineering Foundations in te vullen voordat de Foundation wordt aangevraagd. De cursussen worden toegewezen op basis van de referenties van een kandidaat en tellen niet mee voor de Master of Science mate. Funderingscursussen worden toegewezen uit de volgende reeks:

64361_Skjermbilde2017-11-19kl.18.23.37.png

Core Cursussen

Core-cursussen zijn vereist voor alle studenten in het programma. Momenteel biedt het programma de volgende kerncursussen:

64362_Skjermbilde2017-11-19kl.18.23.48.png

Programma-opties (één selecteren)

Capstone-optie

64358_Skjermbilde2017-11-19kl.18.23.58.png

12 credit-uren van 6000-niveau Software Engineering, Computer Science, Information Technology of Systems Engineering cursussen. Minstens 2 cursussen moeten van Software Engineering en maximaal 2 van Computer Science, Information Technology of Systems Engineering zijn.

Scriptie optie

64360_Skjermbilde2017-11-19kl.18.24.07.png

9 credit-uren van 6000-niveau Software Engineering, Computer Science, Information Technology of Systems Engineering cursussen. Minstens 2 cursussen moeten van Software Engineering zijn.

Keuzevakken

Afhankelijk van of studenten het project of de thesisoptie volgen, moeten ze 4 of 3 keuzevakken voltooien. Naast de hieronder genoemde softwarevakken, kunnen studenten 6000-niveau cursussen volgen in Computer Science of Informatietechnologie of goedgekeurde cursussen in Systems Engineering, die hieronder worden vermeld. Ten minste twee keuzevakken moeten in Software Engineering zijn.

De huidige keuzevakken voor Software Engineering zijn:

64363_Skjermbilde2017-11-19kl.18.24.24.png

De goedgekeurde keuzevakken voor Systems Engineering zijn:

64359_Skjermbilde2017-11-19kl.18.24.35.png

Waarom Software Engineering

Software Engineering (SWE) vertegenwoordigt een van de snelstgroeiende segmenten van softwareprofessionals. Bedrijven en industrie hebben Software Engineers nodig op het gebied van geneeskunde, militaire, nationale en internationale communicatie, lucht- en ruimtevaarttechniek en nog veel meer.

Studenten Software Engineering van de Kennesaw State University werken in teams die hoogwaardige softwareproducten leveren, terwijl ze de fundamentele concepten van computerwetenschap leren en weten wat het betekent om een ​​software-engineer te zijn. Gevorderd cursuswerk wordt geselecteerd uit gebieden zoals user interaction engineering, op componenten gebaseerde ontwikkeling, ingebedde systemen en andere state-of-the-art methodologieën en werkwijzen die de snel veranderende ontwikkelingen in het veld weerspiegelen.

Onze SWE-programma's hebben flexibele opties via nacht- en online cursussen en kleine klassen zorgen ervoor dat studenten hun professoren leren kennen. Studenten krijgen hands-on ervaring door middel van labs en werk in de klas.

Belangrijkste redenen om lid te worden van Software Engineering aan de Kennesaw State University:

  • Georgië staat in de top tien van de best betaalde software-engineers
  • Kennesaw State is de enige openbare universiteit in Georgia die undergraduate en graduate degrees in Software Engineering aanbiedt.
  • KSU's BSSWE is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

TOELATINGSEISEN

  • Online Graduate Application - Er is een niet-terugbetaalbare $ 60 kosten van de aanvraag.
  • Afschriften - Officiële transcripties van elkaar College en / of universiteit die u hebt bezocht. Moet in een verzegelde envelop van de instelling zijn of rechtstreeks elektronisch van de instelling worden verzonden.
  • Doelstelling - (kan worden geüpload naar de online applicatie)
  • Resume / Vita - (kan worden geüpload naar de online applicatie)
  • Letters of Recommendation - (2) (Kan elektronisch worden verzonden via de online applicatie)
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van Kennesaw State University »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Prijs
290 USD
Op locaties
Op datum