Lees de Officiële Beschrijving

Hoe te beheren
PROJECTEN
SUCCESVOLLE

DOELSTELLINGEN

 • Verwerven van de kennis, vaardigheden en instrumenten die nodig zijn voor een goede, effectieve en efficiënte beheer van de projecten, op basis van de body of knowledge (good practices) gedefinieerd door het Project Management Institute (PMI) in de PMBOK® 5e ed. (Gids voor de Project Management Body of Knowledge - PMBOK Guide).
 • Het kennen en toepassen van het proces te formuleren en een investering project te evalueren: identificeren, te meten, te evalueren, orde en vergelijken en daarmee identificeren van de juiste project.
 • Solliciteer software tools om kunst te maken van processen en project management.
 • Train je vaardigheden als projectmanager, met behulp van het beheer van simulatoren, zoals piloten worden opgeleid in flight simulators.
 • Leren de kritische variabelen die het succes van projecten bepalen identificeren.
 • Beheerder risicovolle situaties en onzekerheid, om de waarschijnlijkheid en gevolgen van positieve gebeurtenissen maximaliseren en het minimaliseren van de waarschijnlijkheid en gevolgen van ongunstige gebeurtenissen doelstellingen project.
 • Verbeter de juiste toediening van het juiste project, het toepassen van agile management technieken.
 • Een stap toe te passen op de internationale certificering van het Project Management Institute PMP® (Project Management Professional) en PMI-ACP ® (PMI Agile Certified Practitioner).

ontvangers

Managers met een minimum van 3 jaar in leidinggevende functies. Professionals, consultants, ondernemers en leden van projectteams die betrokken zijn bij het ontwerp, de evaluatie, financiering en uitvoering, die een krachtig hulpmiddel voor de besluitvorming, uitvoering en monitoring werk.

Studieplan

 • Gespecialiseerd programma: AGILE PROJECTBEHEER · Presencial
 • Gespecialiseerd programma voor te bereiden en CERTIFICERING CAPM® PMI® PMP® VAN · E-learning
 • BUSINESS PLAN · Presencial of E-learning
 • EINDE VAN DE MASTER WORK (TFM) · E-learning

Certificaat

Universiteit van Californië in Irvine - Uitbreiding en ADEN International Business School, bekroond met certificaat van specialisatie in Agile Project Management (^) aan de eisen van het programma gezamenlijk te voldoen.

Na afronding en goedkeuring van de Master of Science in Project Management uitgereikt door de Zwitserse Business School (Zwitserland) 1 voltooid is verkregen.

(^) Certificaat van permanente vorming, die geen titel of graad impliceert, die worden uitgegeven in de Verenigde Staten.
(1) Titel uitgegeven in Zwitserland. online mode met optionele ondersteuning klaslokaal acties.

Methodologie

De Master of Science in Project Management programma is ontworpen voor semi-voltooide uitgebreide flexibele werktijden.

ADEN heeft een interactief leren pedagogisch model genaamd MODEL TRANSFER PERICLES, dat de overdracht van verworven kennis naar de werkplek met een praktische aanpak stelt ontwikkeld; ontwikkelde een interactieve virtuele gemeenschap met een klaslokaal supplement.

Om behoud en de toepasbaarheid van een digitaal en karton, te versterken op basis van wiskundige modellen die het mogelijk maken om te ervaren en situaties spelen binnen de zakelijke wereld, waar de beslissingen worden genomen en de gevolgen daarvan wordt geverifieerd op een intensief gebruik van simulatoren is gedaan speelse omgeving.

De hoofdmotor van het onderwijs - leren wordt gegeven een context waarin de student voortdurend uitgedaagd, gemotiveerd en begeleid door een permanente interactiviteit met specialisten die verantwoordelijk is voor elk onderwerp.

Deelnemers aan het platform in te voeren, moet de volgende activiteiten per week aan te pakken:

 • Analyseer de lezingen en activiteiten uit te voeren onderzoek en ontwikkeling met betrekking tot hen.
 • Te analyseren en te reageren multimedia materiaal dat verband vragenlijsten.
 • Bestudeer de voorgestelde case studies en oplossingen voorstellen.
 • Deelnemen in forums, met uitzicht met theoretische en praktische basis.
 • Interactie met bandleden, beslissingen te nemen en uit te voeren ze in de simulator.
 • Neem deel aan de integratie van videoconferencing en virtuele workshops met specialisten.

Docent / student en student / student interactie is synchroon verhoogd, asynchroon in het gezicht en in de virtuele; dat wil zeggen docenten en studenten kunnen al dan niet overeen met de uren van de toegang tot het platform en op dezelfde manier, interactie voortdurend terwijl het oplossen van alle vragen. In het gezicht workshops is verdiept door middel van business simulatoren die de interactie van de deelnemers in een concurrerende en leuke omgeving te promoten. Bovendien, de vergaderingen via videoconferenties in real time door het programma te optimaliseren de verhouding tussen de deelnemers.

Ondertussen, programma-evaluatie bestaat uit multiple-choice toetsen in de online modus en integrators gevallen geregistreerd in de virtuele gemeenschap.

Het leerproces wordt ondersteund door aanvullende literatuur geschreven door de faculteit ADEN dat de deelnemers opgeleverd.

Opleiding te volgen in:
Engels
Spaans

Zie 5 andere vakken van ADEN campus Salvador »

Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019, Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019, Feb. 2020