Master of Science in operations research

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Science in Operations Research

Operations Research is een toegepaste wetenschap en houdt zich bezig met kwantitatieve beslissing problemen, waarbij in het algemeen de toekenning en de controle van de beperkte middelen. Dergelijke problemen ontstaan, bijvoorbeeld in de activiteiten van industriële ondernemingen, financiële instellingen, zorginstellingen, transportsystemen, energie en middelen, en de overheid. De operations research analist ontwikkelt en maakt gebruik van wiskundige en statistische modellen om te helpen deze beslissing problemen op te lossen. Zoals ingenieurs, ze zijn probleem samenstellers en solvers. Hun werk vereist de vorming van een wiskundig model van een systeem en de analyse en voorspelling van de gevolgen van alternatieve vormen van gebruik van het systeem. De analyse kan wiskundige optimalisatie technieken, probabilistische en statistische methoden, experimenten en computersimulaties te betrekken. Operations Research cursussen zijn aangeboden aan de Columbia University sinds 1952.

Toelatingsvoorwaarden

Diploma vereist voor toelating: Studenten toegelaten tot de opleiding moet een bachelor's degree te bezitten in techniek, wetenschap, wiskunde, informatica, statistiek, economie met een minderjarige in de wiskunde, of andere verwante veld van een geaccrediteerde academische instelling. Studenten moeten een sterke wiskundige achtergrond posess (drie termen calculus, één term gewone differentiaalvergelijkingen nodig; één term lineaire algebra aanbevolen). Aanvragers moeten een sterke undergraduate opnemen concurrerend voor de toelating te hebben.

 • GPA nodig: minimaal 3,0
 • GRE eisen: Algemeen vereiste test

Andere applicatie-eisen: Twee aanbevelingsbrieven, transcripties, cv, en een persoonlijke-professionele verklaring nodig zijn. TOEFL-test scores zijn vereist van alle studenten die in een land van hun bachelordiploma gekregen waar Engels niet de officiële en gesproken taal. Alle applicatie-eisen in de Graduate Application moet worden ingevuld, zoals gespecificeerd in de aanvraag.

Breedte eis: Een high-level programmering cursus (zoals Fortran, Pascal of C, waarvan de laatste wordt sterk aanbevolen)

Cursussen

tudents moeten alle verplichte vakken voor een totaal van 30 afgestudeerde punten van wetenschappelijk werk via CVN compleet met een academische gemiddelde van 2,5 of beter. Tenminste 18 van deze kredieten moet Industrial Engineering and Operations Research cursussen. Alle mate eisen moeten worden voltooid binnen 5 jaar na het begin van de eerste cursus bijgeschreven in de richting van de graad. Dit omvat cursussen die in de niet-opleiding.

Verplichte vakken

De volgende kernvakken moet worden opgenomen, tenzij zij of hun equivalenten hebben voorafgaand aan de toelating tot de opleiding is afgerond:

 • SIEO W4150 Inleiding tot Kansrekening en Statistiek
 • IEOR E4004 Inleiding tot operationeel onderzoek: deterministische Modelsor IEOR E4007 Optimalisatie modellen en methoden voor financiële Engineers *
 • IEOR E4106 Inleiding tot operationeel onderzoek: Stochastic Modelsor IEOR E4701 Stochastic Models for Financial Engineering *
 • IEOR E4404 Simulationor IEOR E4703 Monte Carlo simulatie *

*Cursus richt zich op applicaties om de financiële dienstverlening. Slechts één natuurlijk niet beide, kunnen worden toegepast op het programma.

En zes keuzevakken gekozen in overleg met de IEOR faculteit adviseur.

Aanvraagrechten

 1. Een verwerking vergoeding van $ 200 is vereist voor de eerste keer aanvragers een graduaat programma.
 2. De Graduate Student Services Office zal alleen proces-toepassingen die worden ingediend met een aanvraag. De administratiekosten wordt niet gerestitueerd. Maak dan de cheque naar: Columbia Video Network.
 3. Toepassingen voor meerdere opleiding kan niet gelijktijdig uitgevoerd.

Deadline

Let op: Aanvragen worden aanvaard op een rollende basis. Zodra een volledig ingevuld aanvraagformulier heeft ontvangen zal worden verwerkt en aan de toelatingscommissie voor de beoordeling. Aanvragen zullen worden beschouwd voor toelating cyclus de eerstvolgende semester. Zo zal een ontvangen in februari aanvraag worden geëvalueerd voor de komende zomer semester. Alleen ingevulde aanvragen zullen aan de toelatingscommissie voor de beoordeling worden voorgelegd.

Afschriften

 1. Officiële transcripties van elke hogeschool / universiteit u hebt bijgewoond of momenteel bijwonen moet worden ingediend bij de aanvraag. Afschriften moet in de originele, verzegelde envelop.
 2. Credits die de overdracht credits op elke andere transcript weergegeven, zijn niet geldig; Een official transcript van de school waar de credits werden behaald moet worden ingediend.
 3. Studenten die al eerder of zijn ingeschreven bij de Columbia University moet vragen dat kopieën van hun afschriften te CVN worden verzonden aan de Columbia Video Network, 500 W 120e St, 540 MUDD, MC 4719, New York, NY 10027
 4. De Graduate Student Services Office verzoekt transcripties met de aanvraag worden ingediend. Als u een vertraging voorziet in het indienen van officiële transcripties, voeg dan een onofficiële set aan de toepassing. Uw bestand kan worden beoordeeld door de afdeling met een complete set van officieuze documenten; echter, zal u gevraagd worden om de officiële transcripties in te dienen voordat u zal formeel worden toegelaten tot een graduate opleiding.
 5. Alle ter ondersteuning van een aanvraag ingediend stoffen, ook officieel of onofficieel, worden eigendom van Columbia University en zullen niet worden teruggestuurd naar de aanvrager of doorgestuurd naar andere scholen of instanties. Aangezien uw documenten niet zal worden teruggegeven, raden we u kopieën van alle documenten die u nodig heeft voor uw persoonlijke administratie bij te houden.

Verplicht examen Scores

 1. Graduate Record Exam (GRE) algemene testresultaten zijn vereist van alle MS-aanvragers. GRE scores zijn geldig voor 5 jaar.
 2. TOEFL of IELTS is vereist van alle kandidaten die niet hun bachelordiploma hebben ontvangen in een land waar Engels de officiële gesproken taal. TOEFL en IELTS scores zijn geldig voor twee jaar.
 3. Alle score rapporten moeten officiële en naar de Educational Testing Service (ETS) verzonden naar Graduate Admissions rechtstreeks zijn.
 4. De Columbia engineering CEEB code is 2111 (niet 2162 die behoort tot de Graduate School van de Kunsten en Wetenschappen).

Vereiste Documemts

Deze toepassing materialen zijn ontworpen om individuen te helpen bieden persoonlijke en wetenschappelijke informatie over zichzelf, die zal worden gebruikt om hun kandidatuur te evalueren voor de toelating om te studeren afstuderen in de Fu Foundation School of Engineering en Applied Science aan de Columbia University. Aanvragers kunnen de Graduate Admissions kantoor helpen bij het verstrekken van snelle feedback over de status van hun aanvraag door irrelevante informatie die niet zoals gevraagd heeft als excessieve aantallen aanbevelingsbrieven, kopieën van abstracts en scripties, videobanden en / of foto's van onderzoek, en secundaire niet indienen de school transcripties. Onderstaande informatie geeft aan welke items zijn nodig voor een volledige aanvraag.

 1. Degree aanvraagformulier (online)
 2. Twee aanbevelingsbrieven in verzegelde enveloppen via e-mail, of rechtstreeks vanaf de recommender via e-mail naar records@cvn.columbia.edu
 3. Officiële GRE algemene examenresultaten
 • Alle score verslagen moeten officieel zijn en direct worden verzonden vanaf de Educational Testing Service (ETS)
 • De Columbia engineering CEEB code is 2111
TOEFL of IELTS testresultaten (indien van toepassing)
Een kopie van de officiële transcripties van alle eerder bijgewoond post-secundair hogescholen / universiteiten
Personal / Professional verklaring - een beknopte (niet meer dan twee pagina's) getypt verklaring waarin uw academische en professionele doelen
CV / Curriculum Vitae
$ 200 Prijs van de toepassing
Transfer Credits Form (indien van toepassing)

Let op: Studenten die hun studie aan de Universiteit van Columbia beginnen onder niet-matriculated de status door middel van CVN moeten blijven al hun cursussen te nemen door middel van CVN. Bij de aanvraag voor toelating tot een opleiding, moeten de studenten direct al hun applicatie materialen dienen bij Columbia Video Network voor verwerking. Applicaties die direct via de ApplyYourself Aanvraagformulier in plaats van formulieren CVN's worden verzonden naar het Bureau van de Graduate Student Services of ingediend online zal resulteren in een totale verlies van alle kredieten onder niet-matriculated statuut genomen door middel van CVN. Alle Columbia cursussen om te worden gebruikt in de richting van het programma van een student moeten worden ingevuld via CVN. Merk ook op dat elke student die cursussen door de auspiciën van CVN on-campus cursussen kunnen nemen uitsluitend onder de bestuurlijke leiding van CVN met adviseur goedkeuring.

Les-en collegegeld

Houdt u er rekening mee dat alle collegegeld en vergoedingen zijn in US dollars en worden geschat. Collegegeld en de meeste kosten worden voorgeschreven door de wet, en zijn onderhevig aan veranderingen op het oordeel van de Trustees.

 • CVN Credit Collegegeld: $ 1782 per punt (Credit Hour)
 • CVN Audit Collegegeld: $ 834 per punt (Credit Hour)
 • CVN Fee: $ 395 per cursus
 • Afschrift Fee: $ 105 niet-terugbetaalbare eenmalige vergoeding
 • Graduate Admission Application Fee: $ 200 niet-terugbetaalbare eenmalige vergoeding
 • Certification Program Application Fee: $ 150 niet-terugbetaalbare eenmalige vergoeding
 • Late Inschrijfkosten: $ 100 niet-terugbetaalbare vergoeding
 • CVN Intrekking Fee: $ 75, plus pro rato collegegeld en alle niet-terugbetaalbare vergoedingen

Bijvoorbeeld: Een drie credit Natuurlijk zou $ 5346 + transcript vergoeding $ 105 (eenmalig) + CVN fee $ 395 = $ 5846 zijn

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance lea ... Lees meer

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance learning and pursue their degrees without any residency requirements on the campus in New York. The Fu Foundation School of Engineering and Applied Sciences (SEAS) offers broad-based instruction within a major... Lees Minder