Master of science in milieu-wetenschap en beleid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze Master of Science graad in Environmental Science and Policy brengt interdisciplinaire expertise op het gebied van de sociale en natuurwetenschappen samen met geavanceerde technologieën, zoals remote sensing en geografische informatiesystemen, om studenten voor te bereiden om effectief aan te pakken complexe milieuproblemen.

Ons programma afgestudeerden zullen in staat zijn om:

  • het ontwikkelen van oplossingen voor de steeds urgente problemen het gevolg zijn van menselijke invloeden op het milieu;
  • bijdragen tot de inspanningen om beter te begrijpen en te reageren op die effecten; en
  • te beschermen en beheren van natuurlijke hulpbronnen in het gezicht van de bevolkingsgroei en economische veranderingen.
  • Twee aandacht tracks - Applied Environmental Science and Society-omgeving interacties zijn beschikbaar voor studenten tuiten een MS graad in Environmental Science and Policy.

Afgestudeerden van de Master of Science in Environmental Science and Policy programma bij USF St. Petersburg zal zijn hooggeschoolde en fantasierijke individuen, voorbereid op leidinggevende functies in de lokale, provinciale en federale agentschappen; non-profit organisaties die zich inzetten om de milieuzorg te verbeteren; en een eigen wetenschappelijk onderzoek, milieu- en ingenieursbureaus. Onze afgestudeerden zullen de analytische vaardigheden om te begrijpen en de impact van de socio-culturele en politieke context waarin milieuproblemen worden gemaakt en verbeterd, en de wetenschappelijke expertise om volledig te verkennen en de gevolgen van de lopende veranderingen in het milieu en de interactie te analyseren.

Deadlines

Het Graduate Programma Comité voor de Environmental Science and Policy (ESP) programma's zal blijven aanvragen te beoordelen op basis van een rollende het hele jaar door.

Die kandidaten geïnteresseerd in aanmerking te komen voor financiële steun van de MS-programma moet ervoor zorgen dat hun volledige aanvragen worden uiterlijk op 15 maart van elk jaar door de USFSP Office of Graduate Studies ontvangen.

assistentschappen

Graduate assistentschappen zijn beschikbaar op een concurrerende basis voor studenten die in aanmerking komen. Studenten moeten formeel worden toegelaten tot de MS in ESP-programma en moet de volledige tijd (negen credit uur) voor de termijn waarbinnen het assistentschap wordt gehouden zijn. Toe te passen voor afgestudeerde assistentschappen, vul dan dit formulier in en stuur naar Dr. Scott Burghart bij burghart@usfsp.edu op 15 maart in aanvulling op het indienen van uw volledige aanvraag naar de USFSP Office of Graduate Studies.

Vereisten

Alle aanvragen om de MS Graduate Program in ESP moet het volgende omvatten: Een (1) official transcript toont het bewijs van een baccalaureaat van een geaccrediteerde undergraduate instelling met een minimum undergraduate GPA van 3,0 op een schaal van 4,0 en demonstratie van een passende undergraduate achtergrond in de disciplines ter ondersteuning van de toegepaste milieuwetenschappen.

Een verklaring (niet langer dan één pagina, enkele regelafstand) van uw doelen, doelstellingen, motivatie om dit programma, een korte bespreking van uw academische belangen en mogelijke thesis onderwerpen, die lid van de faculteit (s) je denkt dat het beste begeleiden uw onderzoek, en of u van plan om full-time of part-time te bestuderen. Vergeet niet dat een full-time studielast voor afgestudeerde studenten is 9 credit-uren (meestal drie klassen) en je moet doen: 5 studiepunten uur per semester aanmerking te komen voor financiële hulp.

Drie (3) brieven van aanbeveling van mensen goed gekwalificeerd zijn om uw mogelijkheden voor graduate studie te beoordelen.

GRE test score-de GRE moet zijn genomen in de vijf voorafgaande jaren.

Aanvragers van de toelating tot de MS graduate programma in Environmental Science and Policy wordt verwacht dat zij de volgende criteria voldoen:

Bachelor's Degree en GPA

Iedereen met een bachelordiploma in de natuurlijke en natuurwetenschappen of milieu-studies van een geaccrediteerde undergraduate instelling met een minimum undergraduate GPA van 3,0 op een schaal van 4,0 van toepassing kunnen zijn.

Degenen met een bachelordiploma in andere gebieden worden aangemoedigd om hun transcripties en curriculum vitae te leggen aan de afgestudeerde coördinator voor de voorlopige evaluatie voor toelating.

Graduate Record Exam Scores

De aanvragers moeten scores van de Graduate Record Examination (GRE) genomen in de afgelopen vijf (5) jaar. Een gecombineerde score van 295 op de kwantitatieve en kwalitatieve gedeelten van de GRE vereist.

Master of Science in Environmental Science and Policy - Twee tracks aandacht

De Applied Environmental Science scherpstelling biedt u een intensieve opleiding en de eerste hand ervaring met de toepassing van een groot aantal wetenschappelijke principes en technieken in de biologie, chemie, geologie, remote sensing en geografische informatiesystemen. Studenten die dit nummer kan een dergelijke dringende onderwerpen zoals watergebruik en beheer van hulpbronnen (grondwater, oppervlaktewater, marine) te verkennen, habitat en het behoud van soorten, en de effecten van de ontwikkeling en verandering in landgebruik op terrestrische, aquatische en wetland middelen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de unieke uitdagingen van de Gulf Coast en de centrale regio van Florida. Studenten die afstuderen met een focus in Applied Environmental Science zal worden ervaren milieu-wetenschappers, bereid zijn om te pakken te drukken ecologische en milieuproblemen uit verschillende benaderingen. Potentiële werkgevers variëren van de Florida Department of Environmental Protection, de Florida Wildlife Research Institute, staat waterbeheer districten, aan particuliere engineering en milieu-adviesbureaus en non-profit milieu-instanties.

De Society-omgeving interacties aandacht geeft u een diepgaand inzicht in de sociaal-culturele en politieke contexten waarin specifieke milieuproblemen voordoen en worden aangepakt. Populaire conceptuele kaders in mens-omgeving interactie, zoals politieke ecologie, duurzame ontwikkeling en geïntegreerd beheer van ecosystemen, worden toegepast op een reeks van milieuproblemen op lokaal, nationaal en wereldwijde schaal. Hedendaagse beleidsuitdagingen, zoals de noodzaak om de economische groei langs kwetsbare kust van Florida met de wens om ecosysteemdiensten en leefgebieden te behouden in evenwicht te brengen, worden verkend in het historische, geografische en sociaal-politieke context. Afgestudeerden met de Society-omgeving interacties nadruk zal goed voorbereid om een ​​belangrijke bijdrage aan het beleid analyse en ontwikkeling in de openbare instanties, particulieren adviesbureaus, of non-profit instellingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-center ... Lees meer

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-centered atmosphere. World-class research and creative activities are carried out in one of the most beautiful metropolitan campuses in the U.S. Take some time to explore our offerings, where “the world will recognize your degree and your professors will know your name.” Lees Minder